Revolusjonen kommer i morgen

I morgen kommer Matrevolusjonen til Norge! Det startet allerede litt over 08.00 på God morgen Norge på tv2. Jeg anbefaler dere alle til å se den svenske legen Eenfeldt. Han er lugn, cool og tydelig. Og han har et oppriktig ønske om å revolusjonere hva vi putter i oss.

En smakebit kan dere jo få:

Enjoy!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

7 svar til Revolusjonen kommer i morgen

 1. Frida sier:

  Hehe, jeg liker tittelen på innlegget ditt! 😀

  Og ja, lugn, cool og tydelig er en utrolig bra beskrivelse. Og det har så mye å si for budskapet. Mannen er jo nesten umulig å ikke like og stole på.

  • Helt enig. I tillegg til at det er vitenskapelig basert, er det nok hans store fortrinn at han fremstår på den måten. Jeg er veldig spent på hvordan mottakelsen blir her i Norge. Jeg tror det blir en suksess!

 2. Catrine sier:

  Fikk boka i posten på tirsdag og den ble utlest i går. Fascinerende og skremmende. Fikk med meg innslaget på TV. Det oser skeptisisme av Nils Gunnar Lie, men jeg håper folk fikk med seg poenget. «Hva kan man spise når man ikke kan spise brød og knekkebrød, da? Gå rundt med en lakseskive liksom?» Han trodde man kunne spise knekkebrød men ikke brød. Da skjønner han seg ikke mye på hva mat er laget av…

 3. MaritBE sier:

  Så gøy, hørtes ut som en bra bok 😉

 4. Jeg fikk det med meg i reprise kl 10! Veldig bra!! Han forklarer det på en veldig lettfattlig måte. 🙂 Jeg kan nesten ikke begynne å tenke på hvor mye lettprodukter jeg har fått i meg i løpet av de siste 15 år… Ekstremt mye. Og det har ikke hjulpet noe.. for å si det sånn… 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s