Rask og enkel middag: laksenuggets

Inspirert av skjønne Linn som la ut oppskrift på kyllingnuggets, måtte jeg i går teste ut det samme, bare med laks.

Jentene er ikke så glade i laks, men de er veldig glade i det som ble brukt som panering; Bacongull (det er stekt i solsikkeolje, så det er ikke optimalt).

Framgangsmåten er superenkel. Tin 4*125 gram laksefileter. Knus 1/3 pose bacongull, ved å legge det i en pose og hamre løs med en kjevle. Deretter heller du det over i en bolle. Laksefiletene skjæres opp i passe store nuggets-biter, o0g deretter dyppes en og en bit i det knuste bacongullet.

Nuggetsene stekes raskt på litt over middels varme i panna. Jeg steker de i smør, for å sette ekstra smak på de. Voila! Nuggetsene serveres med valgfrie grønnsaker og dip.

Om de falt i smak? Ja! Både hos barn og voksne! De ble ganske milde på smak, crispy, med kun et hint av bacongull-smaken. Nydelige!

Velbekomme!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Middagstips. Bokmerk permalenken.

13 svar til Rask og enkel middag: laksenuggets

 1. Janicke sier:

  nam nam 😀 Slike elsker mine barn også! Mia er mest glad i torsk, mens jeg bare elsker laks!! Ha en super duper fredag!!!

 2. Linn sier:

  Åh, gjett om jeg skal lage dette til uken! Må smake helt nydelig med laksenuggets sammen med aioli og en salat! Mmm. Gleder meg til å prøve! 😀 Ha en NYDELIG helg, Cecilie!

 3. Stine sier:

  Nam, nam!! Utrolig smart med bacongull. Dette må jo prøves 😀

 4. -m- sier:

  Hørtes snadder ut. Jeg laga chicken nuggets tidligere i uka og bruker å steke dem i stekeovnen….veldig lettvint:) Tro om det går ann å gjøre det samme med laksen?

  Ellers har jeg hatt litt av ei uke…puh..glad ikke hele uka er over ennå, for jeg har litt trening å ta igjen. Ligger «etter» med 1 intervall og ikke minst så må jeg jo komme meg gjennom 5 km, slik som planen er hver helg! Så dersom jeg får organisert meg på intervall i ettermiddag ..før jentefest :), kan jeg ta 5 km.på søndag og voila! jeg har rukket de treningene jeg la opp til.
  Må vel prøve å perse litt på 5 km i helga også vettø, det har jo gått så immari bra de to forrige gangene at nå trur jeg jo at det skal være slik..hehe, altså at jeg skal gjøre det bedre og bedre hver gang. Så planen er at jeg skal fylle opp kroppen med goood energi, kose meg på jentekveld, bruke litt på mann og barn, dra på cafe, se på regnet smelte snøen og begynne å rydde litt utafor huset, samt jobbe litt. Det må jo være en super oppladning til å dra seg ut av comfortsona og «perse» på 5 km på søndag.
  Satser høyt, ellers kommer jeg jo ingen vei…og er sikker på at noen trøster meg dersom jeg ikke klarer helgemålet mitt:)

  Ha en strålende helg!

 5. Camilla sier:

  genialt 🙂 er det melk i bacongull? 🙂

  klem

 6. Catrine sier:

  Jeg skal lage kyllingnuggets i dag etter en oppskrift av… Husker ikke… Men fant bare baconsvor og ikke bacon crisp/gull. får se hvordan det blir! Men først skal jeg på trening! 🙂

  Riktig god helg!

  • Hvis du prøver med baconsvor, så må du fortelle om det ble bra! Håper treningen ble knall! God helg til deg også 🙂

   • Catrine sier:

    Baconsvor funket det også. Antar den er litt mindre sprø enn gull/crisp. Rev litt parmsan-ost også sammen med baconsvoren. Det knaset og virket ganske sprøtt og samboeren syntes det var kjempegodt. Brukte ferdigkjøpt BBQ-saus og dyppet, den er selvsagt proppfull av sukker, men du så god den er! Oppskriften jeg fant, er fra Lena Beatrice, hun får få æren: http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/
    Treningen gikk bra, løp 4,5 km / 35 min. Ny pers. Igjen! 🙂 Nå må jeg få kjøpt meg løpeutesko!

   • Hørtes nydelig ut å blande inn parmesanost! Jeg måtte titte inn til LB, og jammen så de gode ut!

    Gratulerer med ny pers, så flink du er! Det må feires med nye løpesko, helt klart 😉

 7. Fantastisk tips. Det må prøves 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s