Lørdag i mitt hjerte

Sola skinner, jeg har fått i meg både kaffe og sjokoladecookies. Hele kroppen er klar for denne dagen! Ikke at det står noe spesielt på programmet, her i huset er det som alltid familietid 😉

Kroppen lengter etter en løpetur, så det skal den få. Jeg har hatt to løpeturer denne uka, en 5k og en 10k. Jeg gledet meg så til den 10k-turen, det var nemlig den første turen ute på bar asfalt. Sola skinte, mine nye sko var en drøm og kroppen hadde null problem med distansen. Men herregud (beklager kraftuttrykk) så TREIGT det gikk! Jeg kom ikke opp i fart, og ble så frustrert! Fy og fy, motivasjonen til å løpe Sentrumsløpet og Oslo halvmaraton sank. Men jeg gir meg ikke, og nå er jeg klar for å snøre på meg joggeskoa igjen 🙂

Jeg har flere pakker på vei fra iherb nå… Det er deres fortjeneste! Fordi dere har brukt min kode, har jeg fått penger å handle for! Jeg har prøvd å bestille litt spennende ting og tang. Det ene jeg har bestilt, som jeg er veldig spent på, er denne:

Dette er en «mensenkopp.» Den finnes i to størrelser, og koster 26 dollar – altså er den ganske rimelig på iherb. Håpet er at den er god å løpe med, jeg lover å gi dere oppdateringer på det!

Jentene har fått testet dette produktet:

Dette er en browniebar. Den falt i smak! Den har en tydelig smak av havre, synes jeg, men jentene digger denne! Jeg har smakt den, og jeg synes denne er et godt produkt (også for voksne som ikke ligger helt lavt på karbohydratene). Jeg har også smakt peanutbutter-versjonen. Knallgod! En eske med 6 stykker koster litt over 4 dollar, og det er rabatt hvis du bestiller fire esker. 90 kroner for 24 stykker – men da må du takle utfordringen av å ha slike i skapet 😉

Storesøster har også falt helt for dette produktet:

Dette er tynne, tørkede skiver av yaconrot. De blir myke i munnen, og smaken minner om eple. Disse ligger ofte i matpakka til storesøster. Lillesøster foretrekker en blanding av nøtter og tørket frukt i sin matpakke, som hun nok synes er stas å dele ut. Her om dagen da vi kom til barnehagen, ble det nemlig snakk om gojibær…

Alle bildene er linket. Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 dollar i rabatt ved å bruke min kode, CEC253.

Nei dere, nå er kroppen rastløs. Jeg skal bake, vi skal på besøk senere i dag og det er en ypperlig anledning å teste ut nye oppskrifter! Nå lengter jeg forresten etter å sykle! Fantastiske vårfølelse!

Ha en vakker lørdag, nyt den siste dagen i vinterens tid!

Cecilie 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

24 svar til Lørdag i mitt hjerte

 1. Det er så deilig å kunne løpe ute på bar asfalt! Jeg tok meg en tur på torsdagen, og kjente fort at det er mye seigere å løpe ute enn på mølla, men fy så deilig med frisk luft! Blir nok to-tre turer i uken fremover nå. Lykke til med Oslo maraton, jeg er ikke helt der enda, men har planer om å løpe Birken neste år, man må jo ha ett mål 😉

  God helg 🙂

  • Jeg ble helt lykkelig over å høre at det er flere som har hatt seige turer… Det er jo nydelig ute nå – vi skal jammen ikke glemme at vi trenger å være utendørs også! Jeg synes Birkenløpet er litt fristende. Hvorfor akkurat det løpet?

   God helg 🙂 🙂

 2. Silje Silje sier:

  Mensenkopp er FANTASTISK! Jeg kommer aldri til å gå tilbake til tamponger igjen. Den gir ingen ubalanser eller noenting slik som tamponger gjør. Håper du blir like stor fan også! 🙂 Har brukt min i 1,5 år nå allerede.

  sv: Jeg tviler på at han skal bli her permanent pga reglene til Dyrebeskyttelsen om utemuligheter, men han blir her en god stund fremover pga diabetesen 🙂

  Uff og uff det var trist ja. Det er forferdelig når kattene dør 😦

  • Jeg leste innlegget ditt om det en gang for lenge siden, og ble egentlig solgt allerede da. Men så glemte jeg det litt!

   Stakkars lille Rastus, han har det sikkert så godt hos deg! Og ja, uff, det ble noen tårer her også. Vi har ikke dyr fordi jeg er allergisk, så jentene var jo så glad i den pusen. Uff!

 3. Diva cup må testes en gang ja.. ! 🙂

 4. Janicke sier:

  Menskopp kan anbefales på det sterkeste. Har brukt det i 2 år. Jeg kjenner ikke den engang så den er sikkert bra på løpetur 😀

 5. Gymsokkbaby sier:

  Jeg skal sannelig ta å handle litt med din rabattkode. Er første gang og føler meg litt lost. Er så innmari myyye der inne og så mye å huske på. Får bli safe ting i første omgang, som steviadråper etc, hehe 🙂

  God helg nydelige du, et heeerlig vær ja! 🙂

 6. Vibeke sier:

  Jeg har fått min første pakke (med Atkins melet og din kode) og det gikk helt fint, så nå er det tre til underveis. Tror vi har satt i gang et skred hos iHerb, da mesteparten av de produkter jeg har i ønskelisten er «Out of Stock», men det blir nok flere pakker snart.
  Setter veldig pris på at du legger ut tips fra iHerb, eller skriver om det du kjøper. Så nå ligger det mere i ønskelisten min.
  Var så spent på melet, men nå når jeg har det, er jeg litt grådig på det, også det var Out of Stock nå. Tror det blir noen rundstykker i første omgang.
  Jeg venter på sukrin, steviadråper, Omega 3, Q10, Gojibær, Mandelmel, Kokosmel osv

  • Vibeke sier:

   Nå har jeg bestilt en pakke med Atkins-barer. De fleste var jo Out of stock. Men hva var det egentlig med disse Atkins-varene? – er det noen tilsetningsstoffer vi ikke skal ha og derfor ikke skal spise disse

   • Det er kunstig søtning i de – og de kan få i gang magen din 😉 Jeg prøver å unngå kunstig søtning, men jeg skal ikke skryte på meg at jeg aldri spiser Atkins-bars 😉

  • Så snill du er som valgte å bruke min kode! Du venter jo på masse spennende! Jeg har ikke prøvd det melet! Spennende 🙂

 7. Ida sier:

  Så gøy at du har fått penger på iherb-kontoen, da MÅ man jo bare bestille noe man ønsker seg 😉 Håper du blir fornøyd med menskopp, eller, det blir du helt sikkert! Tror den er super å løpe med 🙂

  • Jeg er så takknemlig, for jeg har virkelig fått mye, synes jeg! Jeg tror den må være god å løpe med. Er jo stresset for å få mensen i det jeg skal ut å løpe halvmaraton… Men jeg anser den utfordringen som løst 😉

 8. Aila sier:

  Mensen kopp? Nå ble jeg veldig nysgjerrig. Dette må sjekkes opp. Ellers liker jeg bloggen din veldig godt . Bor du i vestfold?

  • Jeg bor i Vestfold 🙂 Du også? Ja, du må lese litt om det altså! Jeg har hatt lyst til å prøve det en stund, for jeg har hørt så mye bra om det! Jeg tror det må være supert til vanlig – og iallfall når man skal løpe 😉

 9. Ellen sier:

  Så flink du er som løper!
  Jeg har ganske nylig oppdaget bloggen din og mange andre lavkarboblogger, og er veldig glad for at du deler så mye tips og råd og oppskrifter. Det er mye lettere å komme igang når en finner så mye inspirerende her 😉
  Igår bakte jeg muffins med kokosmel og de ble utrolig gode! Jeg hakket litt 70% sjokolade oppi, det ble suksess. Hadde venninner på besøk og de sa at hadde de ikke visst det var lavkarbo-kaker så hadde de ikke gjettet det. Takk for tipset!
  Fortsatt god helg! Ellen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s