Uten pc!

Jeg er uten pc til over helgen! Jeg har internett på telefonen min, men har ikke tålmodighet til å blogge via den! Ha en nydelig helg, plutselig er jeg tilbake!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Uten pc!

 1. Sanne sier:

  God helg og kos deg masse!! 🙂

 2. Elisabeth sier:

  Savner deg:) Spesielt på lørdagen er det så koselig med ditt morgeninnlegg. Det minner meg alltid om mine egne kosestunder md ungene lørdag og søndag morgen. Med barnetv, kos, frokost og en langsom start på dagen.
  Nå er jeg på jobb, og det er ganske hyggelig til tross for at det er helg. Helga er alltid langsommere, det er mer tid til samtaler og det er ikke noe jag. Jobber med voksne rusavhengige, og trives med det. Og skal nok gjøre det inntil jeg våger å ta spranget og satse på min egen alternative praksis.
  God helg til deg:)

  • Å, så skjønn du er! Nå er jeg tilbake – 2 dager før beregnet. Herlig! Så det kommer et lite kveldsinnlegg i stedet for morgeninnlegg i dag 😉 Håper du har hatt en nydelig dag på jobb! Har du forresten bestemt deg noe mer ift mer utdanning? Jeg husker jo at du ikke fikk det dekket 😦 Jeg er veldig klar for å starte med kostveilederkurset på Tunmed, men tror ikke jeg har tid ennå 😦 Og drømmer om ernæringsterapi i 2013!

 3. Elisabeth sier:

  Oi, de drømmene der kan jeg falle rett inn i:) Har meldt meg på lchf-utdanningen (den svenske) i Oslo til høsten. Håper pengene som skal til vil komme i rett tid. Samtidig ser jeg stadig på kostveilederutdanningen og ernæringsterapi i Tønsberg. Og 2013 er jo over 2 år til, og jeg tror mye i livet vil være annerledes inntil da. Dette med kosthold er brennende varmt hos meg, og det vil nok gå den veien. Men jeg ser at det må ta litt tid, for en del ting må på plass i livet. Men 2 år fra 2013 å studere sammen med deg hadde jo vært knall, da:) Jeg leker iallefall med tanken.

  • Den er jo litt rimeligere den kostveileder-utdanningen på Tunmed. Jeg hadde tenkt å ta den i sommer, men jeg får ikke tid. Satser på høst/vår i stedet. 2 år en jo en stund. Mye kommer til å skje på de årene for meg, men jeg har iallfall et sterkt ønske om å ta den utdanningen. Men det hender jo livet tar noen krumspring! Å studere sammen hadde jo vært topp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s