Tips til artikkel og kurs

Jeg håper jeg i framtiden får muligheten til å holde flere foredrag! Så gøy å stå der og skravle om seg selv 😉 Nå var jo publikum svært vennlige, og gjorde det lett for en som aldri har holdt foredrag før. Jeg skal skrive litt mer om det senere i dag!

Imens tenkte jeg at dere kunne kose dere med dette velskrevete intervjuet om Siv Hauge. Siv er ernæringsterapeut, og dere har kanskje sett henne på God morgen, Norge, hvor hun bakte til oppskriftene fra boka Bakeglede uten sukker. Skribenten er bloggeren Julie Leypoldt. Jeg falt for bloggen hennes, jeg 🙂 Verdt en titt!

Siv Hauge skal forresten ha en interessant kursdag sammen med to andre damer i Oslo 7.mai. Jeg kan dessverre ikke, siden jeg skal løpe Sentrumsløpet, men jeg har lyst til å reklamere litt for dette, jeg:

HELSE- OG LAVKARBO

Møt våren og sommeren med en renere og lettere kropp!

 7. MAI kl.10.00 – 15.00. MARIENLYST SKOLE I OSLO

 FOREDRAG:

 Kl: 10.00-12.00

NATURLIG LAVKARBO

SIV HAUGE ernæringsterapeut NAN. sunthjem.no

– Hva er lavkarbo?

– Sammenhengen mellom mat, helse og vekt.

 Kl.12.00-12.45 pause

 Kl. 12.45-13.45

AKUPUNKTUR OG MAGE- TARMPLAGER

INGEBORG ÅHLANDER akupunktør NAFO. askerterapeutene.no

– Hva er akupunktur?

– Akupunktur som støttebehandling for mage/tarm plager.

 Kl. 13.45-14.00 pause

 Kl.14.00- 15.00

VÅRRENS MED URTER

ANNE VICTORIA HEIBERG

biopat NNH og Fytoterapeut NNH. terapeutene.no

– Urtemedisin

– Vårrens

 PRIS 450 KR.

STUDENTER 250 KR.

 PÅMELDING TIL: SIV@SUNTHJEM.NO / 41477727

 I PAUSEN BLIR DET SERVERING AV KAFFE/TE OG NOE LAVKARBO Å BITE I

VELKOMMEN!
Jepp jepp, da må jeg prøve å lande litt og komme meg på jobb. Jeg er fortsatt litt gira i grunn 🙂

Ha en nydelig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

6 svar til Tips til artikkel og kurs

 1. Jeg visste det kom til å gå bra! 🙂 Ha en fin dag!

 2. Julie Leypoldt sier:

  Så hyggelig at du likte artikkelen!! Jeg skal på kurs;)

  • Siv Hauge sier:

   Takk for at du nevner Helse- og lavkarbodagen i Oslo 7. mai. Dette håper vi blir en inspirerende og lærerik dag for alle som kommer 🙂
   Kanskje du skulle komme på neste lavkarbodag å holde et innlegg?

   Glad hilsen fra Siv

   • Siv Hauge sier:

    Takk for at du nevner Helse- og lavkarbodagen i Oslo 7. mai. Dette håper vi blir en inspirerende og lærerik dag for alle som kommer 🙂
    Kanskje du skulle komme på neste lavkarbodag og holde et innlegg?

    Glad hilsen fra Siv

   • Jeg tror det blir en kjempeflott dag! Jeg kunne godt tenke meg å rekke å høre på deg, men er i Oslo med ei venninne som kanskje har lyst til andre ting før vi skal stille til start… Jeg vil mer enn gjerne komme og holde innlegg 🙂 Rop ut! Det er jo så fantastisk gøy! Forresten skal jeg på et møte 6.mai angående det du vet 😉 Kryss fingre!

 3. Siv Hauge sier:

  Det kommer jeg nok til å gjøre 🙂
  Masse lykke til, jeg krysser fingrene for deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s