Løpetrening som ble til beintrening som ble til postpakker!

Takk for all pepping før løpeturen! «Dessverre» ble det ikke løpetur, for Hanne lurte på om jeg ville trene bein med henne. Det er så gøy og lærerikt å trene med Hanne, så løpeturen blir utsatt til i morgen! Men ta det med ro, jeg bruker kommentarene deres som motivasjon da i stedet 🙂

Beina fikk gjennomgå, og det var ikke en eneste muskel som ikke skalv som et aspeløv etterpå. 80 kilo endte vi på i knebøy, og 240 i beinpressen! For noen sterke damer vi er!

På vei hjem svingte jeg innom postkontoret, og der ventet det pakker på meg. Oh joy! Jeg elsker postpakker, selv når det er jeg som har bestilt det 😉 Men i dag var det en overraskelsespakke også. Teen min fra pukkaherbs.com hadde ankommet, og det har nok aldri luktet så godt på postkontoret før!

Overraskelsen var fra forlaget Cappelen Damm. De sendte meg en mail og lurte på om jeg hadde lyst på en bokpakke, men at jeg kunne velge selv hvorvidt jeg ville skrive om bøkene eller ikke. Jeg takket ja. Jeg har lyst til å skrive om bøker for dere, jeg! Disse bøkene fikk jeg:

Det rare er at jeg i det siste har tenkt at jeg kunne hatt nytte av yoga! Jeg smilte stort da jeg så den boka! Ellers har jeg bare bladd såvidt i de foreløpig, men jeg ser at det er noe som appellerer til meg i alle. Jeg tenker som så at selv om jeg velger lavkarbo, så er det mye spennende å lære av andre retninger. Så jeg skal kose meg med de bøkene!

Og dere, jeg må anbefale dere å ta en time med personlig trener. En pt kan både pushe deg og korrigere teknikk. Og motivere deg! Uten Hanne synes jeg 30 kilo var nok på knebøyen. Hanne ser med en gang om jeg har mer å gå på der og da, og pusher meg videre. Jeg er så heldig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Trening. Bokmerk permalenken.

8 svar til Løpetrening som ble til beintrening som ble til postpakker!

 1. Silje Silje sier:

  Oooo! Heldig du er som fikk bøker! Den Raw delight så spennnende ut! Hei, Cappelen Damm, send gjerne den til meg også!! 😀 hi hi.

 2. Jeg tenkte på deg og Mjuuugly da jeg så den boka!! Ja, jeg er kjempeheldig! Synes absolutt Cappelen burde sende til deg også 🙂

 3. Tyren 73 sier:

  Hei Cecilie!
  Nå har jeg fulgt deg en stund og er kjempeimponert! Har vært innom mange ganger allerede, og kommer stadig tilbake;-) Masse inspirasjon å hente hos deg!
  Kristinaløpet og Oslo maraton skal gjennomføres i 2011. Løp disse løpene for første gang i 2010, -nå skal tidene forbedres;-)

 4. Birgitte sier:

  Hai! Jeg har alle de tre kjernesunn familie-bøkene, og den tredje (som du nå har fått), synes jeg er veldig bra. Kjøpte den allerede for ett år siden – på dansk:) De er så ærlige at du får nærmest bakoversveis. Og så blir man takknemmelig og glad:) du som nå har kuttet melkeprodukter, er jo nærmest blitt helt kjernesunn, så tipper du vil like den. Har du lest den første boka? Nr to er kanskje den minst interessante, etter min mening.
  Forresten: det gikk bra med bounty-sjokoladen her forrige helg, så lenge den fikk bo i fryseren! Takk for hjelpen og beklager sen tilbakemelding. Noen uker er det bare vanskelig å få meldt seg på nettsamfunnet, synes jeg. Men leser og er gratispassasjer hver kveld uansett da:) Imponert over deg og alt du får til med jobb, barn, trening og blogg. Hva prioriterer du bort, føler du? jeg husker jo at du har skrevet tidligere at du og mannen også prioriterer venner, så jeg regner ikke med at det er det?
  og velkommen inn i yoga-verden. Jeg er bare sånn helt hemmafru foran videoen-nybegynner, men elsker det! Hadde håpet på date med min guru Barbara Currie (verdens søteste og sprekeste bestemor i rosa Janette Fonda-tights og badedrakt:), men hele kvelden gikk med til regningsbetaling, internettveiledning over telefon til mor og div anne praktisk. Men sånn er det vel for alle?
  Og nå skal jeg straks sjekke ut et par av dine iherb-tips foran ny bestillingsrunde.
  Forresten 2: takk for innlegg på søndag om dagen derpå. Hadde nemlig exact samme opplevelse. Fantastisk åtte rettere thaimat kveld ble torpedert av vinmeny+cognac++ tåler plutselig såå mye mindre alkohol. Det blir aldri mer en hel vinmeny på meg! ha en fortsatt god uke!

  • Jeg har ikke lest noen av bøkene! Jeg har tittet på hjemmesiden deres før, så vet litt. Er i gang med boka, og synes absolutt det er mye bra å lese!

   Så fint at Bountyen klarte seg! Ikke tenk på sen tilbakemelding, vi får nøye oss med å føle på sånt som går utover noen 🙂 Jeg prioriterer bort… husarbeid 🙂 Ikke det at det aldri gjøres noe, men jeg gjør nok bare det jeg må. I tillegg ser jeg nok litt mindre på tv enn før. Et par dager i uka slutter jeg klokka to, så da gjøres det meste unna tidlig. Ungene er med på barnepassen en-to ganger i uka. Vi har ikke dårlig samvittighet for å trene på ettermiddagstid!

   Vi får se med den yogaen… jeg er så stiv! Currie har jeg ikke hørt om! Og ja, sånn er det for alle! Det er en del av voksen-livet, gitt. Hørtes ut som et fantastisk måltid! Spennende! Håper du er godt i gang med uka di 🙂 Deilig at den snart er halvveis, i morgen skal jeg nemlig noe spennende, håper jeg! Stor klem 🙂

 5. Cathrin sier:

  Gleder meg til å høre mer om bøkene. Jeg venter også på te fra pukkaherbs. Tror/håper på hentelapp i posten i dag. Jippi!

  Fortsatt strålende dag til deg 🙂

  • Håper du har fått teen din! Jeg vet ikke helt hvor lang tid det tok, for sjekket ikke posten hver dag. Men fikk en diger, velduftende eske 🙂 Nå venter jeg på en pakke fra iherb med aloe vera juice. Er kjempespent! Du, si fra hvis du fikk noen gode teer, da! Ha en nydelig dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s