Hva drømmer dere om?

Gjett hva vi gjør?

Endelig lørdag! Mira og jeg er hjemme alene hele helgen, uten noe på tapetet. Deilig. Jeg skal bare pusle med mine små prosjekter og forberede muntlig eksamen som elevene skal ha til uka.

Dere vet jo at noe jeg har drømt om lenge er i ferd med å skje. Men jeg er ikke i ferd med å fortelle hva det er enda 🙂 Jeg er opptatt av at det er lov å drømme luftige, store, høytsvevende drømmer. Og at de kan skje! En av mine drømmer nå er på sikt å minimum ta en kostveilderutdanning. Spørsmålet er ikke om jeg skal, spørsmålet er når jeg får tid! I går var det en som luftet en svært interessant ide med meg, og resten av dagen kjente jeg at magefølelsen var med, og nå skal jeg drømme litt om det også!

Store deler av livet har jeg drømt om å ha en spalte i et dameblad. Det tror jeg at jeg skal fortsette å drømme om. Kanskje er det slik, at når vi tillater oss å drømme om et konkret ønske vi har for livet, så jobber vi ubevisst og bevisst for at det skal skje også?

Jeg har nemlig lært at selv om det kan ta tid, så er det slik at dreams may come true! Og nå lurer jeg selvfølgelig på hva dere drømmer om! Dere kan jo være helt anonyme, så dere kan slå til med så høytsvevende drømmer dere bare vil!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

23 svar til Hva drømmer dere om?

 1. Ida sier:

  Fine drømmer 🙂

  Jeg drømmer om å studere ved et bra universitet i England 🙂

 2. Sara sier:

  Hei C! 🙂
  Kjekt at dette innlegget kom i dag. Drømmer ble nemlig et meget interessant tema i dag. Jeg oppsøkte en Alternativmesse idag, der det va ulike stands av både healing, tarotkort, men også kremer naturmedisin osv. Uansett. Der satt en dame, en middelaldrende dame, som visstnok kunne lese mennesker gjennom kortene sine, både tarotkort og englekort. Dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge, mest fordi at jeg er veldig, veldig nysgjerrig på slikt, og er med tiden blitt VELDIG åpen for at det er mer mellom himmel og jord enn hva vi vet. I tillegg har jeg tro på at mange av oss kan finne terapi i å få hjelp gjennom denne såkalte «veien».
  Først da jeg så denne damen, så var hun opptatt og jeg tenkte litt på å droppe det. Men søren heller. Jeg ville så gjerne prøve! Litt etter gikk jeg tilbake, og når jeg nærmet henne følte jeg at jeg fikk «kontakt» med henne, og vi smilte til hverandre. Hun ville vite navn og fødselsdato for å komme «innpå» meg, før hun spurte om jeg var ute etter noe særskilt informasjon. Jeg sa som sant var at jeg bare var nysgjerrig 😉 Men mye av grunnen til at jeg ville prøve, er at jeg vet med meg selv at jeg har mye dårlig energi i meg, så hvorfor ikke teste damas kunnskaper litt!
  Vel.. Hun bomma bittelitt på sitt første spm, og jeg begynte med en gang å tvile litt på egenskapen hennes. Jeg angrer på at jeg tvilte! Vet du.. Jeg vet ikke hvor lenge jeg satt hos henne, for tiden bare fløy avgårde. Hun var så god, rolig og virket så ned på jorda! Alt hun sa klaffet helt og holdent med hvordan jeg føler ting, og hun kunne i tillegg fortell klare fakta fra livet mitt. Hun så hvordan jeg hadde slitt nå den siste tiden, og hvor mye det betyr for meg å komme på skole til høsten. Hun så meg, rett og slett! Hun snakket i tillegg veldig sterkt om drømmer, og at hun følte jeg hadde store drømmer – noe jeg har! Jeg har en veldig, veldig sterk drøm, og det er nettopp DEN som skal føre meg frem i livet. Hun forberedte meg på at noen dager alltid vil være mer slitsomme enn andre, men at jeg ikke skal frykte for disse.
  Så er det selvfølgelig opp til hver og en hvor mye en ønsker å legge sin tro i dette. Jeg er helt åpen for slikt, men forstår om noen ikke er det. Anyway. Dette var virkelig med på å styrke min store, store drøm- om et godt liv, med en egen familie der familietid, kjærlighet og drømmejobben står i fokus 🙂
  God lørdag til deg, Cecilie! Klem! 🙂

  • Å, så glad jeg er for at du møtte henne! Jeg har jo tenkt at du har har hatt det litt tøft nå. Jeg håper så inderlig at du kommer inn der du vil! Ta alltid vare på drømmen din! Tenk, en av mine drømmer har vært noe så enkelt som å virkelig brenne for noe. Det gjør jeg endelig! Jeg er opptatt av å visualisere det jeg ønsker meg, men er et levende bevis på at det kan tid. Men det kommer! Men du, når du sier at du har mye dårlig energi i deg. Husk at vi alle har det. Jeg tenker egentlig at vi egentlig ikke har negative sider, men at vi har sider som er vanskelige for oss å forholde oss til. Og så er det slik at noen av våre sider oppfattes som negative av noen, mens andre ikke bryr seg om de. Samspill og balanse.

   Hold på drømmen! Stor klem, håper du har en fin helg 🙂

 3. M-A sier:

  Morsomt at denne kom i dag, er i ferd med å nå en av mine drømmer nå. Har jobbet mot en mastergrad ved siden av full jobb de siste 4 årene, og nå sitter jeg og gjør siste finpuss på masteroppgaven min 😀 alt er mulig bare man vil!

 4. Dina sier:

  jeg drømmer om å reise tilbake til australia- jeg var der som backpacker helt i begynnelsen av 20 årene og det er sånn et nydelig land. Alt! Også drømmer jeg bittelitt om å kunne ta utdannelse om kost og ernæring. Det er jo så spennende!
  Jeg liker bloggen din. Ps. du har ikke lyst å lage et innlegg om moon cupen? jeg er veldig nysgjerrig på denne men veeeldig skeptisk.

  • Å ja, det skjønner jeg så godt! Jeg har aldri vært der. Jeg drømmer om shopping i New York med min kjære – uten å måtte snu på krona! Du, jeg har litt sperre på å skrive om den… Har elever som følger bloggen, og akkurat det får jeg meg ikke til å skrive et ordentlig innlegg om… Men siljesreise.com har en egen kategori for mooncup, og det er svært informativt. Jeg er så enormt fornøyd!

 5. Line sier:

  Jeg har mine mål/drømmer:
  Godt liv (det synes jeg at jeg har og jeg vil fortsette ha det.) Det er mitt høyeste ønske her i livet, at jeg og sønnen min og de jeg er glad i får et godt liv lenge lenge lenge.

  Så har jeg det (antagelig) vanlige ønske om mer penger, men hjulene går rundt på et vis og er ikke sikkert at ting blir bedre av masse mer penger, men det er nok lettere på mange måter å ha mer av de sakene 🙂

  Jeg har en drøm om å treffe en grei og hyggelig mann. Men enn så lenge har jeg ikek hatt helt flaks med det. Men har det godt som singel også, så ikke hastverk. Men noen ganger savner man …

  Min barndomsdrøm gikk aldri i oppfyllelse og vil heller aldri gjøre det. Jeg ville nemlig treffe mannen i mine drømmer: Paul Newman. Desverre har han vært død noen år nå, så blir vel i himmelen om man samles der jeg treffer han 🙂

  Ellers hadde det vært stort å være tilstede på en Oscar-utdeling. Det funker greit i fra sofaen, for all del, men tenk å være der. Sitte i salen. DET hadde vært noe det.

  Sånn alt i alt er jeg meget fornøyd med ting slik de er, men drømmer må man ha. Enten det er drømmer man kan virkeliggjøre eller det er fantasier.

  Akkurat nå er drømmen at Manchester United vinner Champions Leauge 🙂

  • Jeg kjenner meg igjen i drømmene dine! Jeg var jo alene, men jeg var ikke akkurat avslappet i forhold til å ønske seg en mann… Paul Newman venter på deg i himmelen! jeg hadde en lignende drøm, jeg ville gifte meg med en bestemt kjendis helt fra jeg var ni. Og «vips», da jeg var 27 møttes vi! Det var veldig hyggelig, men det var ikke noe jeg forfulgte videre.

   Oscar, ja. Tenk for en fantastisk opplevelse!!

 6. -m- sier:

  Tja, hva med en stor lottogevinst og slå ett slag for materielle ting; jeg nevner i fleng: oppussing av trappa fra 1915, skifer på den mest solrike plassen i hagen, oppgradering av kjøkkenet, nye løpesko og ei pulsklokke med GPS:) Hurra for ting og tang sier jeg!

  Ellers kunne litt kapital kommet godt med for å få fart på ett pittelite nystartet firma som jeg har ansatt meg selv i…og hatt nok egenkapital til å knytte til meg flere folk.
  Det hadde vært no`det:)

  • La du ikke merke til hvor flink jeg var til å ikke si noe om materielle ting 😉 Haha! Kjenner meg SVÆRT godt igjen i å ønske seg materielle ting! Jeg ble litt nysgjerrig på det firmaet, jeg! Jeg lurer på om du har fortalt litt om det før, men nå husker jeg ikke noe 😦

   • -m- sier:

    Hehe, yepp, la merke til nettopp det ja og selvom jeg har flere mål og drømmer om alskens selvutviking, be a better mom/lover/friend whatever, trening, kosthold, familie, you name it, så vil jeg gjerne ha mer cash også:) også for å kunne nå noen av drømmene på en litt mindre komplisert måte.

    Har ikke fortalt om firmaet før og jeg har gitt meg selv ett år på å se om jeg kan leve av å selge tjenester….i rød-grønne Trondheim, innen den kommunale barnevernsbransjen. Det skal ikke være særlig risiko knyttet til dette, så det eneste jeg skal gamble med det første året er inntekt, ikke investeringer.
    Det blir spennende, har klart å leve av dette siden nyttår og dersom det er noen flinke og erfarne barnevernspedagoger/ sosionomer i Trondheim, som har lyst til å en ekstrajobb eller ett kortvarig prosjektforhold til høsten, er det bare til å ta kontakt:)

    Håper jeg ikke fremstiller meg selv som supermaterialist asså, men ja, jeg har også lyst på ting..og står for det:) Nå har jeg forreten lyst på en ny, sprek og fargerik kjole!

 7. Birgitte sier:

  Jeg drømmer om å nå vektmålet mitt. Om å en gang for alle få stabilisert kroppen på en sunn og slank vekt. Jeg drømmer om å komme ut av kronisk stress med alle medfølgende fysiske plager. Jeg drømmer om å bli et superkonsentrasjonsfenomen, slik at jeg får gjort det jeg må innenfor tiden jeg har til rådighet. Jeg drømmer om jobb på sikt på et helt konkret sted. Jeg drømmer om en pris laaangt over takst på leiligheten vi straks skal selge. Jeg drømmer om at vi vil trives i vårt nykjøpte rekkehus i vårt nye nabolag, at barna vil få venner, at skole og barnehage er bra, at naboene er greie og at vi vil kjenne at det var helt, helt rett å flytte akkurat dit. Og jeg er overbevist om at du får spalte i et dameblad! Er det kanskje det du allerede har fått?! Er det hemmeligheten?? Er sååå nysgjerrig!

  • Birgitte! Leste du det jeg skrev om å VÆRE GOD NOK her om dagen? 😉 Mange av de tingene du ramser opp kan du jo faktisk gjøre noe med. Og du må ikke legge så mye ekstra stress til det stresset du allerede bærer med deg. Stakkars. Jeg er nok frustrerende lite stresset, men det kom først etter kostomleggingen. Og når jeg blir det av og til, har jeg det helt grusomt. Du må finne rolige, avkoplende aktiviteter! (Les: har du husket å ligge helt rolig på spikermatta og bare puste og drømme?). :):) Så spennende med nytt rekkehus! Vet du, det tar gjerne litt tid å «bo seg inn.» Det er en overgang å flytte, og så må hver og en få litt tid på seg til å slå seg til ro og trives. Og vet du, hvis dere ikke trives, så kan man faktisk velge å flytte!

   Ang spalte i dameblad, så er det ikke det som er hemlissen! I det jeg skrev innlegget, bestemte jeg meg for å gjenoppta den gamle drømmen om å ha en egen spalte i et blad. Men jeg må nok gjøre noe aktivt hvis den skal oppfylles. Det er stort sett slik det er 🙂

   Uff, nå følte jeg at jeg var streng med deg. Men jeg har en sånn følelse av nærhet til deg, så derfor tillot jeg meg å være det! Det ligger bare et oppriktig ønske om at du skal få det bedre bak! Klem 🙂

   • Birgitte sier:

    Hei, kjære deg, tusen takk for et utrolig hyggelig svar! Jeg blir beæret over at du føler nærhet til meg. Det var faktisk Kjempehyggelig å høre! Jeg føler selvsagt også nærhet til deg, det gjør vi vel alle vi lesere. Det er derfor vi «henger» her inne daglig og gleder oss til alle dine innlegg. Stress, ja. Det er vanskelig å bli kvitt når det først har satt seg. Men jeg prøver virkelig. Med redusert arbeidstid, lite program, yoga, meditasjon (spede forsøk:) osv. Men jobben min er per definisjon stress. Men jeg elsker den likefullt. Kunne ikke tenke meg å bytte. Og småbarnsfasen er heftig. I kombinasjon blir det…ja…utfordrende. Men barna vokser jo til , og jeg jobber jo konstant med meg selv og dette (vinner nok glatt NM i selvhjelpsbøker!), så jeg har trua. I hvert fall drømmen:) takk igjen for et nydelig svar. Følte meg veldig sett! Stor klem fra Birgitte

   • Gode du 🙂 Uff, føler jeg maser på deg om det stresset. Men på en eller annen måte er jeg blitt svært flink til å roe meg selv ned, og vet at det kommer 🙂 Husk at karbohydrater utsetter kroppen for ekstra stress 😉 Du skal få en oppgave av meg 🙂 Du skal ligge en halvtime på spikermatte og la tankene fly rundt det prosjektet mitt du er så spent på. Pust godt, og la ideene komme – lat som om du er koblet til mine tanker. Så sender du meg en mail på fristendelavkarbo@yahoo.no og beskriver så nøyaktig du kan prosjektet mitt. HVIS du kan holde på en hemmelighet til tross for yrket ditt 😉 Ha en nydelig dag 🙂 Klem!

 8. madeleine sier:

  Jeg drømmer faktisk om å gjennomføre en time spinningstime som instruktør, fast jobb, få en bedre utdanning og noen treningsrettet mål som jeg aldri kommer til å gjennomføre. Men det er vel derfor det er kalt drømmer. Når jeg hører ordet drømmer så tenker jeg på ting jeg aldri kommer til å «bli flink nok til».

  • Madeleine da, du må tenke at drømmer er noe som kan skje! Magefølelsen min (den er stort sett ganske god), sa med en gang at spinninginsstruktør er en super ide! Det må du! Og de andre tingene kommer selvfølgelig hvis du vil 🙂 Angående løping har jeg fortsatt ikke løpt en meter siden sentrumsløpet… Skal si fra når jeg er klar igjen!

 9. Birgitte sier:

  Hå hå! Jeg tar utfordringen! Og vi journalister kan absolutt holde på hemmeligheter! Husk, vi går jo heller i fengsel enn å røpe våre kilder, hehe. (ikke at den problemstillingen kommer så mye opp i min hverdag!) Mail følger! Jeg har nemlig en helt klar hypotese om hemmeligheten din, og den ble ikke svekket av 30 min på spikermatta:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s