Et par tips!

Funksjonell Mat har «pusset opp» nettsidene sine! Ta en titt, de ble kjempelekre! Noen av dere har kanskje lest at jeg ikke bestiller sukrin og mandelmel fra billigere alternativ i utlandet? Det er fordi jeg setter så enorm pris på det disse gutta har gjort ved å satse på Sukrin og skape et marked for det her i Norge. Det ligger mye tid og arbeid bak den satsingen de har gjort!

Meny her i Horten har tatt inn Sukrin, og jeg kjøper selv når jeg har i skuffen. Jeg vil så gjerne at de skal fortsette å selge det! I høst, rett etter at jeg startet å blogge, tok jeg selv kontakt med Funksjonell Mat og fikk lov til å komme på besøk. Det kan du lese mer om her.

Mens jeg er ute og sprer glade budskap, så kan jeg tipse dere om et fantastisk vareprøvesalg i Oslo i morgen og onsdag… Colina Agency, Pure Agency og SmukkeSmykker selger klær, smykker, vesker og sko i Grensen 8c fra 10-20. Det er 70-80% rabatt på alt. Colina Agency fører merkene Ganni og Benedikte Utzon (nå også Nina Jarebrink, men det er nok ikke med på morgendagens salg).  Verdt en titt hvis du er i Oslo!

Innlegget er ikke sponset!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Et par tips!

  1. Åh, takk for tips! Funksjonellmat.no har jo blitt kjempefin og isnpirerende!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s