Overvektig men underernært?

God morgen 🙂

Jeg sovnet før halv ti (!!!) i går, og sov godt! Nyyydelig, dere burde prøve 🙂

Jeg fikk denne linken av Hooney:

http://3.bp.blogspot.com/_alcRWef0cGY/TLteZUkEoeI/AAAAAAAADEk/XoK3VwI89uI/s1600/P1070114.JPG

Det er til en artikkel i Stavanger Aftenblad, hvor overlege Berit Nordstrand snakker om kosthold. Hun mener at vi blir overforet og underernært. Hun fokuserer på FETT, og å lage mat fra bunn av, blant annet. Verdt å lese! Artikkelen kan forstørres ved å klikke på den.

Jeg har skrevet om noe av det samme temaet før. Overvektig men underernært?  

Ha en herlig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

10 svar til Overvektig men underernært?

 1. Tina sier:

  God morgen, ja dette husker jeg at jeg leste:-) er jo «lokal» avisa mi dette. MYe sant her. Ser en derimot på datoen (11/9) dette ble skrevet og skriver det som i USA så er det jo 911 nine-one-one altså redd meg:-) Litt på sidelinja jeg nå, men kunne ikke dy meg.

  • Herlig, håper du havner på sidelinja oftere! Du har noe å gjøre der, ser jeg 😉 Falt meg ikke inn å sjekke datoen, gitt 🙂

   • Tina sier:

    He,he da kan det bli ganske så mye rart som kan komme på «trykk» for jeg har en livlig fantasi om jeg først setter igang:-) P.S. vil takke for superdupergode bounty oppskrift. jeg laget bountyhjerter i helgen + toffietops av fugde,hasselnøtt og sukkerfri sjokolade. Formene fra Ikea funka supert, så de skal det kjøpes inn flere av:-)

   • Kom med noen smådrypp av og til, da 😉 Så bra at du likte de! Jeg er kjempefornøyd med oppskriften, den er så enkel 🙂 Skal titte etter formene på ikea neste gang jeg skal dit!

 2. Ida sier:

  Jeg syns det er så forferdelig at så mange ikke er klar over at maten de spiser ikke er bra for dem. Tenk så mange som kunne ungått å få diabetes, kreft, hjerte- og karsykdommer osv. Etter at jeg begynte å lese meg opp på ernæring har jeg nesten litt desperat forsøkt å fa alle de jeg er glad i til å spise litt sunnere, men det er jo ikke bare, bare.

  Tror du jeg kan bruke den linken på min blogg?

  • Jeg har fått linken av en som fant den på en annen blogg 😉 Bruk i vei 🙂 Jeg har brukt svært mange år på å ikke spise så bra, så jeg sitter vel litt i glasshus… Det beste er kanskje å gå foran med et godt eksempel, og å kunne forklare og svare på hvorfor det er bedre for helsa?

   • Ida sier:

    Det tror jeg du har helt rett i, Jeg husker jeg leste et sted (kanskje i den første boken om/av kjernesunn famile?) at en mor ville ha familien til å spise sunnere – måten hun gikk frem på var å lage flotte, sunne salater og måltider bare til seg selv, helt til sønnene hennes spurte hvorfor det bare var hun som fikk så fin mat 😉 Fantastisk!

   • Hehe, jeg prøver stadig det der med mannen min! Han vil gjerne ha min mat – men ikke lage den selv 😉 Men det er et godt tips 🙂

 3. Hooney sier:

  Jeg tror folk ikke er noe glad i formaninger. Tror man må selge inn kostholdet ved å vise til spennende forskningsresultater, hvor mye overskudd man får, hvor fine prøvesvar man får hos legen. Hvor god mat man kan spise…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s