Video fra Heart Attack Grill

I går la jeg ut en link til en artikkel om Heart attack grill. Lena Beatrice sendte meg dette youtube-klippet fra spisestedet. Jeg har ikke ord. En «doktor» og hans «sykepleiere» serverer burgere. Den største burgeren, en firedobbel «bypass burger,» har 8000 kalorier! Det er galskap, rett og slett. Og de «sykepleierne» spiser neppe av lasset, for å si det sånn. Svært veldreide, og svært lettkledde! Det førstnevnte blir man iallfall ikke av de burgerne der!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

17 svar til Video fra Heart Attack Grill

 1. LenaBeatrice sier:

  Denne har du kanskje sett…..uansett det er en link til et svensk program om en «slankeskole» for svært overvektige barn/ungdommer i USA. Programmet er ca 45 min langt:

  http://www.tv3play.se/play/224798/

  Her er slankematen i store trekk loff, peanøttsmør og sukker.

 2. LenaBeatrice sier:

  PS: det er noen reklamesnutter før selve programmet starter.

 3. mittlivsomyoyo sier:

  Orka ikke se hele jeg! Av vemmelse!!! Huff 😦

 4. my sier:

  fyttikatta, hvor grusomt!!

 5. madeleine sier:

  æææsj, så den når jeg sto opp dagen derpå i går (og det hjalp ikke på formen). Jeg holdt meg til frukt og havregrøt den dagen for å si det sånn. Ikke noe fast food gitt (utenom godis). Så takk 🙂 🙂

  • Uff, ikke rett tidspunkt å se den på, kanskje. Ellers må jeg anbefale deg egg og bacon som dagen derpå-mat 🙂 Men du, har du sluttet å blogge? Prøvde å titte innom deg tidligere, nemlig!

   • madeleine sier:

    Egg og bacon er utrolig godt, men du vet.. den søndagslatskapen. Det tar rett og slett for lang tid å lage 🙂
    Ja den bloggen slettet jeg her om dagen, vet ikke om jeg skal angre eller ikke, men følte for å gjøre det. Kanskje jeg begynner å blogge igjen en dag, men ikke helt enda.

   • Makan til latskap 😉 Håper du hadde en herlig tur ut, da! Bloggingen må jo være givende, først og fremst. Vi har egentlig aldri snakket om blogging! Er det bra ellers? Tittet etter deg på trening i stad 😉

 6. madeleine sier:

  Uff, ja. Kommer nok aldri til å bli en husmor av meg..
  Her går alt bra, håper på en ny uke med mer trening og mindre sliten. 🙂
  Så hyggelig, jeg har faktisk vært på trening i dag, men det ble litt tidligere enn vanlig. Lyst til å være med på spinn 18.00 i morgen? 😀

  • Det ble ikke noe husmor av meg, heller! Matlaging ja, men er vel et par ting til husmødre bør interessere seg for 😉 SPINN? Jeg har noen strategisk dårlig plasserte gnagesår, så det går ikke. Jeg tenkte jeg skulle løpe en mil, jeg 🙂

 7. madeleine sier:

  Godt det ikke bare er meg! 😉
  Hva slags gnagesår kan man løpe med men ikke spinne med 😛 Hadde vært kult om du ble med, ingen press. Tenk på det til i morgen du, er bare å henge seg på hvis du plutselig har lyst. Hvis ikke så god løpe tur Cecilie. Du er FLINK 🙂

  • Nå kan du gjette 😉 Skal tenke på det, men har egentlig begravd spinningskoa til fordel for løpeskoa 😉 Er forresten hjemme alene med en småsyk Mira i ettermiddag, så spørs om jeg kan ta henne med på barnepassen. Får se om det blir trening i det hele tatt 😦

 8. Terje sier:

  Hva sier det om meg når jeg har utrolig lyst til å spise et måltid der, tro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s