God morgen!

Endelig lørdag! Jeg gleder meg hele uka, jeg, til å stå opp med Mira, spise sjokolade, drikke kaffe, og skrive lørdagsinnlegget mens hun ser barne-tv 🙂

Jeg har allerede lest 50 sider av e-boka jeg lastet ned i går, Doktor Dahlqvists guide til LCHF (se gårsdagens innlegg). Det er den første boka jeg leste da jeg la om kostholdet, men det er jo allerede over to år siden. Hittil har jeg lest om fett, smør, margarin og oljer. Det er et interessant tema, og svært mange spør jo om hvorfor man skal spise smør i stedet for margarin. Det er godt forklart i boka!

Denne uka har jeg forresten vært i lavkarbokakehimmelen! Oppfinneren og kreatøren av kaka var undertegnede, og den ble fantastisk. Oppskriften kommer, men jeg må spare denne til en virkelig spesiell anledning.

Denne uka har Mira blitt hentet til fots i barnehagen et par ganger. Mira er så stolt av de nye «raske løpeskoene» sine, og vil helst ikke ta de av. Det er veldig stas å bli hentet av et par svette foreldre, ta på løpeskoene og så løpe fra barnehagen. Eller som Mira sier: å jogge det er å løpe veldig sakte. Kom, så løper vi! Mira bestemmer tempoet og når vi skal gå og når vi skal løpe. Nåde den som prøver å gå når det skal løpes! Hun er en streng ung frøken.

Begge gangene har vi løpt en runde på 4 kilometer først. Ikke så langt, men den ene gangen hadde jeg egentlig treningsfri, og i går holdt vi på å blåse bort. Dermed har det blitt 3 joggeturer på meg denne uka, men bare 1,5 mil totalt. Jeg har også luftet sykkelen og i skrivende stund er det kun to spader med snø igjen i hagen. Sola skinner og det er vindstille. I dag skal vi ordne ute! Og kanskje vi rekker en sykkeltur. Det er jo lørdag, så å sykle en tur til byen og kjøpe is til jentene må da være koselig 🙂

Fredagen ble forresten avsluttet i svømmehallen. Før dere tror at vi er en perfekt familie, må jeg innrømme at det var svært vanskelig å få meg med. Jeg synes ofte det er nydelig å bli igjen hjemme, og lage mat til de kommer hjem. Men i går var det ingen bønn, og jeg ble ganske gretten en periode. Og da fikk jeg flashback til da jeg var gravid med Mira.

Jeg var så sint og amper under det svangerskapet. På en slik måte at det var tøft for Einar, og selvfølgelig også for Sofia, som var 7 år. Det sitter igjen som en sårhet i meg, at det var sånn. Hva årsaken var? Jeg vet det er sukkeret. Jeg spiste mengdevis, og har jo lært meg i ettertid at sukker påvirker hormonene mine og humøret mitt.

Det ble koselig i svømmehallen. Jeg klarte å ta meg sammen 😉

Ha en nydelig lørdag, skjønne dere!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

14 svar til God morgen!

 1. nina sier:

  Koselig innlegg 🙂

  Håper dere får en nydelig lørdag.

 2. Linn sier:

  Du er så søt! Altid koselig å lese lørdagsinnleggene dine! 🙂 Ha en herlig lørdag i det flotte været. Jeg skal stå innendørs å selge sminke 😛

  Og du… Kaken så jo helt nydelig ut!

 3. Guro Opstad sier:

  Åå..jeg føler meg alltid så glad etter å ha lest disse inleggene dine. Det er ikke så ofte jeg kommenterer (svært sjelden faktisk), men det er kun fordi jeg ikke helt vet HVA jeg skal skrive. Selv om jeg ofte har lyst til å si noen ord 😉
  Så derfor sier jeg bare at du gjør meg glad av å lese bloggen din, og det du forteller om livet ditt 🙂

 4. Ida sier:

  Så herlig innlegg 🙂 Og for å se det på den positive siden – så fint at du har funnet ut at det er sukkeret som påvirker deg, da! Det er nok mange som ikke har gjort den koblingen ennå, dessverre. Jeg er i alle fall veldig glad for at jeg nå slipper PMS-humør mer enn nødvendig 😉

 5. Ingvild sier:

  Herlig innlegg! Og så godt å høre at snøen er i ferd med å forsvinne i Norge. Her er det 20 grader og strålende sol, i dag skal vi inn til byen og handle litt, og så skal vi ha en piknik i parken 🙂
  Jeg lagde ei sjokoladeplate etter din oppskrift i går, den ble knallgod! Så tusen takk for den oppskriften 🙂
  Og jeg gleder meg veeeeldig til oppskriften på denne kaken, den ser utrolig god ut!
  Håper du får en herlig lørdag med familien din:)

  • Er det så nydelig allerede? Du må jo storkose deg i en slik varme i april!!! Så hyggelig at du likte den sjokoladen 🙂 Den kaka var så god, så jeg må holde litt på oppskriften 😉 Hehe 🙂 Takk, Ingvild – fortsatt god helg!

 6. Hooney sier:

  Åh nei….jeg føler at jeg bare må ha den kaka nå altså 🙂 Men vi må vente altså? 🙂

 7. Karoline sier:

  OSTEKAKE!!! ;O DET BESTE JEG VET!! 😀 Trodde aldri jeg skulle få gleden av å få å spise kaken igjen etter at jeg la om kostholdet. Nå må jeg stalke bloggen din helt til du legger ut oppskriften, hihi 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s