Bli med på løpetur!

Det søkes etter lavkarbo på nettet som aldri før! Særlig i går og i dag. Siv Hauge, som har vært med i God morgen, Norge på tv2 disse dagene, har nok litt av æren for det. Jeg har ikke fått sett det enda, men har fått lest litt på tv2.no/gmn. I tillegg har jeg fått lest gjennom nettpraten.

Jeg blir så fascinert av engasjerte mennesker, jeg! Og en ting som jeg synes er positivt, er at både hun og for eksempel kostdoktorn, Andreas Eenfeldt, ser så sunne og friske ut. Det i seg selv har nok stor påvirkningskraft, i tillegg til engasjementet!

Jeg så forresten på facebooksiden til Sunt hjem at de søker etter naturopater, ernæringsfysiologer/terapeuter rundt i landet som kunne tenke seg å bli Sunt-hjem kostveiledere. Kanskje noe for nettopp deg?

En annen ting for nettopp deg, er kanskje å bli med meg på joggetur? Iallall i tankene 🙂 Jeg har vært så rastløs etter å jogge siden turen på lørdag. I går var det beintrening på programmet, og jeg kunne ikke få puttet inn en joggetur. Det velværet som man føler etter en joggetur er helt spesielt, og fra jeg våknet i dag har jeg planlagt turen. Nå nærmer det seg at tightsen og skoene skal på! Jeg tenkte å løpe i tre kvarter-time. Hva med deg?

Jeg har en fantastisk GPS-klokke som jeg gjerne vil vise dere hvordan fungerer. Jeg må bare lære meg å ta bilde av skjermbildet først. Hjelp?

Forresten har jeg et knallgodt tips til dere: ta din store last (min er mørk sjokolade) og legg den et sted du ikke er så ofte. Mitt sted er… vaskerommet! Der er jeg bare raskt innom, jeg rekker ikke huske at det er sjokolade der en gang 😉

Ha en nydelig dag – stay inspired 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo, Løping. Bokmerk permalenken.

12 svar til Bli med på løpetur!

 1. Ida sier:

  Lurt tips, bare synd at vi ikke har vaskerom, hehe. Må nok flytte sjokoladen fra kjøkkenskapet, SELV OM den er sukkerfri… Spesielt en jeg kjøpte med malitol i, det var visst ikke magen så glad i!

  Forresten så er chocoperfection-sjokoladene gått ut av iherbs sortiment, men du har kanskje fått mail om det. Litt trist, for den jeg smakte var nemlig veldig god (den med bringebær). Jaja 🙂

 2. Om du tenker bilde av skjermbilde på PCen, så skal du ha en knapp som heter Print Screen på tastaturet. Åpne et bildeprogram og velg lim inn. På noen bærbare pcer og noen tastatur må man trykke på en annen knapp først, får du ikke opp noe bilde når du limer inn – spør.

 3. Charlotte sier:

  Hei!

  Må si at jeg er blitt veldig glad i bloggen din. 🙂 Er innom hver dag og får mange gode tips og oppskrifter 🙂

  Jeg er selv veldig opptatt av kosthold og helse. Har igjennom hele livet slete med mageproblemer selv om det aldri ble bevist noe allergier på de vanlige allergitestene man får tatt hos legen. Men jeg har lært meg at sukker, gjær, hvetemel og melk er mine største fiender. I tillegg etter jeg fikk diagnosen MS som 22 åring, begynte jeg å bli enda mer nysgjerrig og fasinert på hvor mye og hvor viktig riktig mat har og si for hver enkelt av oss. Og jeg vet i dag at mye karbohydrater og stivelse gjør MS’symptomene mye verre. Svinekjøtt er og noe jeg prøver å ikke få for mye av.
  Du er en kjempe inspirasjon, og jeg har en drøm om å få jobbe med mennesker og hjelpe dem med en bedre hverdag igjennom enkle sting som kosthold og fysisk aktivitet. Og gjerne og kunne være så heldig å få bli en del av og bidra igjennom Sunt Hjem. 🙂

  Jeg har jobbet i SATS i snart 7 år, som instruktør, treningsveileder og for en periode og som treningsansvarlig på et av sentrene. Jeg har fått tatt et kurs på NIH om kost og trening, og jeg er utdannet personlig trener.
  Men drømmen min er å få lære og jobbe mer med kosthold og tilrettelegging av dette for andre. Om det er så bare for å få en bedre eller endre livsstil, ønske om å gå ned i vekt, og gjerne gi andre muligheter enn medikamenter til dem som har livsstilssykdommer, eller andre kronsike lidelser. For jeg er overbevist om at kostholdet har ALT å si om hvordan kroppen vår fungerer, og at vi alle er ulike… Jeg er og overbevist om at kostholdet og det at jeg holder meg aktiv har holdt meg så frisk som jeg er i dag, og at jeg ikke trenger å bruke medikamenter for å holde sykdommen min i sjakk.

  Så jeg er i dag i en prosess med NAV om få hjelp til å realisere drømmen min og få ta en utdannelse. Så jeg prøver å finne fram til et passende studie innfor dette feltet. Men inntrykket jeg får er at det ikke er så mange av dem, og de tilbys ved få skoler her i landet. Og det jeg lurte på er om du kan gi meg noen tips om hva utdannelse som finnes og hva som er relevant etter min og det som er din interesse?

  Igjen takk for en kjempe fin og givende blogg! 🙂

  • Tusen takk, Charlotte! Du har jo virkelig en bakgrunn du kan bruke videre – både din personlige historie og utdanningen din! Jeg har et svært godt inntrykk av utdanningen Tunsberg medisinske skole tilbyr. Se tunmed.no. Jeg vet også at mange skryter av studiet samfunnsernæring, Linn studerer dette. Høgskolen i Akershus tilbyr dette!

   Gå inn på http://www.sunthjem.wordpress.com for å ta kontakt med de 🙂 Og du; all verdens lykke til! Fortell meg om det blir noe utdanning på deg! Og i så fall er jeg dødsens misunnelig 🙂

 4. Mari:) sier:

  Når eg kjem tilbake til Oslo i august, skal eg jammen meg vere med deg å løpe om du fremdelses vil. Helsing Mari, som sendte deg ein mail her for ei stund tilbake. 😉

  • Hei, Mari! Jeg husker mailen din 🙂 Hvordan går det? Jeg blir gjerne med på løpetur, altså! Men jeg bor en time fra Oslo, så må bare planlegge litt. Skal du løpe Oslo halvmaraton?

   • Mari:) sier:

    Jau, det gjeng så det susar her 🙂 Eg har ikkje planer om å løpe Oslo halvmaraton. Det er moglegmaratonet blir midt i fyrste del av eksamen, så litt tidleg å sei.. :/ Men eg skal løpe Iform-løpet 18 juni. Har du planer om det? 🙂

   • Har du eksamen i september! Det var tidlig! Jeg skal i bryllup 18.juni… Men skal løpe sentrumsløpet 7.mai…?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s