Boklansering og gourmetlunsj

I dag lanserte forlaget Lille Måne den nye Atkins-boka: Den nye Atkins-dietten. I den anledning inviterte Lille Måne og Midsona (som selger Atkins-produktene i Norge) til LCHF gourmet-lunsj på restaurant Eik i Oslo.

Mesterkokk Ole Jonny Eikefjord tryllet fram et nydelig tre-retters måltid. Fantastisk skrei, silkemør hjortefilet og vinneren krem med bær til dessert.

Ernæringsterapeut Jens Veiersted holdt et kort foredrag om lavkarbo høyfettkost. Jeg gledet meg veldig til å høre på han. Jeg har så vidt møtt han før, og opplever han som en veldig interessant mann. Han er dyktig!

Ellers fikk jeg skravlet i vei med Dag Viljen Poleszynski. Han er redaktør for VOF (bladet Vitenskap og fornuft). Uten å virke flåsete, må jeg si at han er en meget veltrent noen-og-seksti åring! Praten gikk om trening, blogg, VOF… Men det kunne dere nok gjette dere til!

Tone som har bloggen Chopcakes var der. Hun var så nydelig og hyggelig! Jeg visste ikke at hun blogget om lavkarbo! Men det gjør hun også.

Ellers fikk jeg skravlet i vei med forlagssjefen og en nyansatt redaktør fra Lille Måne forlag. Noen av dere vet godt hvem Jan Mesicek er. Det var noen journalister der, og tanken streifet meg om å hive meg rundt og promotere bloggen. Men jeg koste meg så i øyeblikket, så jeg gjorde ikke det!

Jan Mesicek sa noe som jeg tolket som at han ikke var så fotogen. Jeg kan da ikke skjønne det?

Og selvfølgelig fikk vi en liten goodie-bag 🙂 Med boka og noen Atkins-barer. Og selv om jeg var god og mett, klarte jeg ikke la være å smake på toget hjem 🙂

Dagens mest brukte spørsmål var forøvrig: Har du et kort? Nei, jeg hadde jo ikke det. Jeg er jo ikke erfaren innen dette! Kanskje jeg skal lage meg noen visittkort å legge igjen her og der?

Forøvrig kjenner jeg at dette ble et skikkelig energi-påfyll for meg! Jeg tok toget fram og tilbake, og fikk god tid til å lese. Deretter rakk jeg å titte litt på Tanum, før jeg altså koste meg maksimalt på lunsjen. Tilslutt rakk jeg en kopp kaffe før jeg reiste hjem igjen. En helt nydelig dag! Jeg er heldig!

Men nå har jeg enda en bok å lese og skrive om for dere… Oioi! Foreløpig kan dere lese om boka her.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Småplukk. Bokmerk permalenken.

11 svar til Boklansering og gourmetlunsj

 1. Lisbeth sier:

  Å så spennende Cecilie! Det hørtes ut som en dag fylt av positivt energi :-). Det må være så gøy å prate med fagfolk. Heldigvis deler du med oss.
  Må si jeg misunner deg de tre rettene 😉 , men unner deg det også selvfølgelig!

  • Det var virkelig positiv energi! Jeg var så full av energi selv etterpå, og hadde bare lyst til å leke og kysse og trene og bake hele resten av dagen 🙂 Noe jeg forsåvidt gjorde, med unntak av bakingen. Den utsatte jeg til halv syv i dag 🙂

 2. Silje Silje sier:

  Spennende! Det er så morro og treffe nye folk og dra på arrangementer!

 3. Vibeke sier:

  Høres helt flott ut! Har selv vært på foredrag med Dag Viljen Poleszynski og helt enig med deg ang. ham. Han er fantastisk flott og høre på. Men det er mange år siden nå. Det ga alltid inspirasjon og ny giv. Heldige deg!

 4. Frida sier:

  Artig å lese. Jeg var litt skuffa over at jeg måtte takke nei til denne boklanseringen. Kanskje først og fremst fordi jeg vet at de har fantastisk mat på Eik 😉 Men her i gården var det bare jobb, jobb og jobb. Ikke en sjans å få sneket meg ut til en lang lunsj denne gangen. Det hadde jo vært artig å møte deg også.

  Jeg er spent på den nye boka. Jeg har litt sansen for den gamle Atkinsboka nemlig. Men den forrige norske oversettelsen var jo så full av feil at man ikke kan forholde seg til den. Man var nødt til å lese den engelske versjonen. Men jeg har stor tro på at denne er bedre med tanke på at den gis ut på et annet forlag, som har et mer profesjonelt forhold til lavkarbo.

  Så artig at folk spurte etter kort 😀

  • Å, var du invitert! Så synd at du ikke kunne! Jeg vet at det var to inviterte bloggere som ikke kom, men jeg spurte ikke om hvem! Jeg fikk byttet bort en time, og må ta igjen en time som vikar. En god deal for meg 🙂

   Jeg har den gamle Atkins-boka, men jeg er nok ikke så inne i konseptet. For meg var det først Fedon og så LCHF 🙂 Men jeg leser i vei! Lille Måne har virkelig funnet sin nisje, altså! Håper vi møtes ved en annen anledning, Frida! Du er jo sånn en hemmelig blogger, hadde vært gøy å møte deg!

   • Frida sier:

    Nå vet jeg ikke hvordan den «nye» atkinsdietten er i forhold til den «gamle», men jeg likte med den gamle at den var så ren og fri for den type mat som kan stoppe vektnedgang for mange, helt fra begynnelsen av. Jeg er spent på å lese anmeldelsen din av boka.

    Hehe, ja du vet, jeg liker å være litt mystisk av meg jeg 😉

 5. LenaBeatrice sier:

  tror jeg må lese denne boka. Det var jo Atkins jeg begynte med aller først, den gamle boka.
  Har som Frida hørt at den var full av feil, men den funka på meg :-))

  Den var den boka som fikk våre øyne opp for dette med blodsukker og insulin, og hva det kan ha å si for overvekt/slanking.

  • I det store og hele er det jo ganske likt, mye av det. Litt ulike tilnærmeringer, særlig i starten, kanskje. Denne er vel litt oppdatert til nyere forskning, samtidig er metoden litt forenklet, tror jeg. Har ikke lest så langt enda!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s