Endelig lørdag!

For en nydelig morgen! Sola skinner, og snøen smelter litt etter litt. Jeg har bare lyst til å knyte på meg joggeskoene og løpe… men det skal jeg ikke, for jeg har en helt komisk løpe»skade» på G. Spørsmålet er: hva er deres favoritt løpeundertøy?

Jeg prøver å samle troppene og ta en tur på sportsbutikken. Butikken vi skal til er ganske stor, og for å si det sånn: det er min unge som løper rundt og rundt og rundt i butikken. Så godt det skal bli for unger å komme ut av klumpete vintersko og inn i lette joggesko! Å få beveget seg lett og naturlig rundt igjen. Det nærmer seg vår!

I går var jeg på jentekveld, det er alltid så hyggelig! Kveldens vertinne la om kostholdet i fjor sommer, etter maaaaange samtaler med meg. I går gikk praten om helsefordelene våre. Hun har fått en velfungerende, smertefri mage for første gang i sitt liv, og har fått en betydlig bedring av reumatiske plager. I tillegg har hun gått ned i vekt, og er bare enda flottere enn før!

Har dere opplevd å ha dager hvor alt dere prøver å bake og lage blir mislykket? I går sto jeg opp klokka seks, og satte i gang med å bake gulrotmuffins. I går ettermiddag hadde vi sjokoladefabrikk her. Men ingenting ble vellykket. Og nå er jeg tom for kakaosmør, så jeg må pent spise den sjokoladen jeg har lagd!

Her om dagen fikk jeg en leveranse fra iherb. Ikke så rart, det er vel stort sett alltid en pakke på vei hit. Nå har jeg forresten introdusert sportsavdelingen på iherb for min mann, så nå er det pakke på vei til han også! Etter tips fra en av dere, bestilte jeg stevia sjokoladedråper til å lage sjokolademelk til jentene. Og det ble en stor suksess!

Særlig hun eldste elsker det, og lager sjokolademelk ved å tilsette 2-3 dråper i h-melka si 😉

I dag skal minstejenta få besøk av bestevenninna fra barnehagen for første gang! Så her må vi hive oss rundt. Ha en nydelig dag, skjønne mennesker 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

11 svar til Endelig lørdag!

 1. Janicke sier:

  For et nydelig vær 😀 Tusen takk for tips om stevia med sjokolade. Det skal testes på barna her også! Har også noen dager da alt blir misslykket….men den som ikke prøver.. Ha en super duper Lørdag i det flotte vårværet!

  • Det er jo gjennom å feile med oppskriftene at de blir bedre 😉 Nå er det blitt søndag allerede, men like nydelig vær. Kroppen blir så GLAD av den sola 🙂 Ha en nydelig dag!

 2. Løvinnen sier:

  Kos deg så masse!

 3. Anita sier:

  Hei! Jeg har også sett på denne sjokolade steviaen, men fordi det står at den inneholder 10% alkohol så har jeg ikke kjøpt den:S Vet ikke om du er klar over det? Tenkte jeg måtte si fra i alle fall:)

 4. e84 sier:

  har vært ute og løpt i dag tidlig jeg ( før skiskyting og ski vm satte i gang…) det var så deilig. strålende sol, nesten bare veier, norske flagg og kubjeller overalt ( folk var på vei opp i kollen…). og så å komme hjem til bronsemedalje i skiskytter VM og dobbelt norsk i ski VM i Kollen. jeg er i ekstase! i dag er det fantastisk å være norsk! 😉

  ha en nydelig helg cecilie! nye pakker på vei fra iherb hver uke her også. har du prøvd noe annet nytt dreifra i det siste eller? 🙂

  klem E

  • Må ha vært gøy å løpe i Oslo i dag! Nå blir veiene mer og mer bare, det ser lovende ut! Jeg lurer på å løpe en tur snart, men skal i så fall løpe langt, og blir nok veldig våt på beina…

   Har akkurat fått aloe vera juicen, men må teste den ut litt først 😉 Tror jeg har to pakker på vei nå, Einar har en pakke på vei… Skal tipse fortløpende, altså!

   Håper du har en fin helg, Elin!

 5. Ida sier:

  Jeg vet ikke om det var nøyaktig dette du siktet til, men jeg elsker sports-BHene til Shock Absorber (http://www.shockabsorber.co.uk). De er fantastiske, spesielt om man trenger ekstra støtte. Produktene deres har flere ganger blitt kåret til beste sports-BH, så vidt jeg vet. Dessuten har de en egen sports-BH designet for løping 🙂 Produktene deres er nok generelt litt dyrere enn «vanlige» sports-BHer, men jeg syns det er så verdt det.

  • Tusen takk for tips! Skal jammen ta en titt! Det er nok avdelingen litt lenger ned som trenger bedre undertøy… Jeg liker forresten sports-bh’en til Pierre Robert godt! Men jeg går jo ikke av veien for å titte i nettbutikker 😉

   • Ida sier:

    Ikke jeg heller, jeg kom tilfeldigvis over det i fjor da jeg bodde i England hvor det selges også i butikker. Annen type undertøy har dessverre ingen tips til! Kjøpte en såkalt terningsunderbukse en gang fordi den var på salg, men den var ikke spesielt god å ha på… Da jeg trente kampsport gikk det fint med det meste av undertøy bare det var hvitt så det ikke syntes gjennom buksa! Hehe 🙂

 6. Jeg har ikke god erfaring med sportshipstere eller boxere, iallfall. Myke stringtruser fungerer best, men jeg er redd for å gå på en smell på halvmaraton. Men det skal jeg finne ut av før jeg skal løpe!
  Skjønner hva du mener om hvitt undertøy, ja… Hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s