Vinnerens iherb-pakke

God lørdag! Husker dere konkurransen jeg hadde for et par uker siden, hvor en av dere kunne vinne en bestilling fra iherb? Tina fra samme by som meg, vant. Men Tina visste ikke helt hva hun hadde lyst på, så jeg satt sammen en pakke med noen av mine og ungenes favoritter (bildene er linket). Kiss my Face lypsyl med jordbærsmak. Denne er kjempegod!! 2,51 dollar per stykk.

Mine favoritt gojibær – og jeg har prøvd noen! Myke og gode, og et fast tilbehør i minstejentas matboks. 9,12 dollar for 227 gram.

Den fantastiske Jojoba-olen. En flaske koster 8,26 dollar og er svært drøy. Jeg bruker den til hodebunn, som sminkefjerner, som hud»krem», som massasjeolje, som hårkur, til å stille kløe på eksem og sår når det oppstår… Dette produktet er det ene som alltid skal være i toalettmappa mi!

De berømmelige kjærlighetene! 2,31 dollar for 15 stykker. Det er ca 6 gram karbohydrater i hver kjærlighet, men det er ingen kunstig søtning i de, og det er brukt ekte fruktjuice i de. Mann og barn spiser disse her hjemme.

Macadamianøtter – salte; en av mine mange laster 😉 Disse koster 7,97 dollar for 340 gram. Her hjemme får du 90 gram for ca samme pris.

Clif kids bar med browniesmak. Høyt elsket av alle jeg vet om. De inneholder 20 gram karber per bar, så de kan passe for barn og for voksne som spiser karboredusert og ikke strikt lavkarbo. De er lett fordøyelige, og passer godt etter en tung treningsøkt eller et tungt løp. 4,14 dollar for en pakke med 6 stykker.

Hvis du ikke har bestilt på iherb før, får du 5 dollar i rabatt ved å bruke min kode, CEC253.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

11 svar til Vinnerens iherb-pakke

 1. Ida sier:

  Masse bra i den pakken altså 🙂

 2. mye spennende her. jeg er veldig glad i goji 😀

 3. Ann-Theres sier:

  Hei, når du sier du bruker Jojoba oljen til hodebunnen, hva er grunnen til det? ( Tenker tørr hodebunn, flassing, kløe etc.)

  • Hei! Jeg har alltid hatt eksem, og noen ganger, hvis jeg ikke ahr vært nøye med kosten, så får jeg litt eksem i hodebunnen eller bare klør. Da gnir jeg den inn med oljen og lar den virke litt før jeg vasker håret. Det hjelper!

   • Ann-Theres sier:

    Hah, da skal jeg jammen bestille en slik å prøve! Er blitt plaget med hodebunnen siste 2-3 årene, så hadde vært supert om noe kunne hjelpe…. 😀

    Ha en herlig søndag!

 4. Tina sier:

  Og mottaker er veldig fornøyd!!! Den lypsylen er bare helt fantastisk 🙂

  Tusen takk for at du lagde en pakke til meg 🙂 kjempe spennende og masse flotte produkter 🙂

  Klem

 5. Tina sier:

  Hei!

  Har lest endel av dine innlegg og fått mange nyttige tips og råd.
  Men jeg lurer litt på Goji berries. Er det en slags sunn erstatning til snack/godteri, eller hva er det for noe? Masse lykke til på Halvmaraton 2011 forresten. Jeg har også meldt meg på. Angrer 😉

  • Det er superfood. De inneholder en del karbohydrater, men inneholder også f eks mye antioksidanter. Nydelige! Jeg spiser en liten hånd om dagen, gjerne etter trening, og koser meg med det 🙂 Så gøy at du også skal løpe! Gleder meg til å surfe inn på bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s