Konkurranse! Vinn billett til Vårslippet OG iherb-shopping!

I anledning bloggens 6-måneders bursdag, feirer jeg med en liten konkurranse. Jeg har tenkt lenge og hardt på hva premien skulle være. Jeg har tittet på nett og i butikker. Jeg hadde nemlig lyst til å finne noe som forteller noe om meg. Lenge tenkte jeg på løpeskjørt, men da hadde vel bare to deltatt i konkurransen… Til slutt kom jeg på to perfekte premier! De to premiene har litt ulike framgangsmåter, så les nøye!

1. premie: Billett til VÅRSLIPPET!

Vårslippet arrangeres av forlaget Lille Måne, foreningen Kostreform og magasinet VOF. Vårslippet foregår på Hotel Continental i Oslo. Dette er programmet:

Program:
18.00: Terje Sandberg innleder om å spise seg frisk med gluten- og melkefri lavkarbodiett.
18.45: Andreas Eenfeldt  – Matrevolusjonen, del 1
19.30: Pause med besøk hos utstiller, boksalg og signeringer. Ca. 40-45 min.
20.15: Andreas Eenfeldt – Matrevolusjonen del 2
22.00: Slutt, avslutning med spørsmål og svar.

Om Terje Sandberg:

 I 2008 fikk Terje Sandberg diagnosen matintoleranse, og tenkte umiddelbart at en hyggelig del av livet var over. Men han bestemte seg raskt for at han skulle fortsette å spise både velsmakende og spennende mat, men nå uten mel, melk, sukker og gjær. Dessverre var det sparsomt med gode inspirasjonskilder, så han bestemte seg for benytte sin genuine matinteresse til å eksperimentere frem gode retter selv. Oppskriftene i boken Friskere Fremtid passer for alle som er interessert i sunn mat, og for deg som har cøliaki, laktoseintoleranse, diabetes 2, eller er overvektige. 

Om Andreas Eenfeldt:

Andreas Eenfeldt er ikke redd for å utfordre etablerte ”sannheter” om kosthold. Altfor lenge har vi levd i en fettredusert tåke av margariner, lavfettprodukter og nøkkelhullsmerking. Nå vil han drive frem en matrevolusjon hvor vi igjen begynner å spise det vi er skapt til: naturlig mat med mye proteiner og fett.

For å delta i konkurransen om denne premien må du sende en mail med svar på spørsmålene til fristendelavkarbo@yahoo.noDu må selv komme deg til og fra Oslo, så delta kun hvis du har mulighet, da! Konkurransen er åpen for alle, og jeg trekker en vinner mandag 2. påskedag klokka 21.00.

Men du må svare på 3 enkle spørsmål:

1: Hvem skrev Det store kolesterolbedraget?

2: Hva står LCHF for?

3: Fyll inn rett navn: Doktor …… guide til LCHF.

Svarene finner du på lillemaane.no. Premien er levert av Forlaget Lille Måne.

2. premie: Iherb-shopping!

For å delta i denne konkurransen, må du gå inn på dette innlegget, og legge igjen en kommentar. Fortinnsvis en hyggelig en 😉 Du skal altså IKKE kommentere her for å delta i iherb-konkurransen. Dere som allerede har kommentert i det innlegget, er automatisk med. Du får handle for 35 dollar og inntil 1,360 kilo. Du kan velge varer fritt, men de må være tillatt å ta inn til Norge! Vi trekker en vinner samme tid, mandag klokka 21.00

Denne premien er sponset av meg 🙂

PS: Jeg blir hoppende glad hvis noen linker til dette innlegget på facebook. Det gjør du enkelt ved å trykke på facebook-ikonet under innlegget.

Lykke til!

Cecilie 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo, Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Konkurranse! Vinn billett til Vårslippet OG iherb-shopping!

 1. e84 sier:

  Har forresten linket innlegget ditt på facebook siden min 😉

  • Elin, jeg slettet kommentaren din! Rett og slett fordi det ble litt lettvint da dine korrekte svar kom så raskt… Så da har jeg gjort det slik at svarene må mailes meg i stedet. Men jeg noterer deg som nr 1 på listen. Og takk for at du linket! Goood klem 🙂

 2. MaritBE sier:

  Så snill du er 😉

 3. Trine RJ sier:

  Nå har jeg linket innlegget på FB. Gjenstår bare å svare rett på konkurransene OG vinne! Hihihi 😉
  Supergenerøst av deg! Takk for den fine bloggen og morsomt med konkurranse 🙂

 4. Sølvi Mofoss sier:

  Hei !
  Det er en ren inspirasjon å lese din blogg :0) jeg oppdaget din blogg bare for en liten uke siden, men har fulgt med siden da. Jeg ser frem til å lese den hver gang. Ønsker deg en riktig god påske og fortsett å inspirere oss her..

  Sølvi. M

 5. Ida sier:

  Åå, skulle ønske jeg visste om jeg orket å dra på vårslippet, det virker utrolig interessant og ikke minst veldig nyttig, i hvert fall for meg! Lykke til til dem som kan være med på konkurransen, da 🙂

 6. Sender deg mail med svarene da, og JA jeg vil på vårslepp.

  Du må gjerne linke til siden min her hos deg også 🙂

 7. Tonje sier:

  I’m in, du har akkurat fått mail søta! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s