Hipp hurra!

I dag feirer bloggen 6 måneder, og det må nevnes! Og feires! Jeg må bare gi dere noen tall og fakta først:

Til sammen har bloggen hatt nesten 300 000 visninger siden starten.

Bloggen har i underkant av 3000 visninger per dag akkurat nå, med 4800 som rekord i forigårs.

Dere har lagt igjen rundt 2500 kommentarer. ÉN har vært negativ (HELT utrolig!).

Dere backer opp løpinga mi – og noen av dere har slengt dere med på Oslo maraton – halvmaratondistansen! Der det er hjerterom, er det husrom – sleng dere med!

Dere gir meg så mye positivt, at jeg blir svimmel av tanken på hvor mange fininger som fins! 

Bloggen har tatt meg på besøk til Funksjonell Mat!

Den har tatt meg på lansering og gourmet-lunsj i forbindelse med den nyeste Atkins-boka.

Den har fått spennende bokpakker til å dukke opp i posten!

Den har gitt meg oppdrag som foredragsholder i KOS Vestfold (Foreningen Kostreform).

Oppskriftene mine har vært i Vestfold Blad, det kommer snart noe i et treningsmagasin og i et treningsblad på nett. Jeg skal holde dere oppdatert 🙂

På grunn av bloggen har jeg hatt en fotostudent her, som har fulgt meg en dag…

Og jeg har hatt kontakt med noen av dere, bloggere og ikke bloggere, både i virkeligheten og på nett. Fantastisk!

Jeg mistenker at det er noe jeg kan ha glemt i farten, dere får minne meg på det 🙂

Og en ting til; dere har kanskje sett at mange bloggere er invitert til Vårslippet som arrangeres av forlaget Lille Måne, foreningen Kostreform og magasinet VOF. Jeg er også invitert, og gleder meg! Jeg har så sans for Andreas Eenfeldt, forfatteren bak boka Matrevolusjonen. Da den kom ut på svensk i januar, sendte han meg et eksemplar, og jeg skrev en grundig bokanmeldelse allerede da. Ta en titt! Ses vi der?

I kveld skal jeg legge ut en liten jubileumskonkurranse. Jeg elsker å feire, vet dere! Men nå er det pakking av matpakker – vi skal på sykkeltur og piknikk. Jeg har lastet ned en sykkel-app på iphone, kan tenke meg at Sofia synes det er stas å høre hvor langt hun sykler!

Ha en nydelig dag, håper sola skinner der du er!

Cecilie 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

67 svar til Hipp hurra!

 1. Tina sier:

  Hurra hurra hurra!!! 6 mnd er bra! og så mye som du gir av deg selv er det klart lesere må gi noe tilbake!! 😉
  Kos deg på sykkel tur og med picknik 🙂

  klem

 2. Trine RJ sier:

  Hipp hurra for deg og bloggen! 🙂

 3. Janicke sier:

  Grattis Cecilie 😀

 4. Janicke sier:

  Glemte å skrive det, men kan du bytte lenken du har til bloggen min med: http://www.sunnfamilie.net

  Nå er jeg påmeldt på halvmaraton og er i gang med treningsopplegg 😀 Takk for inspirasjon nå gjenstår å fullføre 😀

 5. Silje Silje sier:

  Hipp hurra for bloggen din 🙂

 6. Gratulerer med halvårsjubileum og godt besøk!

  Jeg synes det er moro at man kan får til slike ting du nevner gjennom bloggingen. Fortsett å stå på!

 7. Linn sier:

  Hipp hurra for bloggen din, Cecilie! 🙂
  GOD PÅSKE!!! Kos deg masse i Oslo! 😉

 8. Elin sier:

  Gratulere,Cecilie 🙂 Vi er mange som MÅ innom hver dag 🙂
  Men valnøttmarsipan finner jg ikke oppskrifta på? Tror jeg har det jeg trenger for å lage den til påske 😉

 9. MaritBE sier:

  Gratulerer så mye! 😉 Så koselig innlegg. Jeg er glad jeg fant bloggen din, du kommer med så mye bra inspirasjon 😉

 10. Vibeke sier:

  Så flott da!! At det går an!
  Det må være utrolig morsomt – jeg skulle ha hoppet i taket av glede.
  Lykke til videre i verden!

 11. Lisbeth sier:

  Gratulerer til min favoritt blogg!!
  Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 12. Tilbaketråkk: Konkurranse! Vinn billett til Vårslippet OG iherb-shopping! | Fristende lavkarbo

 13. Cathrin sier:

  Gratulerer så mye. Ser frem til 6 nye måneder 🙂

 14. e84 sier:

  Hipp hurra for deg og den fantastiske bloggen din! Jeg er jo avhengig, det vet du jo 😉 Elsker å stikke innom ( gjerne flere ganger om dagen..hihi..) og lese om sunn mat, trening og alt annet mellom himmel og jord. 😉 Thumbs up and keep on going! 😀

 15. Marielle sier:

  Aldri kommentert før, men er fast leser og innom opptil flere ganger for dagen! Og – lørdagsmårran blir jo ikke helt den samme uten 😉

  Gratulerer med 6 flotte bloggmåneder!
  Fortsett den gode jobben, for dette kan du.

 16. mittlivsom yoyo sier:

  Gratulerer så mye! Jeg er så glad jeg kom over bloggen din. Håper du fortsetter i 600 år til. Kanskje litt lenge men da skjønner du kanskje hvor glad jeg er for bloggen din 🙂

 17. Camilla sier:

  Gratulerer med jubileum:-) Du er en kjempeinspirasjon for meg, og mange andre også tenker jeg:-) Gleder meg til fortsettelsen:-)

 18. Sanne sier:

  Gratulere så mye med jublileum Cecilie!! 🙂 Dette er min favoritt blogg og jeg MÅ innom hver dag! 🙂 Du er en fantastisk inspirasjon, jeg gleder meg til fortsettelsen!

 19. Mamma sier:

  Stolt av deg- og av bloggen din!

 20. camilla sier:

  Gratulerer med jubileum, har lest bloggen din i ca 5 månder, og den har gitt meg veldig mye insperiasjon, jeg har tilogmed begynt å jogge og skal være med på sentrumsløpet, så tusen takk for at du blogger.

 21. Solveig sier:

  Gratulerer med 1/2-års jubileum:) Jeg synes du har en morsom blogg, med masse nyttig info og oppskrifter. Du gir av deg selv – det er derfor den blir bra:-)

 22. Marion sier:

  Hipp hurra for bloggen din som er 6 måneder 🙂
  Er ganske ny innenfor Lavkarbo og finner mye inspirasjon på bloggen din. Må innom hver dag.

  God påske!

  Marion

 23. Henriette sier:

  Hurra for bloggen din! Gleda meg til å lese Andreas Eenfeldt si bok, spennande! 🙂

 24. Linn sier:

  Gratulerer så mye! Oppdaget bloggen din nå nylig og må si jeg liker den veldig godt:) Stå på!

 25. Ina sier:

  hurra! god påske 🙂

 26. Merete sier:

  Hurra for deg! Fantastisk at vi som er litt late kan gå inn på slike blogger å lese om de tingene vi lurer på! Setter stor pris på at det fins noen som orker å bruke av sin tid for å gjøre alt lettere for oss andre:) Har blitt fast leser av bloggen din, og håper det kommer både en 1 årsdag og 2 årsdag å feire!

 27. Jannicke Røseng sier:

  Gratulerer:)
  Har fulgt bloggen nesten helst siden starten, og syns du gjør en flott jobb:) Keep going strong!

 28. Anne sier:

  Heihei.
  Er ivrig leser av bloggen din, har SLE/lupus , lavt stoffskifte og irritabel tykktarm, og har lyst å gjøre noe med kostholdet mitt for å se om helsen kan forbedres , for sånn som jeg har det idag, er ikke kjekt! Så jeg er kikker innom bloggen din for å finne motivasjon, tips og råd. Super blogg!

 29. Ann-Katrin sier:

  Hipp hurra for den fine bloggen din 🙂

 30. Ida sier:

  Hurra for deg og bloggen din! Er veldig glad for å ha funnet den/dere 😉

 31. Mona sier:

  Gratulerer med 6 måneders-dagen! 😀 Vil takke deg for en kjempekoselig og inspirerende blogg! Det virker som du klarer å balansere sunn kost, aktiv livsstil og familieliv på en veldig god måte, også virker du alltid så lykkelig 🙂 Det er alltid kjekt å lese innleggene dine. Jeg er fast leser og gleder meg til fortsettelsen 😀

 32. Gunnar sier:

  Grattis med bloggen Cecilie.
  Selv om det kan virke som om det er bare jenter som legger inn svar, tar jeg en sjanse.
  Jeg har forsøkt å følge LCHF selv en periode med godt resultat. Har lett litt rundt og sett både positive og negative kommentarer rundt denne formen for diett. Jeg var derfor litt usikker hva min lege ville si når jeg var inne på rutinekontroll. Når jeg forklarte min vektreduksjon flirte min lege og snudde PC-skjermen mot meg. Der ble din blogg vist frem med et smil om munnen. Han er den av dine «kloke leger» som vi venter på oppdatert rapport om etter 6 uker, eller i løpet av perioden. Godt med et klapp på skulderen, og en god anbefaling til en side med mye spennende stoff og gode oppskrifter. Lykke til videre. Siden er lagt inn som bokmerke både på PC’en og på mobilen.

 33. Isabelle sier:

  Synes bloggen din er utrolig bra og inspirerende:) er fra Tønsberg selv, og synes det er så gøy at noen herfra Vestfold blogger så bra:) gratulerer:) keep up the good work:)
  Klem fra isabelle

 34. Heidi sier:

  Hipphipphurra for bloggen så bra.
  6 måneder er gått, og spør du meg har det gått riktig så flott 🙂
  Fine skriverier kommer støtt, en og annen oppskrift på noe søtt.
  Lørdagsinnlegg så koselig, kosestund med minstejenta di.
  Mange fine tips, vips LCHF we fix.

  Fortsett den fine jobben du gjør Cecilie.

  Klem

 35. Veronica sier:

  Gratulerer til deg og bloggen.=)

 36. Ingvild sier:

  Gratulerer så mye med 6 mnd. som blogger! Jeg MÅ innom bloggen din hver dag, du er en så flott inspirasjon til så mange!:)

 37. Veronica sier:

  Gratulerer så mye!
  Også så mye som har skjedd på kun 6mnd da! Det fortjener du en ekstra gratulasjon for, og riktig god påske!

 38. Marit sier:

  Gratulerer så mye!

 39. Tini sier:

  Gratulerer så mye! Du har en fantastisk blogg, mye god inspirason og mye god hjelp å få! Er fast leser her inne!

  Tini:)

 40. Pauladesign sier:

  Påske hilsen fra Gøteborg.
  Gratulerer så mye med 6 mnd jubileum. Du har virkelig fått til en flott blogg, jeg er innom hver dag 🙂 Stå på.

 41. Catrine sier:

  Gratulerer med halvtårsjubileum!
  Som du vet, digger jeg bloggen din 🙂

  Catrine

 42. Ingrid sier:

  Hipp hurra for 6 mnds dagen 🙂
  En kjempefin blogg som jeg finner mye inspirasjon i. Blitt gjenganger nå 🙂
  Fortsett sånn 🙂

 43. Stine sier:

  Hipp hurra for deg og bloggen! Jeg er innom her og leser hver dag, men er fryktelig dårlig på å kommentere.. faktisk er bloggen din den første jeg er innom på den daglige «runden», fordi jeg alltid blir så glad av å lese her! Du er så positiv og skriver så fint at man kan ikke annet enn å smile. Du har til og med fått meg til å snøre på meg løpeskoene igjen 😉 Så tusen takk for det!

  Fortsatt god påske til deg og din flotte familie!

 44. Birgitte sier:

  Gratulerer og hurra! Du har virkelig funnet suksessformelen! Du har allerede flere lesere enn mange av landets lokalaviser! Tenk det! Jeg sitter på påskefjellet med kjøleskapet fullt av bounty, troika og div annet lavkarbosnop. Har endelig tort å rope ut mitt nye kosthold til hele verden og har endelig gått ned 3-4 kilo. Du har vært en så viktig faktor i dette prosjektet, så tusen, tusen takk for det. Heldige er de elevene dine, så motiverende og empatisk som du er. Klem fra en av dine mange nye virtuelle venner:)

 45. Wenche sier:

  Gratulerer med fantastiske første 6 måneder!
  I kveld har jeg kost meg gjennom store deler av innleggene dine (blir nok lagd litt snop i løpet av påsken), veldig bra og inspirerende. Kom tilfeldig innom i går pga søk ifm iHerb og nå er en kjempelang liste allerede satt opp og første bestillingen går avgårde i morgen 🙂

  Lykke til med fortsettelsen!

 46. Linn sier:

  Hurra for bloggen og for deg, Cecilie! Jeg titter innom daglig og du får meg alltid til å dra på smilebåndet! Utrolig koselig og inspirerende blogg. Du er herlig! 🙂

 47. A. sier:

  Jeg leser kun 3 blogger regelmessig. Kriweb, Fitnessbloggen og din blogg.
  Etter et googlesøk for noen måneder siden havnet jeg tilfeldigvis innom bloggen din og har nå blitt en fast leser.
  Keep it up:)

 48. -m- sier:

  Grattis, grattis med ett kjempegodt resultat på bloggen din og t.o.m økning av visningstall. Det er jo kjempesupert og viser at du både skriver om ting som fenger og at det du deler av dine tanker og erfaringer treffer godt.

 49. Randi sier:

  hei Cecilie
  Nå er det vel en evighet siden jeg fikk kommentert noe… selvom jeg skulle så gjerne rekker jeg så altfor sjelden.. opptatt med lillegutten hele tiden 🙂 men leser bloggen din hver dag da, er innom hver gang når jeg ammer. Gleder meg masse over hvert innlegg. Synes du er veldig flink og ville bare si at du er en skikkelig inspirasjon. Jeg har begynt å løpe og sykle igjen, od hver gang kroppen min sier meg at dette klarer du ikke så tenker jeg på deg og vet jeg klarer det likevel! Og takk for de deilige oppskriftene du deler med oss! Nesten sånn at jeg får lyst til å starte en egen blogg men når skal jeg få tid til dette når jeg ikke en gang rekker å kommentere he he he 😉
  og ville bare si at Norge må vel være det beste land å leve i akkurat nå i hvert fall. Venninna mi er i tyrkia og der er det kalt, mamma i tyskland og der var det frost om natta!! Jeg sover med vinduet oppe hver natt siden 2 uker 🙂 så deilig! Og for noen dager siden hadde vi 19C i skyggen har i Stokke….
  Måtte bare si det til noen nå 🙂 blir så glad av sola, min bedre halvdel bryr seg nemlig ikke om sånt 🙂 dessverre …

  ha en fin kveld og God Påske!

 50. Tonje sier:

  Hipp hurra for deg, Cecilie! Din blogg er helt fantastisk og en av de få jeg faktisk bare MÅ innom daglig. Keep up the good work! 🙂

 51. Karianne sier:

  Grattis med jubileum, Cecilie:) Og takk for en super blogg, som er inspirerende, morsom, hjertevarm og ekte. Gleder meg til å følge deg på veien videre:)
  PS. Har prøvd meg på fudgen din som påskegodt, nydelig;)

 52. Et utrolig besøkstall på så kort tid! Absolutt lærerikt med flere blogger om bedre kosthold, jeg lærer jo litt av alle selv om jeg ikke spiser lavkarbo. Jeg er mer bevisst, men det er vanskelig å gå over når det i så fall kun blir meg, ikke han. Men men, å være mer bevisst er da virkelig mer enn ingenting.

  Oppskrifter uten sukker har alle godt av 🙂 Lykke til videre!

 53. Karen sier:

  Gratulerer! Syns du har en fantastisk inspirerende og godt skrevet blogg, gleder meg på fortsettelsen:-) Skriv gjerne mer om oppladningen til halvmaraton – jeg skal også løpe der, trenger tips..og ja, motivasjon..;)

 54. Elise sier:

  Hei:) Gratulerer med 6 måneder med super blogging. Jeg blir så inspirert av alle oppskriftene dine og generelt alt engasjementet og all positiviteten! Stå på!

  Elise

 55. Gymsokkbaby sier:

  Jeg er kjempefan av bloggen din. Kanskje ikke alltid så god på å kommentere, men leser alt og koser meg 🙂 Bare én negativ kommentar er jo nesten som en litt artig spøk og så ble jeg selvfølgelig kjempenysgjerrig, noen som mente at hjernen skrumper inn uten høyt inntak av karbohydrater? 😛

 56. Linn Therese sier:

  Grattis med jubileum!! Digger bloggen din!!

 57. Marit sier:

  Gratulerer med jubileum 🙂 Du skriver en fin og go blogg, med mye inspirasjon som jeg håper du kommer til å fortsette med en stund 🙂

 58. Ragnhild A sier:

  Gratulerer så mye med 6 mnd dagen! Gleder meg videre fremover til inspirerende, morsomme og kreative innlegg.
  Ragnhild

 59. Charlotte sier:

  Gratulerer med jubileum 🙂

 60. Stine sier:

  Gratulerer med 6 måneder, måtte den leve i mange år! Elsker å titte innom bloggen din for inspirasjon og nyttige tips, gjerne flere ganger om dagen 🙂 Har prøvd meg på flere av oppskriftene dine, og du skuffer aldri, nam-nam. Løper alltid til kjøkkenet når det kommer nye oppskrifter jeg kan prøve ut, hehe. Lykke til videre 🙂

 61. Marie sier:

  Gratulerer til en kjempefin og inspirerende blogg! Det hadde vært så morsomt å vinne iherb-konkurransen! Da skulle jeg ha gitt den til min mor, hun ønsker seg nemlig steviadråper med smak!

 62. Therese Bratland sier:

  Gratulerer 🙂

  en flott og inspirerende blogg

  🙂

 63. Nicole sier:

  Gratulerer så masse med jubileum! Jeg liker bloggen din kjempe godt og synes du skriver utrolig bra! Du gir mye av deg selv samtidig som du kan det du skriver om, noe som gjør at bloggen din er en av de beste og en av mine favoritter! 😀

  Stå på videre, og lykke til!

 64. Guro sier:

  Gratulerer med 6 mnd 🙂

  Jeg har nylig ramlet over bloggen din i forbindelse med søk på lavkarbo, men nå ligger den på favoritter og jeg er innom hver dag. 🙂

  Håper du er her om 6 mnd også! Lykke til videre!

 65. my sier:

  Gratulere med 6 mnd som blogger! Jeg er en fast leser av innslagene dine og du innspirere! Finner mye motivasjon av å lese bloggen din å håper du forsette lenge med skrivingene. Mangen vil finne motivasjon når de leser bloggen og finner alle tipseen på hvordan ting fungere!:) 🙂 ha en strålendes uke videre!

 66. Åse sier:

  Gratulerer så mye med jubileum. Og tusen takk for stadig inspirasjon. Når det går litt trått, er det så fint å ha et sted å «komme innom» for hjelp til å tenke positivt igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s