Hva tror dere på?

Jeg mener ikke Gud. Men jeg lurer på hvilke små og store motto og leveregler dere har. Jeg har sikkert mange flere enn jeg kommer på i farta.

Jeg er opptatt av å være god nok. Jeg trenger ikke være superflink, bare god nok.

Jeg tror at fantastiske ting skjer.

Jeg lar meg selv drømme om hva jeg ønsker meg, og jeg prøver å tenke at alt kommer til meg. Men jeg vet ikke når eller i hvilken form.

Jeg tror på å lære gjennom menneskene jeg møter, og å bli inspirert. Hvis jeg møter noen som jeg får negative følelser for, prøver jeg å gå inn i den følelsen og forstå hvorfor. Fordi det er interessant og lærerikt.

Og akkurat nå, og fra det øyeblikk Eenfeldt skrev på sin blogg at han skulle skrive bok, har jeg hatt en enorm stor tro på Matrevolusjonen!

PS: For inspirasjon til å være god nok, se bloggen med det treffende navnet GOD NOK. Den er skrevet at gestaltterapeut Lise Marie Løvik. Verdt å lese!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Refleksjoner. Bokmerk permalenken.

10 svar til Hva tror dere på?

 1. -m- sier:

  Prøver å ha dette «Life is good» sitatet i bakhodet:

  Do what you like,
  like what you do!

 2. Catrine sier:

  Jeg tror mitt motto er at «Alt er bedre enn ingenting». Det funker i alle fall for meg. Uansett om jeg ikke orker å løpe så langt som jeg hadde tenkt, er det faktum at jeg har beveget meg litt, bedre enn å sitte i sofaen. Alle monner drar.

 3. Silje Silje sier:

  Det er ikke akkurat et motto, men jeg fikk en ny gnist når jeg oppdaget at ingenting er låst, og da tenker jeg mentalt. Før trodde jeg at siden jeg var tung til sinns og ikke kom meg opp igjen, så var livet mitt dømt til å være sånn til mine dagers ende. Men nå har jeg erfart at ingenting er låst, positive endringer kan skje – også for meg! Og det gjør at ingenting blir slik det en gang var, for jeg VET jeg har nøkkelen til å greie det aller meste jeg møter. 🙂 Nå kom jeg på en setning jeg syns er fin også, «Det er kun tanken som hindrer deg», DET er sant det! Det er som regel tankene våre som stopper oss.

 4. jeg tror det er noe positivt i en hver ting og situasjon. alle erfaringer er lærdom. gjør ditt beste,og det er godt nok. no regrets 🙂

 5. Jeg tror på å følge impulsene mine i større grad enn det jeg har turt før, å ikke la meg stoppe av å tenke på hva andre vil synes og mene om det. JUST DO IT!!!! 🙂

 6. Det er det første skrittet som er tyngst, så blir det lettere 🙂

 7. MaritBE sier:

  sv: Ja, tydeligvis.. Begrunnelsen er at folk med irritabel tykktarm visstnok ikke takler sukkeralkoholer så godt, alt som slutter på -ol. Typisk.. Jeg skal ha flere konkurranser der en kan vinne solbriller, så du får bare følge med 😉

  Fint innlegg, og bra innstilling 😉

 8. karina sier:

  eg må nok seie Gud, altså, for det er jo det som er sanninga.

  eg kan ikkje seie at eg trur på livsmotto og visdomsord i den forstand eg trur på Gud, det vert litt feil, men eg elskar dei tre orda «all is well».

  inni dei små orda kjem vel også dette med å vere god nok, gjere ting som er godt nok, ta det lungt, ha harmoni. eg føler meg aldri så fin på innsida som når eg høyrer dei orda. utruleg keisamt at det ikkje høyres like bra ut på norsk. eller kanskje. alt er vel.

 9. Pauladesign sier:

  Jeg har funnet ut at selv om ting oppstår og det virker helt håpløst så sier jeg til meg selv at alt går bra. Jeg tenker positive tanker og jeg må si at «alt» har ordnet seg også. Jeg har alltid hatt innstillingen at det finnes flest gode mennesker her i verden 🙂

 10. Birgitte sier:

  «Lykken er tørt som knekkebrød», var et motto jeg moret meg en del med for en del år siden, men i fullt alvor. Mer og mer ble jeg klar over hvor mye tilfredsstillelse det ligger i å gjøre de rette, fornuftige, «kjedelige» tingene: trene jevnlig, spise fisk, legge seg i tide, holde det ryddig osv.
  Ellers liker jeg å fremheve «x2»-regelen for det gode og balanserte liv og samliv: «2xtrening, 2xfisk og 2xsex» i uka. Får man til det er mye gjort:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s