Restitusjonssmoothie

Nemlig!

Etter en herlig intervalløkt i dag – med nye sko og tights med skjørt – måtte jeg teste ut en restitusjonssmoothie! Litt karbohydrater, endel proteiner og fett. Jeg slang oppi:

En porsjon bringebær

2 ss flytende extra virgin kokosolje

2 ss creme fraiche

2 mellomstore egg

En liten neve gojibær

1 ss sukrin

1 scoop bakepro

Så mange bringebær! En desiliter, kanskje? 3, 5 karber per 100 gram 🙂

Jeg puttet alt oppi med én gang, jeg – til og med gojibær uten å ha bløtlagt de først. Jeg liker at det er enkelt, vet dere 😉

Jeg synes den ble god, jeg. Men – utrolig nok – ble jeg litt fysen etterpå, og måtte spise litt nøtter. Ellers har jeg ikke vært noe fysen eller noe ekstra sulten i dag, og energien har vært på topp. Jeg skal prøve den flere ganger!

Velbekomme!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Drikke. Bokmerk permalenken.

10 svar til Restitusjonssmoothie

 1. Elisabeth sier:

  Deilig med en sånn smoothie. Bland spirulina-pulver oppi, en fin måte å få den i seg på. Har fast tatt spirulina i smoothie om morgenen, og er helt avhengig. Til og med i helgene velger jeg den framfor noe annet. Og holder greit fra 06-12 på dagen.

  • Jeg er så flink til å ta spirulinatablettene mine, så jeg tenkte at smoothien min fikk være spirulinafri 🙂 Da synes jeg virkelig du holder deg lenge uten mat! Hva har du i smoothien din?

 2. Martine sier:

  Denne så veldig god ut, men et lite spørsmål, hva tenker du om å ha litt myoproteinpulver i smoothien? Den med sjokolade inneholder bare 3,1 g karbohydrater pr 100 gram.

  • Det er vel bra? Jeg bruker proteinpulver selv av og til, senest i dag fordi jeg hadde spist for lite proteiner i løpet av dagen. Hvis du bruker proteinpulver til vanlig, må det jo være problemfritt 🙂

 3. Elisabeth sier:

  bringebær, 1-2 egg, 2 ss smeltet cocosa, 1 ss linfrøolje, ca 2 dl vann, hempfrø, chiafrø, 3 ts spirulina, iblant 2 ts kokosmel.
  Tran tar jeg ved siden av, men en gang glemte jeg meg bort og puttet det oppi smoothien. Merkelig hvordan smaken ble helt absorbert! Smoothie ser ut til å være noe som blander og gjør smaker helt annerledes enn utgangspunktet. Brekker meg av spirulina i vann, men denne smoothien er deilig:)
  Sammen med en stor kopp grønn te holder dette greit til lunsj, har ikke det sultne gnaget i magen men kjenner jo at det er på tide med mat kl. 12. Iblan tar jeg noen nøtter eller en mandelkjeks til te før lunsj. Men jeg prøver å unngå at det skal bli en vane. Ser at jeg fort havner i mønstre av forventning om en liten «godbit», og plutselig har det blitt en vane med det lille ekstra inntaket, som jeg egentlig ikke trenger hvis jeg kjenner etter om det er sult eller sug som driver meg.

  • Jeg ser mest for meg at spirulinaen ødelegger den fine fargen! Jeg synes jammen du holder lenge på en smoothie. Jeg synes ikke jeg blir så mett av drikke. Men jeg lurer på om det kan være en vanesak og? Jeg lagde smoothie til frokost i dag, og jeg var ikke skrubbsulten til lunsj. Men jeg hadde ikke noe problem med å spise opp lunsjen, heller 😉 Jeg har veldig lett for å spise altfor mye nøtter, så jeg må passe meg litt. Derfor har jeg prøvd meg fram med litt flytende frokost de siste dagene. Jeg vet neimen ikke enda. Synes det er nydelig og lite stressende med kun kaffe på morningen, og så frokost/lunsj klokka 11!

 4. e84 sier:

  namme-naaaam! 🙂
  Hvordan var «løpeskjørtet» da? 😉

  • Den er faktisk god! La den inn i diett.no, og fikk en energifordeling på 75% fett, 5% karbo og 20% protein. Hårfin lavkarboberegning 😉 Eller flaks, som det også heter!

   Jeg prøvde tightsen med skjørt. Helt supert! Og egentlig veldig behagelig å skjule rumpa litt 😉

 5. Marianne sier:

  Trengingstights med skjørt??? Kor fann du det?!?!?! Har ønska meg slikt i mange år!

  Takk for fæbjuless blogg, forresten! 😀

  • Åååå, tusen takk! Du, jeg tror jeg kjøpte den på Sportshop på Nordbysenteret i Sverige. Men det er fra Nike. Sjekk f eks joggeshop.no. Dette er fra i fjor, men er knallfornøyd. Sjekk også ut toneklone.blogspot.no og følg linken til løpeskjørtsiden hennes 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s