Fotodokumentasjon…

I dag har jeg hatt et herlig besøk! Ei nydelig fotograf og fotografstudent har fulgt meg gjennom dagen. Silje Elida følger fem bloggere gjennom en vanlig dag, og skal gjennom bilder og tekst få fram det unike ved hver blogger.

Silje har vært med i en gymtime, vært med på helsestudio, hentet i barnehagen (og jogget hjem). Vi har spist nøtter, mørk sjokolade og lavkarbo cookies. Vi har spist middag, skravlet og hatt det veldig hyggelig. Og Silje har tatt mange, mange bilder! Jeg er ikke så vant til å bli tatt bilder av, men jeg klarte å ikke forgå av flauhet da jeg trente styrke, enda det var flere i styrkerommet akkurat da 😉 Jeg håper egentlig det ble noen ålreite bilder (det vil si bilder hvor jeg synes jeg ser ok ut ;).

Prosjektet blir etterhvert lagt ut på nett, og jeg skal selvfølgelig linke til det!

Jeg vet jeg har lovet del to av løpeinnleggene i dag, men det må vente til i morgen! Nå får vi nemlig besøk! Ha en nydelig kveld, kjære dere.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Fotodokumentasjon…

 1. Ida sier:

  Så gøy! Gleder meg til å se 🙂 Kos deg med besøk!

  PS: linken til Silje Elida fungerer ikke!

 2. Silje Silje sier:

  Kult! Gleder meg til å se! 😀 😀

 3. Janicke sier:

  Så morsomt 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s