Bloggtips

I morgen skal jeg ha elever opp til muntlig eksamen for første gang! I samfunnsfag. Jeg er litt rolig og litt stresset. Hodet er rolig, men kroppen stresser. Snodig kombinasjon. Jeg prøver å forberede meg, men jeg er opptatt av alt annet. Jeg kjenner meg SÅ godt i elevenes manglende evne til å konsentrere seg lenge om gangen.

Jaja, budskapet er egentlig at jeg ikke har tid til å blogge i dag 🙂 Men jeg vil gjerne presentere dere for to blogger. Mange kjenner den første, bloggen til svenske Anna Hallen. En knallgod lchf/lavkarbo-blogg. Anna har selv ADHD, og har også skrevet en bok om «Våre elskede skitunger»-om barn med ADHD. Den er kun utgitt på svensk. Hun har også gitt en flott kokebok, jeg tror den heter LCHF-Husmannskost. Flott bok!

Den andre bloggen sveipet jeg innom første gang i går, og falt pladask. Gestaltterapeutene Tone og Nora driver bloggen Livsstrategi, og de har jo til og med en giveaway på en time med gestalcoaching. Fort dere, for jeg tror de trekker i morgen. Uansett, en vakker og delikat blogg – men først og fremst en inspirerende og intelligent en. Herlig!

God lesning!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Bloggtips

  1. Så koselig at du liker bloggen vår og anbefaler den videre. Kjenner det varmer i hjertet 🙂 Tusen takk! Er innom hos deg titt og ofte og henter masse inspirasjon, så takk også for en flott blogg!!

  2. Gry sier:

    Takk for tipsene 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s