God morgen :)

Endelig lørdag 🙂 Men denne uka har jeg jo hatt vinterferie, så jeg har hatt sløve morgener hver dag! I dag er forresten hele familien på slep her i stua. Vanligvis er det jeg og hun minste som er oppe tidlig. I dag sov hun lenge, så alle vi andre var våkne da hun sto opp. Jaja, jeg hadde da litt sjokolade til de andre og. Men den halvtimen hvor Mira og jeg bare koser på sofaen før vi gjør noe som helst annet, ble borte. Godt det bare er en uke til neste lørdag!

I dag er en av våre aller, aller beste venner 40 år! Jeg har vist bilde av han før:

Vi skal på fest i kveld, og sjansen for at det IKKE blir et sprudlende morgeninnlegg i morgen, er absolutt til stede… Jeg er jo en festbrems, men jeg har lovet bursdagsbarnet å slå til i kveld! Tjoho!

Jeg har forresten fått og testet silikonformene jeg bestilte fra det store utland! Helt supre! Jeg søkte på icecube silicon molds på ebay, og fant altså superrimelige former. Her er hjerteformene jeg bestilte. Gå inn på seller’s store for å se flere. Med frakt betalte jeg 155 kroner for fem former,  det tok en uke å få de. Og her er et hjerte til dere:

I går slo jeg til og lagde noen energibiter også. Selvfølgelig noe jeg absolutt ikke trengte, jeg har jo spist nok sjokolade denne uka. Men det er forholdsvis lite sjokolade og mye nøtter og frø her 🙂 Samt gojibær, min nye kjærlighet. Snakk om at smaker kan komplementere hverandre!

Apropos matinntak… Jeg har spist ost denne uka også. Dere husker kanskje at jeg kuttet ut meieriprodukter for å se om det hjalp på hud og en oppblåst mage? Da vi var i Sverige og handlet på mandag, kjøpte jeg jo litt ost. Og så spiste jeg litt ost. Og så har jeg egentlig spist ost og sjokolade med melk gjennom hele uka. Og ja, jeg har fått svi. Jeg er så oppblåst, og har fått så eksem. Bare tull egentlig, for å spise meierifritt gikk så fint. Back to business on Monday!

Jeg, som egentlig bare er sånn passe strukturert og ordentlig, må bare innrømme at ferie ikke er noe for kroppen min. Den strukturen som er i hverdagene klarer jeg ikke å etterligne i fridagene – enda. Den strukturen påvirker spisemønsteret mitt. I fridagene er det slik at selv om jeg spiser lavkarbo, så spiser jeg automatisk for mye og trekker til meg mye væske. Så det er da noen fordeler ved å være i full jobb 🙂

I dag skal jeg fylle dagen med en løpetur, baking, hårfarging, VM og fest. For en herlig lørdag det skal bli!

Ha en skjønn dag, alle sammen 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

14 svar til God morgen :)

 1. Tina sier:

  Kos deg med alle dine gjøremål i dag, og spesiellt på fest!!! Jeg tar med mini og drar til Drammen og bader, blir deilig 🙂

  Ha en strålende lørdag, og løp litt for meg også da….. Venter fortsatt på at beinet skal bli bra….

  Klem

  • Så koselig! Jeg har hørt mye om badeland i Drammen! Jeg klarte vel ikke akkurat å løpe for deg i dag, klarte så vidt å løpe for meg selv 😦 Får du vært på spinning ol om dagen, da?

 2. Kristine E. sier:

  Var jo litt trist at du fikk «svi» etter utskeielsen, men om ikke annet så tyder jo det på at det er meieriproduktene som har vært årsaken til plagene dine tidligere. Det må jo være deilig å vite hva det er som er synderen! 🙂 Ha en flott helg!

  • Det er jo deilig å vite, ja! Jeg vipper litt mellom å synes at det er litt synd på meg, og å være glad for at kroppen min er så flink til å si fra 🙂 Altså, jeg fungerer helt fint med litt ost og meieriprodukter i kosten. Men jeg fungerer ikke optimalt, og så må jeg velge bevisst ut i fra det 🙂 Koselig å «se» deg igjen, Kristine! En god helg til deg også 🙂

 3. Tina sier:

  Søtt hjerte. Masse å gjøre idag du, men sikkert en innholdsrike dag og en super avsluttning med festen ikveld:-) Ser at du har kjøpt siliconformer på nett. Vil bare tipse deg om at de selger på Ikea til 9,- kr pr. stk i alle salgs kjekke former og ca 12 hull pr form. Så nå har jeg shoppet meg hjerter og blomster:-)) Gleder meg til å prøve de. Ha en superduper flotte treningsøkt og ta an helt ut både på trening og ikveld på festen, imorgen kan du hvile:-) god helg.

  • Å, jeg så på bloggen din at du hadde handlet det! Supert tips, det skal jeg titte etter neste gang jeg skal på ikea! Håper du ble fornøyd med sjokoladen du lagde 🙂 Ha en nydelig helg 🙂

 4. Sara sier:

  Har samme opplevelse med osten som deg skjønner jeg.. Og har man jo først tatt en bit, så er det veldig lett å spise mye! Ost er og blir kosemat for min del, som en ingrediens. For mye gir meg absolutt oppblåst mage, og det samme gjelder fløte for min del. Rømme er bedre, men også det er jeg litt forsiktig med.
  Kos deg på bursdagsfeiring ikveld 😀

 5. Nicole sier:

  Så flotte former! Jeg har noen liknende, som jeg kjøpte hos panduro hobby. Passer utmerket til å lage sunn sjokkis i 🙂

  Jeg har også kuttet ut meieriprodukter, og er mye bedre i magen og i huden. Huden er mye renere og klarere, uten så mye urenheter. Prøvde å drikke sjokolademelk en dag, og magen este ut som en ballong!

 6. Henriette sier:

  Vil du dele de energibitene? Hvor jeg kan finne oppskrift? Goji er en hit her også nemlig…Og om et par dager får jeg alt jeg trenger til å lage egen sjokolade…og det gleder jeg meg skikkelig til!

  • Jeg kan selvfølgelig legge de ut! Skal gjøre det i morgen, jeg! Blir spennende med sjokkis-laging, Henriette! Jeg synes det er så supert å kunne kontrollere helt selv hva som skal puttes i 🙂

 7. Wendy sier:

  Supert tips angående isbitbrettene på ebay, jeg har allerede bestillt tre stk. Gleder meg til å lage marsipanstenger med rå marsipan og sjokolade! Så slipper jeg å falle for fristelsen å kjøpe påske-stengene:p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s