Pakke i posten!

I dag landet det to pakker fra herb i fanget mitt! Den ene ble bestilt for 13 dager siden, og inneholdt blant annet kakaosmør… Jeg begynte nesten å bli redd for at jeg måtte møte lørdagen uten hjemmelaget… (fyll inn rett svar selv 🙂 ).

Den andre pakken bestilte jeg for TO dager siden, og valgte levering med DHL, som er på tilbud nå. To dager! Det var en hastebestilling, for jeg var nesten tom for spirulina. I tillegg inneholdt den den berømte sjokkisen, men den skal ikke testes før lørdag. Dette var i pakkene:

Fra venstre til høyre: Yogi Tahitian Vanilla Hazelnut te, Stevia med sjokoladesmak (alkoholfri!), palmesukker (til jentene), salte macadamianøtter, spirulinatabletter, cocoa butter stick til tørr hud (og strekkmerker!), kakaosmør. Foran ligger sjokoladen som er søtet med blant annet sukrin.

Sjokoladen ble jo utsolgt på null komma niks. Trine tipset meg om mørk, billig, organisk sjokolade. Til bare 15 kroner per plate. Vivani heter sjokoladen. Den kommer i ulike smaker,  og den selges i den berømte nettbutikken (…gjett en gang 😉 ).

I dag har jeg lagd eggemelk et par ganger. Jeg er ikke sikker på om det er noe for meg, altså. Jeg har prøvd med både espresso og kakaopulver, men jeg får litt mageknip. Jeg har laget det med kokosolje, egg og vann, så det er ingen hokuspokus – ingredienser. Og jeg synes egentlig det smaker godt.

Jeg har gang på gang lest om alle som drikker eggemelk til frokost for eksempel, og så blir de neimen ikke sultne igjen før langt utpå dagen. Jeg spiser ofte ikke frokost, fordi frokost ser ut til å trigge apetitten min gjennom dagen. I dag prøvde jeg med en kaffe latte laget av eggemelk, og jammen var jeg ikke fysen og småsulten i hele formiddag!

Jeg er likevel fornøyd med selve oppskriften, så den skal jeg legge ut til dere 🙂

Ha en nydelig ettermiddag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

27 svar til Pakke i posten!

 1. Lykkehjemmet sier:

  Salte macadamianøtter er SNADDER! 😀

 2. Ida sier:

  Alltid like gøy med pakker 😀 Og WOW, to dagers leveringstid er fantastisk! Jeg krysser fingrene for at min pakke kommer like fort. Den ble shippet fra iherb i går bare, men hadde vært kjedelig om jeg ikke fikk den før mandag 😛 Og flaks at jeg bestile sjokoladen du tipset om 😉 Forresten så syns jeg at kakaosmøret fra Navitas alltid er utsolgt… Det samme gjelder det steviapulveret jeg prøver å få tak i. Da den var på lager igjen (for første gang på flere uker) ble den utsolgt etter 1 dag!

  • Du må passe på å krysse av på notify me, så får du mail 🙂 Og da må man bestille i full fart! Det er lett å bli gående å trippe, synes jeg har ventet ulidelig lenge på den ene som kom i dag! Hva annet har du bestilt?

   • Ida sier:

    Takk for tips, har gjort det nå 😀

    I DHL-pakken er det aloe vera-gelé fra Lily of the Desert, hvetegresspulver og en drikkeflaske i rustfritt stål fra Kerplunk, og i den «vanlige» pakken jeg bestilte samtidig er det raspberry shampoo, yogi-te med egyptian licorice og throat comfort (veldig god), og stevia med sjokolade, hehe.

    Er forresten den teen du fikk i dag god? Det frister å prøve!

   • Jeg elsker den shampoen! Lukter helt fantastisk! Kanskje jeg skal teste den teen? Stevia med sjokolade var god! Og ja, den teen er kjempegod! Drikkeflasker har jeg ikke oppdaget enda… Må ta en titt!

 3. Trine RJ sier:

  Ååå, venter sååå på pakkene mine! Du har fått meg hekta på iHerb, hehehe 🙂
  I bestillingene mine er det bl.a. de macademianøttene og stevia sjokoladedråpene du har bilde av her.
  Håpehåpehåpe at det kommer før helga! 😉

  • «Beklager.» 🙂 De macadamianøttene var nydelige! Og så stor pose! Krysser fingre for deg!

   • Trine RJ sier:

    Fikk pakke i går, men ingen av de tingene jeg nevnte over! hehehe 🙂 Så nå venter jeg på DEN ANDRE pakken! *sukk*
    Men, jeg fikk et «ferdig kit» til å lage sjokolade, med kakaosmør, kakaopulver og golden berries. Den rørte jeg sammen igår, og smakte… ;-P Har du prøvd sånne? Jeg lurer fordi jeg synes sjokoladen ble litt «fet». Synes du hjemmelaget sokolade blir det?
    Ha en fin ettermiddag! 🙂

   • Jeg lurer på om jeg er litt for vant til fet sjokolade? Hehe 🙂 Jeg har ikke prøvd sånt kit, så jeg vet ikke hvordan det skal være. Vet at Mjuuugly har prøvd den samme som deg, kanskje du kan spørre der?

    Tusen takk 🙂 Litt sent å ønske i like måte, men jeg kan jo ønske deg en nydelig onsdag!

 4. Tone sier:

  Komisk, jeg tok også en sånn rask levering pga spirulina 😉 Håper det kommer i morgen. Si fra om den sjokoladen er god, a 😀

 5. Elisabeth sier:

  Ja de pakkene, du:) Spennende og deilig å få sånne sunne (stort sett) sendebud i posten. Min datter i Køben fikk sin første i dag: begeistret var hun:)
  Lurer på cacaosmøret du kjøpte, er det pulver eller biter? Og det er vel det hvite kakaoproduktet man bruker i sjokolade? Og så lurer jeg på den brune kakaomassen, bitene som smeltes til sjokolade sammen med kakaosmør, har du kjøpt det også på iherb?
  Jeg bestilte også en sjokolade med mandel, gleder meg:)

  • Heldige datter! Kakaosmøret kommer i blokk! Hvitt kakaosmør. Jeg har kjøpt alt på iherb 😉 Høy kvalitet på produktene! Men kakaopulveret til både gojiking og økosjokolade er også bra!

 6. Hooney sier:

  Hm….da burde jeg bestille noe. Men aner ikke noe jeg vil ha. Stevia har jeg. Og jeg har igjen kokosmel. Kan kanskje bestille mer Yaconsirup. Nydelig til tyrkisk yoghurt foreksempel.

  Hvordan smaker spirullina, eller kanskje jeg skal spørre hvordan får du det ned?

  Sånn brus søtet med stevia kunne kanskje også vært et forsøk.

  • Jeg har begynt å ta spirulina i tablettform, og det er null problem å få den ned! Jeg har motsatt problem enn deg, jeg har så enormt mye jeg har lyst på! Den brusen har de sluttet med, dessverre!

 7. Tini sier:

  Åh, den eggemelken høres spennende ut, sliter med frokost jeg åsså, kanskje dette er noe for meg;);) Gleder meg til oppskrift;);) Jeg åsså syns alltid det kakaosmøret er utsolgt, kjedelig!

 8. Ulinka sier:

  Du har fått en I love your blog award! Se bloggen min for regler og spørsmål.

 9. Ida sier:

  Da må jeg prøve den teen, hehe. Har ikke smakt lakristeen før, men jeg kan si fra hvordan den smaker når jeg får den 😉 Pakken med DHL kom i går, jippi!

 10. Jeanette sier:

  Heisann!
  Det var via deg jeg fant veien inn til iherb og takk for det, har blitt noen pakker derfra i det siste:) Sparer jo så mye i forhold til helsekostbutikker her. Den sjokoladen som du har på bildet kjøpte jeg også, men synes ikke den var så spesielt god og kommer nok ikke til å kjøpe den igjen.

  Ha ei fin ny uke:)

  • Sparer enormt mye! Du må dele ut koden du har fått da, så kan du handle enda mer 😉 Jeg likte den sjokoladen, jeg. Nå har jeg bestilt mørk, økologisk sjokolade derfra, venter spent 😉

   Ha en nydelig uke!

 11. Marit sier:

  Dette så spennende ut. Betaler dere moms og toll i tillegg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s