Vinneren(e) er kåret!

Jeg håper dere alle har hatt en skjønn dag! Vi har kost oss, men utover dagen ble både mannen og minstejenta syke, og det har mildt sagt vært litt kaotisk her i kveld. Jaja, sånn er det bare!

Mannen min og min bestevenninne fikk i oppdrag å kåre en vinner av kake-mixen. Dere skriver så nydelig og fantastisk om bloggen og meg. Hvis det er én ting jeg virkelig har lært av å blogge, så er det at det fins et hav av fantastiske mennesker – dere! Uannsett; de to som fikk det ærefulle oppdraget, sto tilslutt igjen med 2 finalister. Felles for de var at de både svarte godt og delte sin egen erfaring.

Den ene var -m-:

Heisan, bloggen din er både morsom og flott og jeg har sansen for dine hverdagsrefleksjoner om alt og ingenting…og ikke minst fniser jeg godt av dine tanker rundt dine egne særheter spes.iforhold til gubben din:)..kjenner meg hehe, desverre så alt for godt igjen.. Dumpet innpå bloggen når jeg prøvde å finne motivasjon til å begynne å jogge/løpe og det er nettopp dine kommentarer som har fått meg til å ta i ekstra og komme meg ut av comfortsonen ift. å presse kroppen litt. Det tåler den godt!
Jeg er en søtmons og liker selvsagt søtmonsoppskriftene dine og leser gjerne litt mer om hvordan du fixer effektive lavkarbo middagsmåltider evt. kombi måltider til både mann og jentene dine:)…mener ikke å hentyde til at du lager all maten i huset asså, men regner med at du uansett har ett ord med i planlegging av måltider.
Stå på videre, gleder meg til å følge deg:)

Pssst: det er jeg som lager all maten her i huset! C 🙂

Den andre var Synne:

Heisan!
Jeg begynte å lese bloggen din rett etter jul, og ble straks hektet!
Måten du formulerer innleggene dine på er gode og velformulerte. Du har en god blanding av trening- kosthold- og faginnlegg. Alle med egne refleksjoner og ofte kritiske spørsmål som bidrar til at leseren må tenke seg om ift egne treningsvaner, forhold til kosthold og statens føringer på hva man burde spise og hvorfor det er slik. Dette blir elegant krydret av hverdagsinnlegg som gir en glede og motivasjon til å finne på sporty aktiviteter med egen familie. -i påsken dro jeg med min søster, samboer og hund på løpetur i skogen kl 9 på morgenen. (!)

Jeg ønsker å lese mer om trening, spesielt styrketreningen din, og hvilke øvelser du bruker for å bli en bedre løper, kanskje også med styrkeprogram?
Dessuten er du veldig dyktig til å lage familievennlige oppskrifter på lavkarbovis, gjerne mer av dette også!
Jeg synes det er passe på faginnlegg, og liker at du knytter disse opp til andre blogger man kan lese på.

Bloggen din er en motivasjonsfaktor til å spise sunt og ikke skli ut i eksamensperioden, når man ikke har tid til å trene så mye. Gleder meg til jeg ikke lengre er student og kan shoppe lavkarboprodukter på nett :)

-m-! Kakemiksen fra Funksjonell Mat er til deg! Men Synne, jeg er så svak for kommentaren din og det faktum at du er «fattig student.» Jeg må få lov til å gi deg en liten gave, altså! Så hvis dere to sender meg adressene deres på fristendelavkarbo@yahoo.no, så skal dere få post!

Dere andre, dere kan få oppskrift på min tre-etasjers 17.maikake til helgen i stedet 😉 Lavkarbo – med jordbærkrem, vaniljekrem OG sjokoladekrem!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

10 svar til Vinneren(e) er kåret!

 1. Trine RJ sier:

  Gratulerer til vinnerne! 🙂
  Den kaka så flott ut.

 2. Ellen sier:

  Ja, gratulerer til vinnerne! Gleder meg til oppskriften:)

 3. -m- sier:

  Guuu, så fantastisk heldig jeg er da:) Artig, jeg vant absolutt ingenting på tivoli idag, så dette er jo bare helt knallers. Hurra!

  Gleder meg veldig til å lage kaka og skulle gjerne ha delt ett stykke kake til alle som skrev inn…. så folkens, dere er hjertlig velkommen på kakespising i Trondheim:) Anytime:)

 4. Ida sier:

  Verdige vinnere – gratulerer 🙂 Håper dere hadde en super 17. mai – på tross av sykdom, og kaken ser jo fantastisk ut! Jeg laget raw «ostekake» jeg, men det frister jo alltid veldig med sjokoladekakene som alle de andre spiser på… 😉

 5. LenaBeatrice sier:

  Gratulerer til vinnerne! :-))

  Cecilie: jeg har et spørsmål, hvor mye karbo er det i den sjokoladekaka, altså pr 100 gram ferdig kake?

 6. nina sier:

  Gratulerer 🙂

 7. Synne sier:

  Fantastisk!
  ❤ Lykkelig student

 8. Congratz! den kaka så KJEMPEgod ut btw!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s