Bokanbefaling: Yoga – en livsstil

For en stund siden mottok jeg en bokpakke fra Cappelen Damm, uten at jeg forpliktet meg til å skrive om bøkene. Men denne boka er så vakker, at jeg må jo fortelle dere om den!

Yoga – en livsstil. Din guide til yoga i hverdagen er skrevet av Maya Fiennes. Hun presenteres som «yogaens svar på Nigella Lawson.» Boka har så mange sider og aspekter ved seg. Jeg har ikke lest den fra perm til perm, men blar opp i den for å finne tekster og øvelser til konkrete utfordringer jeg opplever.

Maya Fiennes har mye å si om livet. Om stress, kjærlighet, å holde seg ung, å finne glede, å leve her og nå. Små tekster forteller om hennes tanker rundt dette. Og til hver utfordring vi har i hverdagen, fins det enkle og godt illustrerte yoga-øvelser. Forøvrig er det Kundalini-yoga hun praktiserer.

Jeg har benyttet meg av noen av øvelsene etter trening, for å «lande» raskt. Jeg har også prøvd ut en øvelse for binyrene, når jeg har følt meg stresset. Jeg synes virkelig det hjelper. Jeg har såvidt prøvd yoga for noen år tilbake, men da prøvde jeg meg på all verdens vanskelige positurer.

Jeg synes oppriktig at dette er en nydelig bok, og Fiennes sier mye klokt om livet. Boka er delt opp i følgende hovedtema: Vær til stede her og nå, Detox og avstressing, Ja, jeg kan!, Kjærlighet og forhold, Hold deg ung, Å finne glede.

Dette er en flott gave til deg selv eller en venninne! Den koster 329,- og kan bestilles her.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker. Bokmerk permalenken.

10 svar til Bokanbefaling: Yoga – en livsstil

 1. iseliniselin sier:

  Så flott! Jeg trener yoga og elsker det. Boken høres spennende ut 🙂

 2. Silje Silje sier:

  Hørtes fin ut. Og yoga ja, åh det er så bra det. På sist time hadde vi skikkelig mye ryggvridninger og fokus på å åpne i brystet. Ble helt svimmel etterpå jeg, og hodepine så det dundret. Men jeg blir glad for det da, hehe, tenk å bli glad for hodepine. Men setter stor pris på at grumset kommer frem istede for å ligge lagret inni meg 🙂

 3. Løvinnen sier:

  Har selv boken, men ikke fått lest i den enda, bare bladd lett gjennom! Ser veldig bra ut;)

 4. Camilla sier:

  Takk for tips 🙂 Hvilke bok vil du anbefale for oss nybegynnere på lavkarbo?
  Dr. Hexeberg sin bok feks, er den bra??

  klem

  • Hei, Camilla 🙂 Jeg liker godt Hexebergs Frisk med lavkarbo (den første boka). Jeg er også veldig begeistret for Bedre uten brød av Lutz. Begge disse bøkene handler en del om ulike sykdommer. Bøkene til Skaldemann og Doktor Dahlqvists guide til LCHF er litt mer lettfattelige. De kan kjøpes som e-bøker til bare 49 kroner hos lillemaane.no!

 5. Birgitte sier:

  Å, ønsker meg den boken! Jeg har som mål å yogiere mye mer enn jeg rekker i dag, og helst mediterer ti minutter hver dag. Men dagene bare flyr fra meg. Jeg er for dårlig på å prioritere! En slik bok vil sikkert hjelpe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s