Dødelige mandler

Mmmmm!

I kveld skal jeg kose meg med vin og skravling! Med meg har jeg Dødelige mandler. Det er så godt! De lager jeg ved å varme mandler i en stekepanne, ha over noen dråper olivenolje, salte med rock&sea salt og søte med mørk agavenektar. Mmmmm 🙂

Jeg spiser det ikke så ofte, for jeg tåler ikke mandler så godt (allergi). I tillegg er det mye fruktose i agavenektar. Men en gang i blant er det nydelig, og nå er det flere måneder siden sist jeg lagde det!  

Ellers har jeg vært på kafé med Line (Lilalife) i dag! Det var så hyggelig, Line er en helt herlig dame. Og så inspirerende for meg. Jeg tok bilde, men det ble så dårlig lys så jeg har ikke hjerte til å legge det ut 😉 Håper det er greit, Line! Halvannen time går i ekspressfart noen ganger, dagens kafétur inkludert. Takk og pris titter hun stadig innom mitt lille fylke 🙂

Ha en nydelig kveld, alle sammen! Det skal jeg!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

6 svar til Dødelige mandler

  1. hannem sier:

    Har ikke prøvd meg på de dødelige mandlene, må vel gjøre det en gang. Har akkurat fortært entrecote med sellerirot fries, heimelaga bernaisesaus og mye annet godt. Har noen brownies stående, noen bringebær som ligger til tining og snart blir det brownies med bringebær og piska krem.

    • Smilte så godt da jeg så kommentaren din på fredag – for jeg hadde nemlig sendt deg en tanke rett før 🙂 Det hørtes ut som et nydelig måltid – og med en nydelig dessert 🙂 De mandlene er kjempegode, rett og slett 🙂

  2. Tilbaketråkk: Lørdagens skravleinnlegg | Fristende lavkarbo

  3. Lissi sier:

    Skrev ikke du i et annet innlegg her nylig om noen mandler stekt med kanel eller noe? Går det ann å søte med noe annet enn agave-nektar?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s