Spark meg bak!

Vær så snill?

Jeg døde nesten på mølla TRE ganger forrige uke! Jeg hadde to fantastiske styrkeøkter forrige uke, og følte meg nesten uovervinnelig. Vel, det var bare til jeg klatret opp på mølla. Fy, så tungt det var. To supertunge intervalløkter skulle toppes med en lett 5 kilometer på lørdag formiddag. Jeg har ikke hjerte til å beskrive i ord hvor tungt det var. Dere har ikke godt av å høre et slikt språk!

Det aller, aller verste, når man er midt i en langsom 5 kilometers-død, er at hodet ikke klarer å befri seg fra tanken om at jeg skal løpe 4 ganger så langt i september. Og det nest verste er at det er demotiverende å løpe tre korte økter og nesten ta sin død av det!

Stakkars, stakkars meg. Alt jeg har å stri med! Men altså, kan dere vennligst sparke meg bak? Jeg skal nemlig straks på date med mølla igjen! Hjelp!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

7 svar til Spark meg bak!

 1. Sara sier:

  Noen ganger er det «bare» hodet som er slitent, og det tærer mye på kroppen! Hadde en slitenfølelse i dag på mølla jeg også, og den satt skikkelig i hodet! Gjennomførte økten litt annerledes enn planlagt, men fikk noe samme utbytte. Jeg synes nemlig det er slitsomt (i hodet) å løpe 4*4 min. Jeg synes det er langdrygt, og det tar bittelitt knekken på alt det positive. Men samtidig så liker jeg jo det også! Jaja..
  Ikkeno’ spark bak, men MASSE gode tanker til deg – og et ønske om at DU skal kicke ass på treningen! 😀

 2. Vibeke sier:

  Er det noe jeg er ganske sikker på, så er det at du kommer til å klare Maraton flott!
  I stedet for spark bak, trenger du vel det omvendte. Vær snill mot deg selv og forsøk å koble ut tankene på det du skal gjøre i fremtiden, når du er sliten i dag. Tenk på det når du er uthvilt og i toppform. Vet det er lettere sagt enn gjort.
  Ønsker deg lykke til! Og som sagt – har stor tro på at dette vil du klare.

 3. Silje Silje sier:

  September er LENGE til! Det ordner seg 🙂

 4. Tina sier:

  Jeg er ekstremt god til å sparke!!! Bokstavelig altså 😉 men kan være god til å sparke mentalt også… ;)det sitter mellom øra det der Cecilie, du er ikke sliten i kroppen men i hode!!! Tenk positive tanker om hvor lett det går og hvor flink du er og at kroppen fungerer super fint !!blir mye lettere!!! Lykke til! Og du si i fra om jeg skal sparke 😉

  Klemklem

 5. Tonje sier:

  Just do it! 😉

 6. madeleine sier:

  Hehe, det hjalp vel svært lite at du hadde en ved siden av deg som var mer dårlig til å løpe på lørdag enn deg. Du gjennomførte hvert fall 5km og det er jo strålende bare det 🙂 *positive tanker. Tenk heller på de flotte styrkeøktene du hadde, og ta med deg det videre. Glem de øktene på mølla, det har nesten jeg gjort. Kanskje det var greit du fikk en styrkeøkt i dag istedenfor. 😀
  Du får tenke på at det blir bedre med en gang vi kommer oss ut for å jogge, om en mnd ca håper jeg!
  God kveld videre, Cecilie.

 7. Tusen takk, alle sammen! Dere er herlige ❤

  Jeg lengter bort fra mølla, det spørs om jeg ikke må ta på broddene og løpe i snøen!

  Madeleine: det er null problem at du slet på mølla. Mye større problem at du er så rask 😉 Rolige, lange turer ute er noe for oss 😉 Gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s