Sommerfugler i magen…

Om to dager skal jeg holde foredrag, dere! Sommerfuglene går snart amok nedi her. Er livredd for at det skal gå helt skeis, samtidig som jeg elsker å utfordre meg selv og gleder meg til det. Uff!

Foredraget er i anledningen årsmøtet og stiftelsesmøtet til KOS Vestfold. Innkallingen til årsmøtet ser slik ut:

Innkalling til årsmøte i KOS Vestfold

Kos Vestfold avholder sitt første ordinære årsmøte onsdag 30. mars 2011 klokken 18.30

Møtet blir holdt i lokalene til Tunsberg Medisinske Senter

Farmannsveien 18, Tønsberg

Dagsorden:

 • Godkjenning av innkalling
 • Valg av møteleder, referent, samt 2 medlemmer til å underskrive protokoll
 • Årsmelding
 • Årsregnskap
 • Budsjett for neste års drift
 • Innkomne forslag
 • Valg

 

NB! Det vil bli registrering av stemmeberettigede medlemmer i forkant av møtet

Direkte etter årsmøtet vil Cecilie Theiste Bratlie holde foredrag for oss.

Hun er kvinnen bak bloggen

“FRISTENDE LAVKARBO”

Hun vil dele noen av sine erfaringer fra sitt “lavkarbo-liv”!!

 

Eventuelle forslag må være styret i hende senest en uke før årsmøtet, og kan sendes til : linda.marie.halvorsen@sandefjordbredband.net , eller pr. post: Linda Marie Halvorsen, Kjellbergveien 17a, 3213 Sandefjord

VEL MØTT

Ta kontakt med Linda Marie hvis du er interessert i å være med!

Jeg starter cirka halv åtte, og den delen av møtet er åpent for alle. Jeg håper dere sender meg gode tanker uansett, for jeg tror jeg trenger det!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

24 svar til Sommerfugler i magen…

 1. Line sier:

  Lykke til ! Dette går kjempebra:) Kanskje det til og med blir morsomt!

 2. Janicke sier:

  Du er så tøff!!! Det kommer til å gå supert 😀 Skal sende deg mange gode tanker!

 3. Spennende!så gøy å få en sånn invitasjon! Kommer til å gå kjempefint! 🙂

 4. Ida sier:

  Det kommer til å gå kjempebra! 🙂

 5. Terje sier:

  Hehe lurer litt på om jeg skal dukke opp!

 6. Silje Silje sier:

  Det går BRA 😀

 7. Lisbeth sier:

  Lykke til, det kommer til å gå som en drøm 🙂 !!
  Heldige er de som får høre deg og foredraget ditt.

  Skal tenke på deg på onsdag!

 8. Vibeke sier:

  Det kommer nok til å gå kjempebra 🙂 Du er så flink til å sette ord på tingene, at det skulle vel være ditt minste problem, tror nå jeg da 🙂 Dessuten er det vel sunt med litt sommerfugler – da presterer man bedre 🙂 Hvis det blir for mange lar du dem bare fly i vei 🙂
  Må jo være en ære bare å få en slik invitasjon. Lykke til!
  Og referat… det får vi vel?

 9. Ingvild sier:

  Lykke til, det kommer til å gå så bra!:) Skulle ønske jeg kunne være der og høre på!

 10. Elisabeth sier:

  Masse lykke til:) Med din erfaring og kunnskap, samt gode formidlingsevne vil dette bli bra. Så spennende å få lov til å spre det glade budskap i en sånn anledning. Sikkert mange tilhørere som vil kunne ha god nytte av å få dette alternativet presentert. skal tenke på deg:)

 11. Birgitte sier:

  Heldige de som får komme og høre på deg! Lykke til, inspirerende du!

 12. LenaBeatrice sier:

  Bare være deg selv du, den du er, det holder i lange baner :-)) (positivt ment altså!)
  Lykke til!

 13. Elin sier:

  Gleder meg jeg:-) Jeg er en av de heldige som skal på møtet og høre på. :-))

 14. -m- sier:

  Så artig da! Klart at du både er spent og nervøs, det skulle bare mangle:) Det gjør at du er skjerpa!
  Husk at det du selv har opplevd og erfart under livsstilsendringen helt sikkert er problemstillinger som andre har vært eller er i og det å høre andres opplevelser og erfaringer er viktig kunnskap. I all livsstilsendring er, etter min mening, motivasjon viktig og en endringsprosess tar tid og man skal gjennom så innmari mange ulike faser iløpet av denne prosessen. Uansett hvor man er i prosessen så møter man på ulike utfordringer og problemstillinger og ved å høre om dette kan man også bli bedre forberedt på at endring tar tid og krever mye arbeid..og ikke minst så går det ikke like lett hele tiden. Vi er ikke mer enn mennesker som har våre svaketer…OG styrker, og det er nettopp styrken, viljen og motivasjonen som hele tiden må få ulikt påfyll.

  Lykke til, sikker på at det kommer til å gå bra og at tilhørerne får masse spennende tanker å fortsette å reflektere rundt:)

 15. Merete sier:

  Hei!

  Har du noen erfaring med Hi Maize, og vet du om de har noe tilsvarende på iherb? Vet du forresten hvor man kan få kjøp Atkinsprodukter her? Jeg finner bare de to advantage-barene i butikkene:)

  Kjempe fin blogg:) Du inspirerer!

  • Hei, Merete! Tusen takk 🙂 Jeg har ikke brukt Hi Maize, men vet at mange er fornøyde med det! Det er et produkt i «allergi-hyller» som skal være noe tilsvarende, jeg lurer på om det er po-fiber. Kanskje noen andre vet?

   Jeg ser stort sett bare to atkins-barer i butikkene jeg også. De har jo mye på iherb, da! Beklager at jeg ikke var mye til hjelp 😦 Hvis ingen svarer her i løpet av dagen, kan jeg legge ut spm ditt i kveld 🙂 Ha en nydelig ettermiddag!

   • Merete sier:

    Du er en knupp! Er så glad for at noen orker å bruke tid og energi på dette sånn at hverdagen til oss andre blir lettere:P

 16. Augustina sier:

  Maaase, masse lykke til. Synd jeg ikke kan komme å høre på, men en tur over til Vestfold, til en joggetur og vin-og matkos er jeg meeeer enn klar for 😀 Weee….

 17. Aila sier:

  Så flott at du at du skal holde foredrag. Det kommer til å bli kjempe bra. Lykke til.

 18. Marita sier:

  Jeg har så lyst til å komme å se på i kveld!! Først ble jeg kjempe glad siden det er her i byen, så ble jeg skikkelig deppa, siden jeg er i et møte i kveld som jeg ikke kan komme unna:-( Masse lykke til! You are ging to nail it!!

 19. Terje sier:

  Du var jo kjempebra 🙂

  • Takk! Hyggelig å se deg! Hadde jo tenkt å hilse på deg, men så ble jeg stående og prate, fulgte venner til bilen og så ble det borte for meg 😦

   • Terje sier:

    Haha så artig at du skjønte det var meg. Jeg ble stående litt og late som jeg leste i de bladene der for å se om vi kunne fått hilsa, men skjønte jo at du ble overfalt av snakk og spørsmål 🙂

    Morsomt var det å høre på, i hvert fall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s