Det er sommer, det er sol og det er lørdag!

I alle fall nesten!

God morgen, skjønne vesener! Vet dere hva som er noe av det aller, aller nydeligste med årstiden vår? Vi kan sykle rundt, besøke venner og ta et glass vin og sykle hjem igjen! Fantastisk!

I går inviterte vi oss selv til et vennepar. Svigermor er glad i å sitte barnevakt, og da har vi muligheten til å være litt impulsive. Det er så nydelig å kunne stikke ut litt sammen en kveld, og at det ikke alltid må være så planlagt. Også er det altså så deilig å sykle dit en skal! Vårfrihet!

En annen som sykler er lille Mira. Hun og sykkelen er uadskillige, og jeg tror kanskje løpegleden er glemt fram til snøen faller på ny. Jeg blir helt øm i hjertet av den ungen som bare sykler rundt og rundt utenfor huset, så lykkelig og glad.

Grimasen skyldes sola i øynene, stakkars!

Jeg lo meg gjennom kommentarene deres på forrige innlegg! Dere gir mye glede tilbake, husk på det! Lo godt av denne fra Lisbeth:

«Jeg hadde vært på spinning hele vinteren og syklet mange mil ute, før vi skulle sykle sammen ute.Den mest irriterened turen var opp en ca. 2km lang bakke. Jeg tråkket og tråket,pustet og peste. Hva gjorde han? Jo;syklet opp OG ned foran meg, mens han skravlet som en “kjærring”. Hadde jeg orket hadde jeg slått han tror jeg ;-) .
Han mente bare å motivere meg og få meg til å fokusere på andre ting, enn at jeg var sliten ;-) . Jeg ble bare en skikkelig surpomp :-( Vi skal prøve en ny tur nå i påsken :-)»

I går prøvde vi oss på ny løpetur. Jeg prøvde alle strategier for å unngå det, kom sent hjem fra jobb, hadde vondt i magen og så videre. Som vanlig ingen bønn. Gjennomskuet som jeg ble, måtte jeg ut. Takk og pris løp vi bare 5k, og satset på rekord. Min beste tid hittil er 28.30, i går løp vi på 28.10! Og jeg bjeffet bare en gang! Første gang jeg tok tida på 5k, løp jeg forresten på 35 minutter. Det har da gått fremover!

I dag er det Sandefjord Open. Hanne som jeg trener med stilte jo i Body Fitness i høst. Hun har bestemt seg for å ikke stille mer, men er fortsatt opptatt av idretten sin. Einar og jeg skal være med og se i dag. Jeg gleder meg! I og med at de jentene er så vakre og stelte, har jeg stort behov for å stæshe meg litt i dag. Vi skal av gårde om en time allerede! Hvis noen av dere er der, så kom og hils på 🙂

Jeg har forresten påskeferie nå! Gleder meg til å pusle med bloggen og oppdatere meg litt «faglig.»

Ha en nydelig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

8 svar til Det er sommer, det er sol og det er lørdag!

 1. e84 sier:

  God morgen 🙂
  Så bra løpetur nr 2 gikk bedre da 🙂 5km på 28 min er jammen ikke værst Cecilie! Det blir nok en bra opplevelse på Oslo Halvmaraton, det er jeg sikker på! 😀

  Jeg har hatt en liten restitusjonsløpetur nå på morgenkvisten. Løp tempoløp på mølle i går ettermiddag og tok meg helt ut. Kjente lårene var temmelig tunge i dag. Kos deg masse i dag, så stikker jeg snart innom igjen 😉
  E

 2. Elisabeth sier:

  Høres herlig ut der du er. Sola skinner her også, men jeg sitter inne med selvangivelsen. Har mitt lille firma som terapeut, og jammen er det krevende å holde på med. Men, jeg bare MÅ dette nå. Den ugne følelsen i magen som alltid kommer ved sånne oppgaver vil jeg ha vekk nå:)
  Jeg fortsetter å løpe, kjenner at det gjør veldig godt. Tok en tur i går, men var veldig tung i kroppen så det ble et par intervaller med gå-fort. Til uka kommer datteren min med CD og plan for opplæring i løping. Gruer og gleder meg, men har bestemt meg for å bli med. God helg og påske til deg:)

 3. Pauladesign sier:

  Ja jeg har fått oppdateringer i hele dag via sms om at været i Horten er strålende, stolene på Stallen er fine. Sola skinner fra blå himmel osv fra min mann. Mens jeg er på Melbu i Vesterålen og det er stiv kuling, hagler som går vannrett. Og jeg angret på at jeg ikke hadde tatt med lue og votter. Men det er hyggelig at dere koser dere i det fine været 🙂 🙂

 4. Elisabeth 2:D sier:

  Hei.
  Vil bare si at jeg liker bloggen din kjempe godt!:-) Er innpå flere ganger daglig og ser om du har lagt inn nytt innlegg. Er for livsstilen din lchf. Det er inspirerende å lese om deg og familien din, og en aktiv hverdag. Gleder meg til den dagen jeg får egne barn og kan ta dem med meg på løpe og sykkelturer!!:D
  God helg videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s