Intervju på Treningsmagasinet.no

Da er intervjuet med meg kommet på Treningsmagasinet! Tittelen er det svært så treffende Ingen natural born runner! Kunne jo nesten vært det nye slagordet på bloggen 🙂

Et lite utdrag:

 Hvilke utfordringer har du i treningen?
– Jeg er ingen natural born runner og må stadig minne meg på at jeg ikke løper for å hevde meg i toppen. Samtidig må jeg passe meg for å ikke ta det for rolig, og må pushe meg selv i forhold til å løpe litt lengre og litt raskere. Jeg hadde løpt i perioder i to år før jeg prøvde å løpe mer enn fem kilometer. Bare tull! Da begynte jeg å løpe én kilometer lenger for hver uke, og bestemte meg for å løpe halvmaraton. Jeg løper fordi det gir kroppen min enorm glede.

Intervjuet er en del av en stafettrunde. Jeg har utfordret Thomas Geisner, bloggende lege. Han trener på steinaldervis, og jeg håper han har tatt utfordringen!

Hva synes dere om intervjuet?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Trening. Bokmerk permalenken.

7 svar til Intervju på Treningsmagasinet.no

 1. Pauladesign sier:

  For et fint intervju av deg. Festlig tittel. «smiler»
  Og artig at du sendte stafettpinnen til Geisner. Trener på steinalder vis? Spennende 🙂

 2. Ann Kristin sier:

  Dette var jo feiende flott dette 🙂 Hehe, morsom tittel ja 🙂

 3. Elisabeth sier:

  Så bra intervju, du framstår som sunnheten selv. Så reflektert på det med treninn og naturlig aktivitet i dagliglivet. Og en beskrivelse som gir håp om å få det til for en annen som ikke er en «natural born runner». Du står jammen på, flink er du:)

 4. Catrine sier:

  Veldig bra intervju! Du er utrolig skrivefør, men det visste vi jo fra før!
  Jeg mangler en god del av den treningsgleden du snakker om. Jeg syns fortsatt det å trene er ganske pyton og må jobbe hardere, merker jeg, for å komme meg ut. Har tatt meg noen dager fri nå, fordi jeg kjører Skaldemans for meg ekstremdiett og tror at jeg på vei inn i ketose igjen får hodepine. Kjenner meg ganske dårlig og da skal jeg forsøke å ikke ha dårlig samvittighet for at jeg ikke trener.

  • Ikke ha dårlig samvittighet! Da jeg var i ketose, orket jeg ikke tanken på å trene. Det kommer senere! Om du starter å trene nå eller om tre uker, har lite å si om hundre år 🙂 Begynn med noe du liker! Gå tur, hvis det er det du trives med! Så, når energien kommer, får du kanskje lyst til å begynne med noe annet 🙂 IKKE undervurder effekten av å gå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s