Mini-ferie

God morgen, alle vakre 🙂

Plutselig ble det en liten blogg-ferie! Vi våknet sammen og la oss sammen på vår lille ferie, så det ble ikke rom for å henge på pc’en. Men det gjorde godt, også! Takk for alle kommentarer! Nå er det snart 60 deltagere i iherb-konkurransen og 10 deltagere i vårslippet-konkurransen. Trekningen skjer klokka 21.00 i kveld, med mann og barn som kontrollører. Hiv dere med!

Oslo-turen var så fantastisk! Noen ganger er det lett å bare bli hjemme, men jeg merker det at tråkker vi rundt hverandre for lenge innenfor husets fire vegger, så blir den ene mer amper enn den andre etterhvert. Vi kan låne en liten leilighet i Oslo av og til, og det er tross alt ikke så mye styr å pakke med oss ungene. Denne helgen har vi vært ordentlige turister i finværet!

🙂 Vi har gått tur i Holmenkollen og drukket kaffe på Frognerseteren.

🙂 Vi har handlet litt på Majorstua, og gått tur i Slottsparken.

🙂 Vi har spist medbrakt niste litt over alt!

🙂 Vi har, i likhet med resten av Oslo, tuslet rundt på Aker Brygge.

🙂 Vi har sittet i sola på Olivia nederst på Majorstua. Det har vi gjort noen år på rad nå, så det gir en virkelig god vårfølelse!

🙂 Vi har tatt Bygdøy-båten.

🙂 Vi voksne har drukket hvitvin med isbiter i, og barna har fått altfor mye is.

🙂 Vi har utforsket nærområdet, noe som endte med en lang gåtur til Frognerparken. Der spiste vi is og drømte om å bade i Frognerbadet!

I selve leiligheten gjorde vi barnas favoritt – vi løp på tredemølla etter tur… Gale familien!

Ungene ble ganske utslitte for en gangs skyld, og tre-åringen sov helt til halv ti i dag!

Det å bare tusle rundt og ta livet med ro, byr på mersmak… Og da det tikket inn mail med tilbud på tre netter i Paris, fikk mor blod på tann… Under 3000 kroner for tre netter i Paris, på et hotell rett ved Eiffel-tårnet! I tillegg er det billige flybilletter å få, så hele turen kommer på litt over 4000 kroner. Oui, c’est correct! Einar og jeg skal til Paris! Hvis du har lyst på det samme tilbudet, send meg en mail på fristendelavkarbo@yahoo.no, så videresender jeg det til deg. Du må bestille og betale før midnatt, men du kan bestille hotellet når som helst i perioden 10.juni til 29. desember, fra fredag til mandag. Som jeg gleder meg!

Forresten har jeg nå fått mandelmel! Noen butikker var tomme, noen butikker holdt stengt. Men Aila fant i Sverige, og Tina har i kjøkkenskuffen sin. Herlig! Reddende engler 🙂 I dag skal vi feire svigermors bursdag, så den siste feriedagen skal brukes til baking og pusling. Nå er det kun 12 dager igjen til Sentrumsløpet, så i kveld skal jeg sette opp en treningsplan for disse dagene. Og rett etter Sentrumsløpet begynner den store jobben – nemlig å øke i lengde og venne kroppen til å løpe lenger – mot Oslo halvmaraton! Det blir snart nytt opprop her, så gjør dere klare!

Ha en nydelig dag, alle sammen : )

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

8 svar til Mini-ferie

 1. Ida sier:

  Høres ut som om du har hatt det fint i påsken 🙂

  SV: De røde formene er fra ittaala outlet på Nordby rett over svenskegrensen, og de grønne (tilhører et sett med flere andre former) er fra ebay: http://cgi.ebay.co.uk/24-Green-Silicone-Chocolate-Sweet-Candy-Soap-Wax-Moulds-/190525673976?pt=Uk_Crafts_Cake_Decorating_MJ&hash=item2c5c3711f8 🙂

 2. Tina sier:

  Høres ut som om dere har hatt det helt fantastisk 🙂

  Nå kommer hverdagen igjen…. Håper det blir like nydelig vær framover 🙂

  Klem

 3. Oslo-ferie er digg! Vi har gjort det motsatte og reist til Vestfold, ganske deilig det også 😉

 4. Carita sier:

  Dere har fått gjort mye spennende, uber heldig er dere 😉 Mandelmel er flott å ha i hus, men fungerer ikke like bra til alt, skulle f.eks lage kjeks og de første lagde jeg med ferdig mandelmel og kjeksene ble littegrann for hard. Men man lærer så lenge man lever 🙂

 5. Ai. sier:

  Hei!
  Jeg har et spørsmål angående en oppskrift på bloggen her.
  Hvilken mørk sjokolade anbefaler du til hjemmelaget Troika?
  Planlegger å teste ut oppskriften din til helgen

 6. Astrid Lj.S. sier:

  googlet og klikket litt og havnet her.
  liten miniferie er bra 🙂
  må ikke dra så langt for å få et brekk i hverdagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s