Goood morgen!

For en lykkelig morgen!

Her hjelper det ikke å ha barnefri! Magen min vekket meg før halv syv. Men det gjør ingenting, for jeg er bare så glad 🙂 Einar og jeg hadde en så koselig dag i går! Vi reiste tidlig innover, for å virkelig få litt ut av dagen. Vi låner en leilighet, og det er så nydelig. Etter en god egg og bacon-lunsj, dro vi ned til Majorstua. Der tittet vi i et par butikker, Løplabbet og XXL… I tillegg måtte vi gjøre noe av det beste jeg vet i Oslo: gå på Narvesen. Vi har Narvesen hjemme også, men seksjonen for trening/mat/helseblader er mye mindre hjemme.

På Løplabbet var det salg på noe tøy, og jeg fikk kjøpt meg en løpetights med skjørt, og et løpeskjørt med shorts under. Jepp! På XXL var det tilbud på Nike belte med drikkeflasker, så det ble også med hjem. Jeg må ha utstyret i orden til løpetreningen fram til halvmaraton 😉

På kvelden møtte vi hjertevenner på restauranten Mother India. Jeg bestilte lam i spinat og hvitløk. Noe så godt! Jeg har lyst på mer! Kvelden ble avsluttet med en liten drink på et utested. Jeg har alltid trodd at gin tonic var et safe alternativ. Det var iallfall det i gamle dager. Men nå? Det smakte så søtt! Jeg måtte spørre bartenderen om de hadde hatt oppi sukker eller sirup, men nei. Men men, denne unner jeg meg, tenkte jeg. Og dermed våknet magen før halv syv i dag tidlig.

Jeg kjøpte med meg to flotte blader på Narvesen. To nye blader. Det ene er svenskt og heter Spring dig i form. Det andre er et norskt matblad, Mat og venner. Den naturlige maten er den beste maten sto det på forsiden, og da var jeg solgt. Jeg har lyst til å skrive et eget innlegg om det bladet, så jeg skriver ikke mer om det nå. Men det er verdt å ta med seg hjem!

Vi skal hjem til barn senere i dag, men i kveld skal vi ha hjemme-date med god middag. Middagen kommer til å bli inspirert av oppskriftene i Mat og venner. Men først skal vi nyte noen timer til med barnefri.

Ha en nydelig lørdag!

Alle bildene er tatt med telefonen, derav kvaliteten.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

17 svar til Goood morgen!

 1. Tina sier:

  God morgen, høtes ut som en fantastisk dag og kveld. Måtte flire litt av at det er magen som vekker deg, sånt er det med meg og. Får alltid høre av mannen min at det er ikke normalt å våkne av at magen «jobber» greit å høre at andre også gjør det så er vi jo to unormale på denne planeten:-) Ha en flotte dag videre med kjærestetid og nyt daten ikveld. Blir hjemmedate på oss også idag, middagsgjester imorgen.

  • Tenker det er flere jeg, som våkner med magetrøbbel etter en kveld på byen 😉 Det har roet seg nå, men det blir ikke mer gt på meg på laaaaaaaaaaaaang tid! Kos dere i kveld, Tina! Og med gjester i morgen!

 2. Heidi sier:

  Hei Søta 🙂
  For en koselig liten morgenhilsen fra OSlo.
  Solen skinner for dere ( og meg ) idag. Endelig litt vårstemning etter en trist vintergrufull uke. Herlig. Nyt dagen i hovedstaden og kvelden hjemme, det har du fortjent.

  Må le litt når jeg leser at du MÅ innom Narvesen..hahaha. Det er jo sånne ting man ikke tenker over når man bor i Oslo der det meste er tilgjengelig, og det til tider 24/7.

  PS: hvis leiligheten ligger på/ i nærheten av Sankthanshaugen, gå innom på Røtter (ligger nesten i krysset) der, og kose deg i den beste av de norske helsekostbutikkene, *drøm*, samt en tur innom hos «Gutta på Haugen»
  Eller så ligger jo SuperNaturebutikken i sidegate til Bogstadveien, typ 3 lange skritt fra den nyåpnede H&M giganten (som kanskje er greit å få sett når man først er i byen).. Men der har du kanskje allerede vært innom siden da var på Majorstuen.
  Og , ikke det at du ikke har nok nye sko nå, men «lilleVinkelSko» som ligger i Majorstuekrysset, der kan lykke kjøpes for penger, det er jeg overbevist om ;).

  Stor klem

  • Tina sier:

   Å hellemin, jeg må vist til Oslo jeg:-) Har ikke vært der på flere år, men du Heidi er god med markedsføring. Nå fikk jeg lyst til å dra til Oslo:-)

  • Hei søta 🙂 Har sittet og hørt på fuglekvitter, så det er virkelig vårstemning her! Jeg kjenner godt til lille vinkel sko… Men UPS har vært innom med en pakke med nye joggesko til meg i helgen, så jeg styrer unna 😉 Vi var bare på sportsbutikker, og holdt oss i øvre del av Majorstua. Supernature skulle jeg vært innom, ja! Men tror ikke det blir noe særlig shopping i dag. Bare kos! Har forresten Supernature noe jeg ikke har handlet på iherb, tror du? 😉

   Vi holder hus i en litt annen retning enn St. Hanshaugen, men det skal jeg huske til neste gang! Skal innover flere ganger, vet du 😉 Skal du løpe sentrumsløpet?

   Stor klem 😉

 3. e84 sier:

  Yes, ble lørdagsinnlegg i dag også, my favourite vet du 😉 hihi… Høres ut som dere koser dere masse i Oslo. Det er godt å høre, det er en koselig, liten by dette her 🙂
  Kos dere videre i solen og ha en fortreffelig lørdag! 🙂
  Klem

  • Tusen takk 🙂 Vi koser oss! Nå skal vi til Manglerud… Skal på karnevalsbutikk… Etter det må vi nok vende nesen hjemover. Men flere turer innover følger 🙂 Ha en nydelig dag!

   • e84 sier:

    Hmm…forresten…løpeskjørt??? Hørtes litt merkelig ut..Du må oppdatere når du har prøvd det ut 😉

   • Tightsen har et lite skjørt som akkurat dekker bulkene på innside lår 🙂 Tror jeg kommer til å elske det!! Jeg går ALDRI i shorts, så skjørtet er til sommerbruk, både løping og stranda, tenker jeg 🙂 Skal oppdatere!

 4. Trine RJ sier:

  Høres ut som en supertrivelig Oslotur 🙂
  Det er nok tonicen i den GT-en du drakk, som er synderen. Det er masse sukker i tonic (og bitter lemon). Mange tenker ikke på dette da de fleste synes de smaker bittert, ikke søtt.
  Til «hjemmebruk» kan man kjøpe tonic og bitter lemon uten sukker. Schweppes sine Slimlineprodukter er sukkerfrie. Her hvor jeg bor selges de på Menu, Ultra og andre velassorterte butikker.
  Fortsatt fin helg 🙂

  • Jeg trodde helt ærlig at det var lite sukker i tonic. Har ikke sjekket, har ikke tenkt på det. Men that’s it. Jeg hadde en grusom morgen, jeg tror ikke jeg har reagert så sterkt på noe etter at jeg la om kosten. Menmen, turen var superfin 🙂

 5. Løvinnen sier:

  Mat og Venner må du skrive om, virkelig interessant med nye matblad! Hørtes ut som en fin fin tur! Kos dere videre!

 6. Ida sier:

  Hørtes veldig hyggelig ut 🙂 Kos dere videre i dag og i kveld!

  PS: gleder meg til å høre om matbladet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s