God kveld :)

Det er veldig stilig å ha en konkurranse, altså! Fordi dere skriver så fine ting, så kan jeg bare juble meg gjennom dagen! En av dere skrev at jeg alltid virker så lykkelig. Jeg kan love at det ikke stemmer, og hvis du ikke tror meg, kan du bare spørre min mann! Men jeg er alltid lykkelig også. Lykke er ikke fravær av ulykke, de to kan opptre samtidig.

Da jeg startet å blogge, bestemte jeg meg for å fokusere på det positive i livet mitt. Det gjør at jeg i løpet av disse månedene, har blitt mer takknemlig over familien min, hva vi har og gjør. Og hver gang dere skriver noe fint, eller dere drister dere ut på løpetur, blir jeg jo bare ekstra lykkelig! Men tro meg- jeg er skikkelig god til å være sur også! Og det er tunge dager og skikkelige drittdager her i huset også. Men jeg vil ikke fokusere på de, for jeg har jo lært at man får mer av det man fokuserer på 😉

I dag har jeg hatt en fantastisk løpetur sammen med min bestis. Vi forbereder oss nå til å løpe Sentrumsløpet 7.mai, og i dag skulle vi løpe 10k. Jeg har hatt 5 dager treningsfri, så jeg var nesten desperat etter å finne en utvei. Jeg ville jo ikke løpe. Etter 5 dager tror kroppen at den ikke klarer det, nemlig. Men etter så mange dager med hvile og mat, hadde kroppen masse energi, og vi satte ny rekord. 57,55. Hurra for oss! Det beste var at jeg følte at jeg hadde masse energi igjen i kroppen. Jeg skal jo straks begynne å løpe lengre turer, som forberedelse til halvamaraton. I tillegg fikk jeg lov til å leke litt hare, og det gjorde godt for selvfølelsen etter å ha løpt to skritt bak min kjære en hel mil forrige uke.

 Mitt påskeegg

Salte macadamianøtter, dødelige mandler, fudge, trøfler og valnøttmarsipan med sjokoladetrekk.

Etter løpet kastet jeg meg over mitt sukkerfrie påskeegg… Det er jo viktig at karbohydratene inntas rett etter trening, da gjør de nemlig en god jobb i stedet for en fettlagringsjobb i denne kroppen 😉 Og selv om det er lite karbohydrater her, klarer jeg ikke helt å begrense meg, så det blir likevel mye ned i magen.

I går var vi på dagstur med syklene våre. 4 voksne og 4 barn, de to minste i hver sin sykkelvogn. Det er noe av det beste jeg vet. Sykle rundt på tur, ha med niste, sitte i solen… Sofia tok til og med årets første bad! I følge sykkel-appen jeg lastet ned, syklet vi til sammen 1,8 mil. Godt gjort av jentene på 10 og 11 år! Med oss hadde vi blant annet:

Babybel og aprikos

 Jordbær

 Svenske ruglefser med smør, kanel og sukrin

Og selvfølgelig egg… Måtte det bli mange, mange solrike dager som bringer sykkelturer og piknikk med seg i sommer!

Ha en nydelig kveld, kjære dere! Jeg skal nå hive meg over tentamensbunken. Det er godt med litt påskefri, så sånne lærere som meg kommer seg litt à jour 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

12 svar til God kveld :)

 1. MaritBE sier:

  Høres deilig ut 😉

 2. Ida sier:

  Jeg slenger meg på den gode trenden, jeg – du er virkelig inspirerende! JEg blir alltid så glad av å lese innleggene dine 🙂 Og sulten, men det er en annen sak… 😉

 3. Lisbeth sier:

  Så du løp fobi i flott tempo og nydelig stil :-)!!

 4. -m- sier:

  Hei. Grattis med rekord! Superbra. Jeg har kommet meg nordover og har pakka løpetøy til påsekferien for første gang på 20 år. Bare det er jo en bragd. Idag jogga jeg ute, ante ikke hvor langt, og måtte bare ta bilen etterpå å kjøre opp løypa. Akkuratt 5 km og jeg løpe den på 36 minutter. Oki, det er altså saktere enn på mølla, MEN det er jo UTE. Hurra.
  På lørdag er det «påsklopp» istedet for skilopp (ps.ja jeg er i Sverige) pga lite snø, og jeg må selvsagt stille. 4,5 km, så det blir jo morsomt da. Resten av stor-familien skal gå løypa, jeg skal jogge. Veldig stolt av meg sjøl:) Ha en alldeles fortreffelig påske og kos deg med både ny rekord og påskeegg og så slenger jeg på en forskinket bursdags gratulasjon til bloggen din:)

  • Ja, vet du – det ER en bragd! Hurra for løpetøy på påskeferie! Lykke til i påskloppet på lørdag, og ha en nydelig påskehelg!

   Sleng på en kommentar i Hipp hurra-innlegget for å være med på trekning 🙂

   • -m- sier:

    I ett nydelig vær i nabolandet kom jeg meg vel gjennom «Påskloppet» på 4,5 km. Løp på 31 min, og det var en slitsom og dryg oppoverbakke, som jeg jogga så sakte at jeg sikkert kunne ha gått fortere. Men jeg skulle jo jogge hele veien og kunne jo ikke gå heller da…så jeg sneik meg oppover. Jeg var første voksne i mål og skrudde opp tempoet den siste km, slik at jeg slo den 70!åringen som hadde ledet løpet hele veien… hehe, så du skjønner opplegget. Mange gikk noen jogga..Slow city…hehe, sykler, barnevogner og fyllesjuke nordmenn i Sverige. MEN det bryr vel ikke jeg meg no om, ikke sant:)

 5. Carita sier:

  Yum, valnøttmarsipan! Det må være sinnsykt godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s