Bursdagsprat

11 år! Tenk at det allerede er 11 år siden Sofia kom til  meg! Sofia og jeg ble alene bare uker etter fødselen. Det første året var på mange måter tøft, men jeg har mange gode minner og følelser fra tiden alene med henne. Med Sofia kom også en voldsom følelse av styrke, og et samhold som ligger dypt i oss begge. Selv nå, etter mange år som del av en større familie, kjenner vi begge denne samhørigheten.

Akkurat nå sitter Mira og jeg musestille oppe, mens resten av huset sover. Seks jenter sover i kjellerstua. Lillesøster venter spent på at de skal våkne, og i mellomtiden spiser vi sjokoladen vår så musestille vi bare klarer!

Denne uka har det blitt lite trening. Jeg har ikke vært i form, og da blir det bare sånn. Men som jeg lengter! Og med solen som allerede nå strømmer inn av vinduene og varmer stua, får jeg bare lyst til å ta på løpeskoene og løpe ut og la solen varme ansiktet. Det får bli en annen dag, i dag er mor bare mor.

Sofia får forresten sitt første ordentlige par løpesko i gave. Hun spiller håndball, og de har løpetrening og -leking. Akkurat som vi skal! Sofia er rask, sterk og atletisk. Forrige helg spilte de turnering, og da var det så tydelig at hun virkelig forsto det selv. Hun turte å ikke gi seg, turte å bli sliten og stole på at hun kunne hente seg inn igjen til neste kamp. Hun turte å bruke fart og styrke, hun turte å reise seg etter å ha deiset i bakken, i stedet for å bruke fall og taklinger til å få en liten pause. Jeg, som er litt over gjennomsnittet lettrørt, var så stolt!

Nå er jentene våkne, kake og pakke er funnet fram… Ha en nydelig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

11 svar til Bursdagsprat

 1. e84 sier:

  God morgen Cecilie 🙂
  Og gratulerer så mye med lille jenta di som har blitt så stor. Helt utrolig hvor fort tiden flyr avgårde. Morsomt at hun spiller håndball, jeg gjorde selv det i mange år og det er en fantastisk idrett!

  Nå skal jeg snart fyke på jobb. Men ha en strålende dag med familien din, og du…ikke ha dårlig samvittighet for lite trening, er man ikke i form, er det bedre å slappe av litt og la kroppen få hvile 😉

  God lørdag!
  Klem Elin xoxo

  • Tusen takk 🙂 Jeg spilte også håndball i mange år, og synes det er fantastisk at hun også gjør det 🙂 Ellers har jeg ikke dårlig samvittighet for trening, men jeg lengter etter en løpetur nå! Har du tenkt å løpe sentrumsløpet, forresten? Klem 🙂

 2. MaritBE sier:

  Så hyggelig da 😉 Ha en flott dag !

 3. LenaBeatrice sier:

  Gratulerer så mye! 🙂

 4. Nettisen sier:

  Gratulerer og godt jobbet kan man vel si 🙂
  Det er ikke bare bare å være i en sånn situasjon, jeg ble alene tre uker etter at jeg fikk sønnen min. Første halvannet år har ikke vært bare en lek, men ville ikke byttet med noen 🙂

 5. Ida sier:

  Gratulerer til dere begge to 😀

 6. Anne :) sier:

  Så koselig! Håper det ble en fin dag!

 7. Janicke sier:

  Grattis til Sofia 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s