Til mamma

I dag er du 60 år. 60! Jeg vet at du noen ganger føler deg slik også, men ingen kan se det – og ingen kan tro det.

Mamma, du er et forbilde. Ikke bare for meg, men mennesker trekkes til deg. Din ro. ærlighet og tydelighet. Din støtte og omsorg. Din skjønnhet som menneske. Din tilstrekkelighet.

Ikke minst jeg og Sofia vet det, vi som har måttet søke trøst og trygghet hos deg i perioder av livet.

Mamma, du er verdens stiligste 60-åring der du liten og nett spretter rundt på corebar, trener styrke på ropes eller kommer utslitt ut av spinningen. Det går gjetord om deg på Trimhuset!

Kjære mamma, i skrivende stund har jeg bare en negativ ting å si; kunne du ikke ha funnet ut av dette med lchf litt tidligere? Som familiens kostsjef, hadde både jeg og muligens han faren min også vært spart for en del turer ned i godteposen hvis du hadde vært tidligere ute 😉

Men bare tenk mamma, du som nå har endret kostholdet til så mange mennesker at de kunne fylt en hel by – så mye betyr det du sier og det eksemplet du er!

Gratulerer med dagen, kjære mamma!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

12 svar til Til mamma

 1. Tina sier:

  Fine ord fra en flott jente:-) Det varmer nok en mors hjerte. Gratulerer så masse med dagen til din spreke mamma som er 60 år ung:-)
  Stoooooore knib fra meg

 2. Elisabeth sier:

  Fantastisk hyllest til en mamma. Og for en datter hun har, som er så oppriktig og gir sin mor så gode ord i et forum som dette:) Ha en strålende dag.

 3. Så flink og flott mamma du har 🙂
  Selv prøver jeg forgjeves å få min mor over på LCHF, hun burde helt klart lagt om. Men pensjonist som hun er, så har hun ikke tid til å sette seg inn i dette som hun sier 😦

 4. kaffedamen sier:

  Gratulerer til mammaen din!

 5. Ida sier:

  Gratulerer til moren din, hun virker flott 🙂

 6. Birgitte sier:

  Hurra for moren din! Så herlig å ha så fint forhold til sin mor!
  Jeg kommer nettopp fra jobbkantina. Observerte at mange rundt meg styrte unna risen og de andre karbokildene. Det sprer seg, det sprer seg:)

 7. Pauladesign sier:

  Gratulerer til din mor 🙂

 8. Mamma sier:

  Tusen takk, jenta mi! Jeg blir så rørt og stolt av det du skriver- føler vel at det ikke er helt fortjent- men du verden så glad og takknemlig jeg er- ikke minst for den flotte datteren min! Jeg synes du er enestående og en flott mamma til jentene dine- og en stor inspirasjonskilde for oss alle i bloggen din! Stor klem fra Mamma!

 9. Jeg vet du ikke føler at det er helt fortjent, det er jo deg i et nøtteskall 😉 Takk, mamma. Takk for i dag – og stor klem 🙂

  Takk, snille jenter som kommenterte så fint i innlegget!

 10. Pappa sier:

  Flotte og sanne ord om mamma, min aller kjæreste datter – og så det er sagt, den lavkarboiske vidunderbløtkaka som fylte dagen med kjærlighet, krem og glede – den stod du for. Og vi har engang vært så heldig å få verdens fineste datter, vi da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s