Årets første sykkeltur!

I dag hentet vi fram syklene våre 🙂 Vi skulle i to ulike bursdager, og trengte litt bevegelse i mellom slaga.

Som vanlig prøvde jeg å sabotere det hele. Jeg er en mester i å mene at det er for kaldt/surt/dårlig tid/hva som enn faller meg inn, og prøver stadig å argumentere for å ta bilen. Det er helt sant! Men han mannen min skjærer gjennom, og noen ganger må jeg bare gi meg.

Takk og pris.

Vi har ikke syklet så langt, rundt 7 kilometer tilsammen. Men vi har hatt det så utrolig hyggelig sammen! Vi er jo veldig heldige som har litt avstand i alder på ungene. Mira på 3 sitter i sykkelvogn og hviner av fryd, mens vi andre kan sykle i varierende tempo uten å ta knekken på noens sykkelglede.

Mira i en pause under en av fjorårets sykkelturer.

En annen som sykler, er Rolf-Arne som har Krympebloggen. For en stund siden la mamma ut en link til dette innlegget på facebook. Svært rørende, og jeg hadde jo tenkt å tipse dere om det før. Jeg glemte det!

Og mens jeg er på tipsern, så må jeg tipse dere om dette innlegget fra Aila som har bloggen Kropp i balanse. Her beskrives det hva ulike frukter, grønnsaker og urter kan styrke av ubalanser i kroppen. Interessant! 

Fornøyelig lesning – og ha en herlig kveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Årets første sykkeltur!

 1. Silje Silje sier:

  Jeg syns det er så flott at du linker til andre blogger! Irriterer meg over at enkelte er så knipen på inspirasjonskilder og det å linke til andre generelt. Kjempebra! 🙂

 2. Lila sier:

  åh får vondt i magen når jeg hører at dere kan sykle, her er der snøstorm…:(. Håper alt er bra med deg og at vi sees snart:). PS Tønsberg til helga

 3. Sara sier:

  Heldig dere som kan se bar bakke, se snøen smelte og ta fram sykkelen! Her derimot.. Her snør det stadig nye cm. I helga kom det «plutselig» 30 cm på bare 3-4 timer! ARghhh.. Å nå snør det mer… La sola og våren komme! 😛
  Og du, prøv kortintervallene med høyhøy hastighet en dag! Jeg digger de! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s