Lavkarbosnacks fra iherb

Dere har jo vært så flinke til å fylle opp kontoen min på iherb! Så jeg bestiller spiselige matvarer i et rasende tempo, slik at jeg og ungene kan teste og legge ut tips 😉 KUN derfor, selvfølgelig 😉

Denne herlige pakka har jeg gledet meg til:

Og denne:

Håndkrem, vitamin-D3, yaconsirup, sjokolade, stevia med bærsmak og lemonade søtet med stevia. Min første antirynke-krem, pekannøtter og macadamianøtt olje.

Jeg er blitt veldig flink til å ta min daglige dose D-vitamin. Jeg har vært kjempefornøyd med de jeg har brukt fra Holistic, men det er ikke til å stikke under en stol at da jeg la merke til hvor rimelig det var på iherb, så bestemte jeg meg for å prøve disse i stedet.

Men altså, over til det spiselige!

Stevia Berry: Smaker kald te, ifølge min datter. Jeg tilsatte en dråpe i et glass vann, og synes det smakte godt. Ikke saft, ikke søtt, men et hint av bær. Til sommeren skal jeg servere kaldt vann med skivet jordbær og noen dråper Berry oppi. Det blir nydelig!

Tropical punch with fiber: Dette er lemonade søtet med stevia. Hun minste synes det smakte kjærlighet. Svært søtt og godt, og et godt alternativ til brus. Isbiter mildner søtsmaken.

Vivani 70% med espressosmak: God smak – hvis du liker sjokolade som smaker kaffe. Jeg er ikke så glad i det!

Vivani 85%: Jepp! Mor liker mørk sjokolade! Nydelig. Vivanisjokoladene er organiske, og koster 2,70 dollar for 100 gram. Det er billig!

Pecannøtter: Pekannøtter minner veldig om valnøtter, men er litt mildere. Jeg har hatt lyst til å ha det i sjokolade, men jeg har ikke funnet det på vanlige butikker her omkring. En pose på 340 gram koster under 40 kroner, og inneholder 5 karbohydrater per 100 gram, hvorav 2 gram er kostfiber!

Macadamia nut oil: Denne bestilte jeg for å bruke i salater. Min favorittdressing er nemlig olje, salt og pepper. Dressingen har en mild macadamia nøttesmak, men jeg har ikke testet den i salat enda. Koster rett under 13 dollar.

Macadamianøtter: Macadamianøtter er lavkarbo Rolls Royce snacks! Disse er ristede og saltet. De inneholder kun 2 gram netto karbohydrater per porsjon, dvs per 28 gram. På Meny koster en liten boks på 90 gram 43 kroner. På iherb koster en pose med 340 gram 8 dollar, altså cirka samme utgift.

Også til slutt, sjokoladen søtet med sukrin og yaconsirup. Jeg likte den! Den er litt kjølig i munnen, uten å være «sukrinkald.» Jeg bestilte den med mandel, og koste meg med den. Men jeg vet godt at jeg liker mye rart, fordi jeg kobler nyttig med godt 🙂 Til syvende og sist kommer jeg nok alltid til å like Freia Premium 70% aller best, men det er godt å variere med sjokolade som er mer nyttig for meg!

Hvis du ikke har handlet på iherb før, kan du bruke min kode CEC253 og få 5 dollar i rabatt på din første bestilling. Takk til alle som har brukt koden min. Når du har bestilt første gang, får du din egen kode. Del den ut! I en periode framover får jeg penger til gode på iherb for hvert kjøp dere gjør. Jeg er veldig takknemlig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

35 svar til Lavkarbosnacks fra iherb

 1. Cathrin sier:

  Gleder meg til å prøve denne sjokoladen, spesielt den med kaffe. Elsker moccasjokolade 🙂

 2. Lykkehjemmet sier:

  Hei søte du!

  Så hærlige nyheter at macadaminøtter har lite karbo! Jeg kjøpte en pose med saltede blandede nøtter og innså at jeg likte macadaminøttene best!!! 😀 Så nå må jeg bare finne ut hvor de selger slike.. 😉

  Jeg har jo enda ikke havnet på hjemmelaget sjokolade-kjøret, men jeg kjøpte meg noen nydelige sjokoladeformer i jula. Jeg har testet ut disse, men bare gjennom å bruke smeltet vanlig sjokolade og nøtter.. I helga kjøpte jeg meg en sjokolademix fra økosjokolade (kakaomasse, kakaosmør og vanilje tror jeg). Men jeg må ha i søtning. Hva bør jeg bruke, kjære sjokolade-orakel? 😉 Yakonsirup? Agave? Jeg ANER ikke selv! Så her trenger jeg input.

  Dersom dette blir suksess, så havner jeg trolig på iHerb-kjøret. Har enda ikke bestilt noe derfra. For var ikke akkurat billig i Helsekostbutikken.. Men var greit for å prøve! 🙂

  Go’klæm

  • Hei, Tonje<3
   Disse er litt lettere saltet enn den posen fra Den lille nøttefabrikken, hvis det er den du har prøvd. Macadamianøtter er kjempedyrt i Norge, så det alene er en grunn til å komme deg på iherb!

   Yaconsirup er det beste alternativet. Det har lav Gi, og inneholder FOS som ikke tas opp i tarmen. Søtt, men ok til utskeielser på lavkarbo 😉 Agavenektar er nydelig, men er full av fruktose, og har mye høyere GI. Jeg søter med en blanding av sukrinmelis, yaconsirup og stevia med vaniljesmak.

   Kakaosmøret fra iherb er hakket bedre enn det fra økosjokolade. Særlig å lukte på… Mmmmm 🙂

   Klem 🙂

   • Lykkehjemmet sier:

    Da blir det yakonsirup, kjære orakel. 🙂 Selges det på helsekost ja? Må teste ut sjokoladelagingen før jeg går amok på iHerb.. Gleder meg sååå til å prøve! Hjemmelaget sjokkis til helga ja! 🙂 Kom gjerne med tips ift om jeg skal ha noe slags fyll eller sånt..

    Kommer lett tilbake til deg ift anbefalinger til iHerb bestilling, men det blir ikke helt enda altså.

    Klæm 🙂

   • Det selges iallfall på okosjokolade.no! Vet ikke hvor mange helsekostbutikker som har tatt det inn enda. Jeg fyller mine med nøtter, gjerne paranøtter og gojibær. Ellers må du gå inn til superlivsstil.com, siljesreise.com og mjuuugly, og bli virkelig inspirert! Det er de som kan det!

   • Lykkehjemmet sier:

    Og ja, det var fra den lille nøttefabrikken tror jeg, ganske stor pose med blandede greier, og ja, de var ganske salte!

   • De er nydelige, altså. Men jeg synes de er litt i overkant salte. Selv om jeg elsker salte nøtter!

 3. Ida sier:

  Herlig! Jeg hadde visst glemt å bestille den sjokoladen jeg, så nå venter jeg på at iherb skal få påfyll 😉

  Jeg kunne kjøpe steviapulver jeg hadde ønsket meg uten å betale for det her om dagen – da ble jeg hoppende glad! 🙂

 4. MaritBE sier:

  Hørtes ut som du har handla mye godt 😉 yum yum.

 5. Kesia sier:

  Så utrolig nytting med en sånn oversikt. Bra du får kjøpt ting for å teste for oss 😉 Sjokoladen skal prøves i alle fall!

 6. Birgitte sier:

  Mange gode tips her! Jeg fikk også iherb-pakke i dag: stevia med tre smaker: vanilje, toffee og sjokolade kokosolje. Bygger opp lageret!
  Har et sjokoladespørsmål: hvor mye sukrin bruker du i den oppskriften du bruker (det står ikke mengde i den oppskriften du har lagt ut, og jeg føler meg litt rådvill. Synes ikke smaken ble helt god, så lurer på om jeg brukte for lite el for mye. Men så hadde jeg heller ikke stevia vanilje for hånden, og gleder meg til å lage den en gang til med den oppi!
  Forresten: jeg har aldri hatt problemer med huden før, men nå har jeg fått en rødlig og tørr eksemaktig hake. Tror det må ha sammenheng med kostholdsomleggingen, men skjønner ikke helt hvorfor. Noen ideer?

  • Herlig å bygge opp lageret 🙂
   Jeg bruker bare en ss sukrinmelis, er redd for å få kald smak. Og så bruker jeg både vaniljepulver, stevia vanilje og yaconsirup i tillegg… Jeg kan se over oppskriften i ettermiddag.

   Ang eksem: ofte skyldes det ENTEN at du har begynt å spise mer av et produkt, som du reagerer på. ELLER så er det en helt vanlig avgiftningsreaksjon. Kroppen renses for avfallsstoffer, og de kommer også ut gjennom huden!

 7. Linn sier:

  Takk for gode tips, frøken! Jeg tror nok jeg må ta en tur inn på iHerb å «shoppe» litt! 😉

 8. mariann sier:

  Her var det MYE fristende. Kanskje jeg skal legge inn en ny bestilling på iherb snart 🙂
  Er jo en jungel der inne, så flott at du kommer med tips. Ønsker deg en herlig onsdag.

  • Tusen takk! Jeg bestiller i et rasende tempo om dagen, men i og med at jeg har fått litt penger på iherb-kontoen, så er det gøy å prøve ut litt nytt, også til ungene! Takk i like måte, jeg er bare litt sent ute 🙂

 9. Lila sier:

  Iherb dronningen min:)

 10. Lemonade-greia med acai og diverse bestilte jeg sist, den var jo helt fantastisk. Må bestille en pakke bare med 30 esker i tror jeg. Og tomt blir det nok. Utrolig deilig smak på den, tror jeg skal prøve resten og.

  • Jeg så du hadde bestilt den, men husket ikke hvilken smak du hadde da jeg skulle bestille. Den må jeg lete etter!

   • Jeg ser også at man kan få et rør til noen cent eller noe sånt, under «Free samples» øverst. Er jo tull at de er «free» egentlig men… da kan man jo ta med to smaker, to sånne «samples» er visst max, og prøve seg frem!

    Men at jeg skal ha 30 esker acai er helt sikkert!! hehe!

 11. Trine RJ sier:

  Åå, du bestilte Vivanisjokoladen, men ikke med ingefær!? Hmmm… det var jo DEN jeg var spent på… hehehe 😉
  Men altså, dere iHerb-veteraner, synes dere at Yogiteene smaker likt med de som kjøpes i butikken her hjemme? Jeg har ikke bestilt noen smaker som er de samme som de jeg har kjøpt her, men synes likevel smakene på de jeg har bestilt er litt skuffende… muuulig det er jeg som har hatt «feil» forventninger, altså 🙂

  • Jeg innbiller meg at ingefær ikke er godt i sjokolade…? Jeg tror ikke jeg har kjøt Yogi-te i butikk her? Jeg synes de fleste jeg har bestilt fra iherb er veldig krydrete og kraftige på smak, men unntak av gojibær og raspberry leaf. De smaker lite. Hvilke har du bestilt?

   • Trine RJ sier:

    Hmmm… det er jo den der Freia Premium (tror jeg) med ingefær og sitron. Den er NYDELIG! men der er jo ingefæren «krystallisert», så da er det jo mye sukker, ikke noe for oss… 😉
    Her hjemme har jeg pleid å kjøpe Sweet Chili, Black Chai og Licorice mest. Har prøvd andre også, men hukser ikke hvilke, sikkert fordi jeg liker disst tre best. På iHerb har jeg bestilt DeTox (lukter py…), Chai Rooibos (litt kjedelig) og Classic India Spice (litt kjedelig). Har også bestilt Raspberry Leaf som ikke har kommet, men ble litt skeptisk nå. Hadde håpet på litt bringebærsmak…
    Og den pakken med macademianøttene i kommer jo ALDRI! Og ikke kom pakken med sjokoladekitet til forrige helg heller (den kom, ble laget og delvis spist, på mandag…;))
    Og DHL-pakke har heller ikke kommet, men den er kommet til en flyplass nær meg så forventer å få den i morgen. DA blir det vel helg! heheheh

 12. Janicke sier:

  Jeg bare elsker den oljen 😀 Sjokoladen falt i smak hos barna her men jeg og min kjære synes den var for søt…blir nok å fortsette med 86% for vår del og sukrinsjokolade til barna 😀

 13. Elisabeth sier:

  Jeg «forsker» på meg selv hele tiden, spennende å oppdage kroppens svar på det jeg spiser. I dag har jeg målt blodsukker før og etter en kopp te og en rute choco perfection med mandel: 5,2 før og 5,2 etter 35 min. Så det kan se ut til at den holder hva den lover: kun 2 gr. netto karb pr. 50 gr. Hyggelig, og sjokoladen var jo veldig god:)

 14. Khi/Ingunn sier:

  Hei!

  Jeg testet Choco perfection med bringebær fra iherb, og la den inn på diett.no siden jeg testregistrerer alt et par uker for å se hva jeg egentlig spiser.
  Sjokoladen sier 2g net carbs på forsiden.. men når jeg legger all informasjonen inn i diett.no, sier den at bare en bit på 10 gram (dvs 1/5 sjokolade) gir ca 5 karbo? Jeg fylte ut den amerikanske etiketten, med 15g carbo pr plate, hvorav 12 er diatary fiber, men.. :-S
  Hva tror du? Glemmer diett.no å trekke fra det den skulle trekke fra på denne? Eller blir det beklagelig korrekt?

  • Jeg tror vi skal stole på iherb, egentlig. Hvis du ser i høyre kolonne på diett.no, så kan du klikke på den boksen der det står etikett. Da ser du at karbohydrater står med uthevet skrift, og at kostfiber står som en underkategori. Hvordan er karbohydratinnholdet i sjokoladen fordelt her?

 15. Maria sier:

  Hei!

  Når det gjelder karbohydratinnholdet i nøttene tror jeg du har sett litt feil. Det er 3 gram «per serving» og én serving er på 28 gram (Amerikanerne har en merkelige måte å skrive næringsinnhold på!). Derfor blir det nesten 11 gram karbo per 100 gram macademianøtter! Kjipt men sant!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s