God lørdag!

God formiddag!

I dag rakk vi ikke morgenpraten som ellers kjennetegner lørdagene her. Mira og jeg er alene hjemme i dag, og vi har allerede sittet barnevakt et par timer samt vært i byen og funnet løpesko til Mira. Superlette sko med borrelås. -Disse passer perfekt, var Miras kommentar. Og så løp vi rundt på kjøpesenteret, jeg i støvletter med hæler, og hun i nye sko.

Etterpå skal min bestevenninne og jeg ut og jogge en rooolig tur, mens mannen hennes har ungene. Hun er også min kusine, og selv om vi ikke er helt like, ble mannen som kommer med iherb-pakker fra DHL litt forvirret da han kom hit her om dagen. Flere i familien som er på iherb-kjøret, gitt 😉

Noe av det som kom, var dette:

(Mobilbilde). Verdens BESTE tannkrem, og nå har jeg virkelig prøvd noen. Denne faller i smak hos alle, og det har vært et prosjekt å finne fram til en som alle liker. Jojoba-oljen er en rimelig, supergod allroundolje. Jeg bruker den til sminkefjerning og smører ansiktet inn med den etterpå. Super for tørr hud. Den store flaska er ansiktsrens fra Desert Essence. Nå er vi blitt flere jenter her hjemme som må rense huden litt, og denne er praktisk å ha stående i dusjen, på grunn av pumpa. Og så kom den spennende Diva-cupen. Det er en stund til jeg får brukt den, men jeg har skyhøye forventninger! Og jeg lurer på: vet idrettsjenter om denne innretningen? Hva gjør egentlig svømmere/løpere/skiløpere/syklere og så videre?

(Mobilbilde). Påfyll av macadamianøtter og gresskarkjerner. Sistnevnte er vanskelig å finne i usaltet utgave, og så er det selvfølgelig større og rimeligere pakker på iherb. Sesamfrøolje har jeg også kjøpt, en knallgod lypsyl fra Desert Essence, limonade med acai og lemon (ikke testet enda). Og – dessverre – en knallgod mørk sjokolade med ingefær fra Vivani, og Clif kids bar med brownie smak. Jentene elsker de.

Jeg har også fått lecitin i posten (fra samme sted). Det skal gjøre hjemmelaget sjokolade litt mildere. Jeg må ha brukt for mye, for den ble FOR mild. Bedre at den er litt intens i smaken, så jeg faktisk klarer å slutte å spise 😉 Påfyll av pecannøtter har også funnet veien hit. Det er fantastisk gode nøtter, altså! Problemet med at disse supergode nøttene er så mye rimeligere på iherb, er at jeg da bestiller det hjem for å ha. Og så klarer jeg ikke holde det til bare lørdager… Nøtter og sjokolade, altså. Min store last!

Ellers er det så mye interessant i media og på blogger om kosthold om dagen! Jeg kunne ha blogget i timesvis. Jeg har også mange bøker her hjemme jeg må fortelle dere om! Og en ting til: jeg vet at det er noen kommentarer jeg ikke har fått svart på, og så er det litt vanskelig for meg å finne de igjen. Spør på ny da! Trine for eksempel 🙂 Jeg vet du spurte om noe, men husker ikke helt hva eller hvor 😉

Ha en nydelig dag, dere! Nå er det bare å dra på seg løpetightsen og våge seg ut i tåka.

Cecilie 🙂

Ps: Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 dollar i rabatt hvis du bruker min kode: CEC253.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

17 svar til God lørdag!

 1. Lykkehjemmet sier:

  Den lille nøttefabrikken har usaltede macadamianøtter. 😉

 2. IHerb er genialt!! 🙂

 3. Cathrin sier:

  Spennende med den diva-cupen. Prøvde en norsk variant av mensenbeger for noen år siden, og jeg synes det var fryktelig vanskelig å sette den inn, fikk rett og slett ikke prøvd den, var veldig vondt. Mulig at denne er bedre 🙂
  Har du lest boken til Ulrika Davidsson, Lavkarbo 100 LCHF oppskrifter? Kjøpte den i går, men hun bruker altså bokhvete, quinoa og amaranth i oppskriftene. De frøene har ligger høyt på karbohydrater. Skal man bruke disse da? Hva mener du?

  God helg 🙂

  • Jeg kan si hva jeg mener hvis du lover å kun ta det som min uproffe mening 🙂 Jeg mener at det kanskje ikke er strikt LCHF. (Davidsson har jo utgitt flere GI-kokebøker, men har nå tilpasset seg LCHF-skiftet som har skjedd i Sverige.) MEN jeg mener også at mange ikke trenger å spise helt strikt. Er man normalvektig, frisk og aktiv, tåler man mer karbohydrater enn hvis man er overvektig og ønsker å gå ned i vekt, har betennelsestilstander i kroppen, er lite aktiv. For eksempel! Å spise karbohydrater er jo ikke feil, men man må finne sitt nivå, og du må finne ut hvilke kilder som fungerer for DEG! For eksempel liker jeg aprikos. De inneholder mer karbohydrater enn mørk sjokolade. Men de trigger ikke apetitten og «fysenhet» sånn som sjokolade gjør.

   Hexeberg anbefaler vel opptil 50 gram karbohydrater om dagen, Lutz 72. Da er det nok plass til noen frø!

   • Cathrin sier:

    Takk for svar, Cecilie. Skal prøve meg litt frem med disse frøene. Har forøvrig prøvd ut pizza og vaffeloppskrift fra boken og disse ble bra 🙂

 4. Har selv vært inne på de sidene å sett litt, blir vell å bestille noe derifra etterhvert jeg også! 🙂

 5. Nicole sier:

  Elsker iHerb! Hm, spennende med den mensenkoppen. Jeg vet ikke hva andre bruker, men svømmere bruker enkelt og greit tamponger…

 6. Ida sier:

  Iherb altså, herlig! Skal ta en titt på den ansiktsrensen og tannkremen. Si gjerne hva du/dere syns om limonaden når den er prøvd ut, det virker spennende! 🙂 Lykke til med divacup!

 7. Trine RJ sier:

  Heisann!
  Vet ikke om det er meg Trine du tenker på, som ikke har fått svar på spørsmål. Hvis det var meg så kunne det ikke være så alvorlig, for jeg husker det ikke. Jeg har det vel med å komme med egne meninger og betraktninger… 😉 Kanskje en annen Trine 🙂
  Fikk e-post fra iHerb i forrige uke om at de sukrinsøtede sjokoladene har gått ut av sortimentet. Den e-posten kom dagen etter at jeg la inn en bestilling med bl.a. en sånn sjokolade. Nå er jeg veldig spent på om den er med eller ikke. Hvis ikke så føler jeg meg jo litt snytt på å utnytte tollgrensen, hehehe. Og tror du ikke jeg, i sjongleringen med varer inn og ut av lista for å ligge så tett opp til tollgrensen som mulig, har kommet til å bestille TO stevia vanilje!? Jaja, nå får jeg da endelig prøvd den. 🙂
  Ser at du bestilte den sjokoladen med ingefær 🙂 Falt den i smak?

  • Det var deg! Jeg husket på det da jeg la meg i går, men nå har jeg glemt det igjen! Har de gått ut av sortimentet? De hadde jo akkurat kommet!!! TO stevia vanilje? Gi bort en i gave til en tedrikker 🙂 Den sjokoladen var gooood. Uff, nå må jeg på sjokoladeavvenning IGJEN!

   • Trine RJ sier:

    Hehehe, hvis en av oss kommer på hva det var jeg lurte på så får vi ta opp tråden da 🙂
    Fikk denne meldingen: Dear iHerb Customer, The product you are interested in purchasing, LowCarb Specialties, Inc., ChocoPerfection, Dark European Chocolate, 1.8 oz (50 g), has been discontinued by the manufacturer, or is no longer carried by iHerb.[ http://www.iherb.com/LowCarb-Specialties-Inc-ChocoPerfection-Dark-European-Chocolate-1-8-oz-50-g/30559 ] we apologize for this inconvenience. iHerb carries over 18,000 products, please browse our webiste for similar products from other reputable brands. Sincerely, iHerb Customer Service info@iherb.com http://www.iherb.com
    Den kom på alle fire smakene. En kort karriere 😦
    Men nå har du jo oppdaget ingefærsjokoladen… 😉

   • Jeg har også fått sånn med et annet produkt. Jeg bare forstår ikke hvorfor det skjer når de akkurat har fått det inn, og det blir utsolgt på et blunk! Ja, den ingefærsjokoladen er så billig, det er lett å legge med en ekstra i handlekurven… Men nå har jeg spist altfor mye sjokolade en periode igjen, nå er det ny runde med skjerpings!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s