Spørsmål om Hi-Maize og Atkins

Godtfolk, kan dere hjelpe meg å svare på dette:

Merete lurer på om noen har erfaring med Hi Maize? Og om de har et tilsvarende produkt på iherb. I tillegg lurer hun på hvor her hjemme man får kjøpt flere Atkins-produkter enn de to Advantage-barene som gjerne finnes på butikkene 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Spørsmål om Hi-Maize og Atkins

 1. Aila sier:

  Hi- Maize er laget av mais. Har brukt det litt tidligere, før jeg ble opptatt av karbohydrater. Jeg syntes det er for mye karb. Men da lavkarbo ble en åpenbaring ble Hi- Maize stående innerst i skapet. Jeg bruker Husk som er et fiber produkt laget av frø.

 2. Aila sier:

  Ang Atkins :
  http://www.atkins.com/Products/AvailableProducts3l2/Atkins-Advantage-Bars.aspx

  Jeg måtte jo sjekke hvor mange barer det skulle være, og det var mange flere enn jeg trodde:-) Har aldri sett et slikt utvalg i norske butikker, nei.

 3. Tina sier:

  Jeg kjøpet Hi-maize på helsekosten men likte det ikke, følte det gå en litt beisk, tørr følelse i munnen ettersmak selv om det sto at det var smak og luktfritt. SparKjøp her på Sandnes har masse Atkins produkter, barer, shaker og frokostblandinger iallefall. De hadde en hel hylle med Atkins produkter sist jeg var innom. Så kanskje de har de flere plasser i landet?

 4. Merete sier:

  Hva bruker dere som fibertilskudd da? Virker som mange lavkarboere bruker Hi Maize, jeg ble i hvert fall anbefalt det:) Gikk jo fra en kost med mye grove kornprodukter til ingenting, da trengte magen litt hjelp:)

  Takk for hjelpen Cecilie! Jeg setter stor pris på det:)

  • Nina sier:

   Hva med å bruke kokosmel som fibertilskudd?
   Cocos fra Aman Prana inneholder 61 gr. fiber, 4 gr. karbohydrater og kun 187 kcal pr. 100 gr.

  • -m- sier:

   Hei. Jeg bruker litt fiberhusk, kjøpt på helsekostbutikk, som ett tilskudd for å få litt fiber. Dersom man trenger litt hjelp med magen, så kan man også, blande litt linfrø i f.eks cottage cheese eller tyrkisk youghurt. Kommer litt ann på hvor striks du er på mengde karbohydrater pr.dag hva du blander linfrøa i.

  • Merete, jeg synes ikke jeg trenger noe ekstra tilskudd, jeg. Det virker som om magen min fungerer best uten ekstra fiber, utenom det jeg får i meg via grønnsaker. Ang Hi-Maize, bruker man jo gjerne så lite at det ikke gir stort utslag ift karbohydrater. Hvis det er for magens skyld, kan noe så enkelt som fiberhusk være et hett tips 😉

 5. MaritBE sier:

  Her i Bergen har de utrolig mange forskjellige Atkins-barer på en butikk som heter «Kinsarvik fruktutsalg» 😉

 6. Trine RJ sier:

  I Trondheim har jeg sett at de har litt større Atkinsutvalg, enn de to barene, på Meny.

 7. Merete sier:

  Jeg er fra Trondheim:) Fant den sjokoladen på Meny som er endulge med crispy chocolate eller noe sånt. Ellers virker det tynt i Trondheim. Det fins SparKjøp her oppe også, aldri vært der. Trodde de bare hadde klær og sånt..

 8. Elin sier:

  Hvorfor må slike slike barer og sånt være så himla søtt? Det er veldig få av dem som
  er heller salte enn søte. Liker ikke søte ting,det blir fort så kvalmt…..

  Men gleder meg til å høre på deg i kveld,Cesilie :-))
  🙂

 9. Veronica sier:

  Prøv Rice bran for og få mer fiber i kosten, eller kokosmel.

 10. Sparkjøp her i Hønefoss hadde også masse slike barer da jeg var der sist (evigheter siden), men det kan jo virke som de tar inn flere typer enn dagligvare da. verdt å sjekke.

  Kinsarvik fruktutsalg som er nevnt her er nødt å være samme som kinsarvik.no, så sjekke nettbutikken for utvalg. Bor man nære Sandvika Storsenter så er det også de som har tatt over butikken der (som før var Helios?), og de har jo absolutt alt mellom himmel og jord der (men til noen sinnsyke priser!!!! takk iherb!!!), men det går jo an å gå der og se også.

 11. Ida sier:

  Moro å se noen fra Hønefoss! Jeg er fra Jevnaker. Var på Spar Kjøp på tirsdag og kjøpte musli. De har også en shake (eller to?), en pakke med barer og 3 forskjellige løse barer.

 12. Karianne sier:

  Jeg har kjøpt denne på iherb: http://www.iherb.com/Life-Enhancement-Glycemic-Control-Resistant-Starch-1-1-lb-500-g/14864?at=0
  Har ikke fått prøvd den enda, men den ser ut til å være noe a la Hi-maze. Til en mye triveligere pris;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s