En sterk historie

Jeg har akkurat lest en sterk historie, om Veien, målet og vekta, som virkelig gjorde inntrykk på meg. Det er Tim Bennett, President i magasinet Kondis som har skrevet den, og det handler om han selv. Det er en fortelling om hvordan han, som overvektig 15-åring starter å spise og trene seg ned i vekt. Han forteller åpent om hvor lite han spiste før konkurranser, om vonde tanker om å se tjukk ut, om kollaps etter tøffe løp.

Han skriver blant annet: «Jeg har gjort Norseman Extreme Triathlon kun på 1 stk. energibar og litt sportsdrikke. Jeg har startet på Norseman Extreme Triathlon med kun ett mål: spise minst mulig å gå ned mest mulig i vekt – og tanken på at jeg kunne spise hva jeg ville etter målgang var ren lykke. Enda mer lykke ble det etter målgang når det faktisk viste seg at kroppen ikke orket så mye mat…»

Jeg synes Bennett er fantastisk modig. Dette er tanker vi først og fremst forbinder med kvinner, er det ikke? Nei, dette gjorde så inntrykk på meg at jeg sitter igjen uten ord, men med et vell av følelser.

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

6 svar til En sterk historie

 1. mjuuugly sier:

  Må lese med en gang, takk for tips!

 2. e84 sier:

  Veldig interessant og utrolig tøft gjort. Dette må jeg prøve å få med meg! Takk for tips søta 😉

 3. Chassi sier:

  Sprøtt! 😐

  Takk for tipset og god påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s