Tips om sjokolade søtet med sukrin!

Jeg må bare tipse dere om at det er mars-tilbud på frakt på iherb. Frakten med DHL er det nå 33% rabatt på. Den koster dermed rett under 10 dollar, i underkant av 60 kroner. Da får du varene levert rett hjem på døra etter 2-5 dager! Jeg har delt ut spirulina til alle rundt meg, så jeg trenger påfyll! Raskt!

Jeg søkte på lowcarb i søkefeltet (siden jeg likevel skulle bestille noe…), og se hva som dukket opp:

 

Bildene er linket. De fins i to smaker til. Her er direkte link til siden. Dette er lavkarbo, sukkerfri sjokolade uten kunstig søtning! Den inneholder 2-3 netto karber per sjokolade (50 gram).

 • 3 g Net Carbs
 • 13 g Fiber
 • Naturally Sugar Free
 • Gluten-Free
 • 60% Cocoa
 • Voted Best Tasting Sugar Free Chocolate
 • Ultra Low Glycemic Index All Natural Sweeteners

Det står faktisk det, at den kun inneholder naturlig søtstoff! Søtstoffet som er brukt, er erythritol (sukrin) og oligofruktose, som correct if I’m wrong passerer ufordøyd gjennom tarmsystemet og dermed ikke påvirker blodsukkeret. Det betegnes ofte som FOS, som er samme type søtning som yaconsirup.

En bar koster 3.66 dollar, altså rett over 20 kroner. Litt dyrt, men jeg legger en i handlekurven min, jeg! Dere vil jo sikkert at jeg skal teste en slik 😉 Hvis jeg bestiller nå, får jeg den kanskje til lørdag! Perfekt lørdagsgodteri 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

46 svar til Tips om sjokolade søtet med sukrin!

 1. Tina sier:

  Ååååååå enda mer fristelse, jeg er jo sjokomaaaaaaan alt, så en til å kose seg med, å guuuuu kordan skal dette gå. Bare tuller, men gleder meg absolutt til tilbakemelding fra deg om den er etanes:-) Tviler jo ikke.

  • Unnskyld, da 🙂 Hadde jeg ikke spist sjokkis, hadde jeg nok vært undervektig! Skal gi tilbakemelding, jeg 🙂

   • Tina sier:

    Self…… var de utsolgt. Kjøpte du så mange du:-) Må nok pent vente til du sier om de var gode eller ei før jeg får bestilt de. Imellom tiden koser jeg meg med myke karameller etter din oppskrift trukket med sjokolade og hasselnøtt inni, måtte lage ny ladning til helga. Boutyen din er jo også nydelig, så det får bli en god erstatning i «ventetiden».

   • Jeg kjøpte bare én! Jeg lover! Jeg begynner å få lyst på karameller selv… kanskje jeg må lage en porsjon?

  • Disse inneholder maltitol. Det brukes mye i sukkerfri sjokolade. Problemet er at det ofte fører til vondt i magen! I tillegg har visstnok maltitol en GI på 36, altså påvirker det likevel blodsukkeret litt. Når det er sagt, inneholder også Atkinsbarer maltitol, og jeg skal ikke påberope meg at jeg aldri spiser en atkinsbar 😉

  • Vibeke sier:

   Noe måtte det vel være, ja.

  • Hooney sier:

   Jeg har spist mye rart i løpet av livet. Men det skal ikke mange sukkefrie lakrisbiter fra helsekosten søtet med maltiol før jeg får skikkelig vondt i maven. Tror ikke maltiol er bra. Men et par, tre fire lakrisbiter går bra. Jeg spiser heller mørk sjokolade med bare litt sukker.

  • Det er visst noe med at man ikke helt blir enige om GI på maltitol. Og mange reagerer veldig negativt med magesmerter, diare osv, selv i mindre mengder. Jeg kan ikke rører selv de små Cavalier-barene man får på bl a Sunkost.

   Men sukrinbar!! OH! Må sjekke dem ut i hvert fall…

   • Du altså, hva du ikke vet! Jeg har aldri smakt Cavalier, jeg. Måtte kutte ut kunstig søtet sjokolade ettersom jeg ikke klarte å nøye meg med bare litt 😉 Få karber, vet du!

   • Hehe! Det er visst noe med at noen, f eks kanskje diabetes eller som er lavkarboere da, som får et større utslag på malttiol enn det produsenten selv har målt. Så jeg stoler ikke på de GI-verdiene man kan finne rundtomkring, pga det er visst ganske individuelt. Virkelig ikke bra..

    Jeg holder meg heller til mørk sjokolade eller rå sjokolade jeg altså. Da vet jeg i hvert fall resultatet!!

   • Høres jo ikke helt ulogisk ut! Enig med deg! Men jeg tåler ikke mer sjokoladeprat i dag, for jeg har sjokoladefri fram til fredag 🙂

 2. Janicke sier:

  ååå tusen takk for tips 😀 Jeg skal bestille maaaaaange 😀

 3. Ida sier:

  Ånei, nå fikk jeg lyst på sjokolade! Hehe 🙂 Innholdet virker veldig bra, selv om jeg gjerne skulle ha visst akkurat hva «natural flavors» innebærer. Etter å ha lest den hemmelige kokken stoler jeg ikke spesielt på sånt, men det er sikkert sant. Det frister veldig å bestille en uansett…

 4. Kristine sier:

  De er veldig gode 😉
  Jeg har kun smakt lys- og mørk sjokolade (sistnevnte smaker definitivt best, og jeg er egentlig mest glad i lys).

 5. Lilalife sier:

  :), ha en fin dag søte du!

 6. Cathrin sier:

  Her detter det inn pakker fra iherb ganske ofte, og jeg har allerede bestilt den sjokoladen i hver smak. Tenker den kommer på lørdag 🙂 De sjokoladene veier og koster ikke så mye, så hvis de er gode, vil jeg tro de er fine til å supplere med når man har litt å gå på på vekt og kronebeløp i forhold til tollgrensa når man bestiller. Fint med billigere frakt også. Farlig lett å bestille fra iherb, men også mye penger å spare 🙂

  • Helt enig, det er farlig lett! Er spent på sjokoladen, altså! Den er jo forsåvidt litt dyr, da? Er jo bare 50 grams sjokolader. Kan jo ikke dele med noen, en gang! Jeg venter på masse pakker nå, går snart på veggen!

 7. line s sier:

  Hei den ene gangen jeg bestilte med DHL fikk jeg en tillegsfaktura i posten på over 200 kr.
  Enda jeg hadde bestil for under 200 kr?
  Så da syns jeg at det blei dyrt. Er dette riktig? så etter det har jeg bare tatt det billigste frakt alternativet.

 8. e84 sier:

  yummie! så spennende 😀

 9. Sara sier:

  Gjett om alle er out of stock nå da! 😉 hehehe!

 10. e84 sier:

  ja, det så jeg også sara…nå er alle utsolgt….how annoying…lol 😀
  digg med fraktsalg på iherb, men sparer man noe særlig på å bestille på dhl da? blir jo toll på pakken hvis man bestiller mye. tenkte på det å bestille over $40 også, så får man fri frakt, men blir jo samme der, toll kommer i tillegg. trenger spirulina påfyll jeg også. har hatt tabletter frem til nå, men tenkte jeg skulle prøve pulver siden du sier det har bedre effekt. bruker du fremdeles det fra now foods?

  • Nei, så dumt 😦 Det går an å sette seg på mailingliste! Ang å bestille med DHL så gjør jeg det når jeg vil ha varer raskt! Og noen ganger overskrider man jo vektgrensa før 200 kroners grensa! Du, jeg har økt dosen med tablettene, til 9 om dagen. Jeg synes det fungerer så fint! Det eneste er at jeg synes apetitten blir mer påvirket av pulveret enn av tablettene, men ikke energien 😉 Det er MYE enklere å få i seg tablettene, så jeg tror nesten jeg må anbefale de videre, jeg!

 11. vaarloek sier:

  ad maltitol-debatten: jeg lurer på om det kan ha en sammenheng med fiberinntaket? maltitol har jo en «fiberlignende effekt», og for mye fiber fører jo gjerne til magesmerter. men jeg er jo veggis, og har et _veldig_ fiberrikt kosthold. kan spise ca en hel plate med maltitol-søta sjokkis uten problemer. vel, uten store problemer i alle fall. får ikke vondt! men det er litt verre med barene fra cavalier, for de er jo i tillegg søta med lactitol. det blir fortere overdose, for meg i alle fall.

  • Jeg mener det er maltitol som kan bli liggende i systemet der den egentlig skal passere umerket. Jeg skal ikke påstå det da det er mye rare stoffer jeg har lest om nå siste året, men hvis den blir liggende hos noen og gjøre ugang så er det jo en lett årsak til plagene man får. Og om du da har et veldig, veldig aktivt systemt så går det rett ut hos deg, det ligger ikke og «ulmer» :P..

   Lactitol er jeg usikker på om er noe bedre/verre, jeg reagerte like ille på en liten cavalier som jeg gjorde på ei lita remse mørk sjoko med maltitol (og kun det?) noen dager seinere.

  • Takk for info! Min mage reagerer kraftig på for mye fiber, iallfall. Lactitol? Cavalier-sjokoladen er nok ikke noe for meg. Vårløk! For et herlig navn!

 12. Trine RJ sier:

  Måtte jo inn og sjekke disse sjokoladene… 😉
  Og mens jeg snoket rundt blandt nyhetene så dukket denne opp:

  http://www.iherb.com/Vivani-100-Organic-Dark-Chocolate-with-Ginger-3-5-oz-100-g/30349?at=0

  Den er jo ikke sukkerfri men ser jo at mange på LCHF spiser 70%-sjokolade. Ingefær og sjokolade synes i hvertfall jeg har vært en deilig kombinasjon når jeg har smakt det tidligere 🙂

  • Nei fy deg da! Vivani vet jeg de selger på Kinsarvik så jeg har prøvd en. Og der kostet de vel 35 kr stykket tror jeg. Her koster de 15 ser jeg. Uffda 😉

   Jeg ville mye heller holdt meg til litt mørk sjokolade, enn masse med rar søtning tilsatt. Men jeg har aldri spist ei hel 100 gramsplate på en kveld heller…

   • Ikke noe fy ved å tipse om nydelig sjokolade 🙂 Enda mer å putte i ønskelista 🙂 Har du ALDRI spist 100 gram sjokkis i løpet av en kveld? Tror aldri jeg har hørt om sånne tilfeller før 😉

   • Ekstremt sjeldent i hvert fall, og hvert fall aldri mer … Liker heller litt av alt jeg enn mye av en ting. Neve haribo og litt sjokolade eller noe sånt har holdt lenge for min del. Jo lengre varer sjokoladen og 😉

    Og når jeg tenker meg om tror jeg Vivani koster 45 på Kinsarvi, så kjøpte jeg itl 30 fordi det var tilbud… :P… og fortsatt 15 kr på iherb. Uff. Nei blir vel med en sånn i en pakke vel.

   • Ja, det var virkelig rimelig! Jeg spiser jo bare sjokolade og nøtter stort sett, og har nok litt tendens til å tro at jeg spiser mindre enn jeg gjør på lørdager 🙂

  • Oioi! Jepp, mange spiser litt (?) 70% sjokolade. Men ingefær? Det har jeg ikke smakt før! Skal ta en titt, tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s