Viktig påminnelse

Synes jeg, iallfall!

Torsdag førstkommende arrangeres «Vårslippet» – et lavkarboseminar! Seminaret er et samarbeid mellom forlaget Lille Måne, foreningen KOS og magasinet VOF. Anledningen er to nye bøker: Friskere framtid av Terje Sandberg, og Matrevolusjonen av Andreas Eenfeldt.

Friskere framtid er en kokebok med oppskrifter uten melk, gluten og sukker. Matrevolusjonen handler om den evolusjonere bakgrunnen for hvordan vi bør spise. Sistnevnte leste jeg på svensk i januar, og den er glimrende! Og viktig for langt flere enn lavkarbo-tilhengere!

Begge forfatterene skal holde foredrag. Jeg gleder meg masse! Med meg har jeg også en leser, Elin, som vant billett her på bloggen tidligere i våres. Gleder meg veldig til å møte henne også! Hvem andre skal? Kom gjerne og hils på meg, da, hvis det er noen som kjenner meg igjen!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

10 svar til Viktig påminnelse

 1. S sier:

  Hei!
  Kan man regne en ekte croissant som lavkarbo? Er ikke det bare smør og egg?

 2. M-A sier:

  Hei!
  Litt off topic på denne men ville bare sende en hyggelig hilsen siden jeg gjennom deg har fått 5 dollar rabatt på min første bestilling på Iherb! 😉 Har bestilt Spirulina, blanding av goji, mulberry og inca og en mørk viviani med ingefær, gleder meg til å motta pakken!
  Ha en fortsatt fin kveld!

 3. Elisabeth sier:

  Skulle gjerne vært der, men har familiens siste konfirmasjon til helga og må holde meg ved basen her nå. Men vi sees sikkert en gang. Regner med det blir flere lchf-event framover, sånn fart som dette har nå:) kos dere alle som skal dit. Jeg har både hørt og lest kostdoktor`n, og det er bra saker.

 4. Catrine sier:

  Jeg skal dit 🙂
  Skal se om jeg finner deg! 🙂

  Catrine

 5. Gry sier:

  Jeg har meldt meg på nå, kanskje vi ses 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s