Mot Oslo halvmaraton – og sentrumsløpet?

Dere har vel ikke glemt at vi skal løpe Oslo halvmaraton til høsten? Jeg er klar, jeg! Foreløpig løper jeg to intervalløkter på mølla i uka. Jeg må bare innrømme at jeg ikke orker lange turer på mølla. Inntil 5 kilometer er greit, men så begynner jeg å kjede meg. Men med en gang snøen smelter litt, så beveger jeg meg ut. Jeg gleder meg! Den lengste løpeturen jeg hadde ute i høst, var 1,3 mil. Akkurat nå lengter jeg etter å gjøre om på løpeopplegget mitt, og å legge inn langturer. Akk, alt man kan glede seg over 🙂

Følgende har tittet innom og sagt at de skal løpe:

Anette la inn en kommentar i jubileumsinnlegget. Anette, hvis du leser, kan du ikke fortelle litt om deg selv i en kommentar? Cathrine skrev i samme innlegg at hun lurer på å løpe. Har du bestemt deg, Cathrine?

Heidi, aka Kanela, er med! Hun løp inn på en strålende tid i høst og hadde allerede meldt seg på.

Madeleine, mmadi, er supersporty og slang seg med! Vi har hatt noen intervalløkter sammen. Fy, den dama er rask!

Kristin skal løpe og hadde startet blogg om sin vei til halvmaraton rett før jeg la ut innlegg om dette første gang. 

Og banna bein, hvis Sara ender som student i Østlandsområdet til høsten, så skal jeg slepe henne med 🙂

Og hvis jeg ikke husker feil, så lurer gymsokkbaby på å løpe også?

Min skjønne leser Elin er klar – en erfaren halvmaratonløper. Til våren har jeg bestilt en løpetur rundt Sognsvann med henne 🙂   

Har jeg glemt noen?

Men dere, det er jo et løp i Oslo før den tid også! Sentrumsløpet går av stabelen lørdag 7.mai.

Sentrumsløpet er 1 mil langt. En mer overkommelig distanse for mange! Hva sier dere? Skal vi (altså dere og jeg) melde oss på?

Og hvis du trenger litt inspirasjon, kan du jo titte litt på joggeshop.no (alle priser er inkludert frakt og toll/moms) og runningwarehouse.com. Så mye fint! Spørsmålet er vel ikke om vi trenger noe, men hva vi har lyst på 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Trening. Bokmerk permalenken.

22 svar til Mot Oslo halvmaraton – og sentrumsløpet?

 1. Augustina sier:

  Lurer sterkt på å løpe halvmaratondistansen ja – se om jeg kan tangere mitt forrige løp, samt løpe 10 km på iFormløpet 😀

  Gleder meg stoooort til det blir bart ute, ikke lenge igjen nå. Det kribler i løpeføttene 😉

 2. henriette sier:

  Har ganske så lyst, men mangler fart og selvtillitt!! Og (foreløpig) utholdenhet!

  • Henriette da. Bli med! En mil er ikke så langt! Jeg løp aldri lenger enn 5k før i sommer, for jeg innbilte meg at jeg ikke klarte det. Men så økte jeg litt og litt hver uke, og løp altså 1,3 mil på mitt lengste løp, kun syv uker at jeg aldri hadde løpt mer enn 5,5 km. Fart har ikke jeg heller!

   • Henriette sier:

    Jeg skal faktisk seriøst tenke på det! Har jo lyst til det, og så blir det jo sikkert sosialt og moro også!
    Jeg har Aldri jogget mer enn 7.5 km i strekk…og det klarer jeg nok ikke nå… Jeg synes det går sakte med kondisjonen, føler nesten det går litt feil vei…men jeg klarer faktisk ikke motivere meg til å jogge langt på mølla, kun intervall…de lengre øktene må jeg ta ute. Men med skogen rett utenfor hagen her, så blir det jo snart lettere!

   • Hvis du har klart 7,5k, så klarer du garantert 1 mil. Jeg har det som deg på mølla, men jeg tror det er bra for kondisjonen å trene intervall. Det er mer hodet som ikke er trent til å løpe lenger og å holde ut uten pause… Jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig til å løpe i skogen nå! Bor du utover mot Falkensten? Tenk på det, da!

 3. Sara sier:

  håhåhå :-p Akkurat nå kjennes det meget fjernt ut å delta på noe sånt. Men hvis killer-instiktet slår til, så er jeg med! Har alltids en onkel som «må» besøkes der på østlandsområdet 😉
  Når du begynte å skrive om joggeturer utendørs, så kjente jeg det kriblet litt i magen. Ingenting er som å løpe ute, og da spesielt i skogen synes jeg! Gleder meg! 😀
  Og btw, MYE flotte klær og sko du hadde linket til! Har du bestilt derfra? 🙂 Ingenting er som nytt treningstøy!
  God helg, Cecilie! 🙂 Klem!

  • Hei, søta 🙂 Jeg satser på killer-instinktet ditt, jeg 🙂 Jeg har en sånn 7 k-runde i skogen her, den gleder jeg meg til!

   Du, jeg har bestilt fra runningwarehouse. Kjapp og grei levering på døra! Det eneste er at de leverer via Fedex, som fortoller selv. Da gjør de det også på sko, selv om det ikke er toll på sko. Derfor må du legge til ca 180 kroner i tillegg til pris inkludert frakt. Det samme gjelder heels.com, det er derfor de lilla skoene ikke er på vei hit enda…

   God helg, og god klem 🙂

 4. e84 sier:

  Søteste Cecilie! 🙂
  Jeg gleder meg også så utroig mye til snøen sagte men sikkert forsvinner og man kan trekke på seg utendørsløpeskoene 🙂 Er rett og slett bare for glatt ute nå. Kulde plager meg ikke, men glatta er det værre med.

  Formen er ikke på det beste sett med maratonøyne akkurat nå, men trener jevnt og trutt og når solen titter frem, gleder jeg meg til deilige langturer utendørs 🙂

  Ha en strålende fredagskveld Cecilie! Stikker innom i morgen for «lørdags-koseinnlegg» 😉
  E

 5. Elin sier:

  Kjente jeg blei litt svett nå,men regner med su har flere Eliner på bloggen din:-)
  Men hadde det vært en swingmaraton hadde jeg no blitt med!

 6. Elin sier:

  huff da,trykkleifen var innom og ser jeg……

 7. Henriette sier:

  Jeg skal tenke på det ja! Jeg bor i kongeveien…så ingen unnskyldning for ikke å komme seg ut i skogen altså… bare en liten sykkelsti mellom skogen og meg!

  • Da bor vi rett i nærheten av hverandre! En av favorittrundene mine er rundt golfen 🙂

   • Henriette sier:

    En liten «hemmelighet» her fra meg….Det er nemlig at jeg visste vi bodde nære! Og det er fordi at jeg en gang fikk et brev til deg i min postkasse! Og det var sikkert fordi i hadde likt husnummer… Tror det var sånn…Jeg leverte det iallefall på coop! Tror nok at jeg bor akkurat der du sikkert tar en «snarvei» opp til skogen!

   • Haha, jasså du 🙂 Da lurer jeg på om jeg vet hvor du bor! Men jeg løper inn i skogen i «hjørnet» av Kongeveien, der den svinger nedover. Men har en 5 k runde som går forbi huset ditt. Sleng deg med, da!

 8. Cathrine sier:

  God morgen:)
  Hehe…her blir man holdt i ørene ja og minnet på hvilken galskap man har meldt seg på. Det blir halvmaraton til høsten!!! Resultatet er jeg ikke så opptatt av foreløpig, mer det å se hvordan kroppen og motivasjonen fungerer ifht. distansen.
  Hadde et ublidt møte med glatta for tre uker siden, hvilket resulterte i ribbeinsbrudd og sittende soving. Det har ikke akkurat bidratt til mange treningsøkter…les 0. Men nå kjenner jeg at kroppen langsomt kommer seg, og er klar for litt forsiktig trening igjen. Fy, som jeg gleder meg til det er snø- og isfritt ute. For dette var vondt:)
  Ha en god søndag alle sammen…nå lader jeg opp til 30 km i Kollen, og gleder meg over at vi i dag får se skiløperne bedre enn i går.

  • Hurra, så kult! Herlig at du er med!
   Så ille med ribbeinsbrudd. Stakkars deg! Mannen min og jeg snakket om det i går, at faktisk må man være litt forsiktig og unngå skader fram mot halvmaraton. Og så tikket denne kommentaren inn fra deg. Fikk helt vondt i magen, jeg. Håper du kommer deg raskt!
   Hvor bor du, Cathrine? Og jeg mener ikke å holde dere i øra, bare å følge opp litt 🙂 Ha en nydelig kveld 🙂

   • Cathrine sier:

    Heisan:) Herlig morgen, herlig vær og snart en forhåpentligvis herlig 30 km i Kollen.
    Jeg har slettes ikke noe i mot å bli holdt litt i ørene når det gjelder halvmaratonforberedelsene. Har nå kommet i gang med litt løping/intervaller igjen etter ribbeinskrøllet, men må innrømme at intervalløkta på torsdag var helt forferdelig. At det går an! Da handler det bare om å komme seg gjennom på best mulig måte, men gjennomføre er viktig for psykets del. Så litt senere i dag blir det rolig, men ikke lang joggetur uten intervall.
    Bostedet er noen mil øst for Lillestrøm:)
    Ha en super VM-dag!

   • Hei igjen, Cathrine! Jeg forstår meg ikke helt på geografi 🙂 Bor du nærmere her, da? Jeg bor i Horten, Vestfold 😉 Uff, kanskje du ikke må starte rett på intervall? Du må iallfall ta det med ro! Jeg er helt enig i at det er viktig å gjennomføre, men noen ganger må man gi seg. TO ganger har jeg måttet gi meg, begge gangene har jeg fått omgangssyke rett etterpå. Så noen ganger prøver jo bare kroppen å varsle oss!

    Jeg gråt meg gjennom den tremila i går… Ble så rørt av Johaug. Satser på en strålende opplevelse i dag også!

 9. Cathrine sier:

  Jeg er en utålmodig sjel og vil helst ha resultater fort!!! Helt utrent er jeg ikke, har drevet mye lagidrett i ungdommen, men aldri vært glad i å bare løpe. Nå har jeg bestemt meg for å knekke den koden og derfor trenger jeg ett mål å jobbe mot. Hva er da bedre enn halvmaraton i Oslo?:) Har også hund som bidrar til daglige turer, og selv om de vanligvis ikke løpes så foregår de i forholdsvis greit og høyt tempo. Så litt småjogging har det blitt før, men har aldri satt dette i et konkret system før:) Vondt skal vondt fordrive!
  Vedr. bostedet mitt så er det mellom Lillestrøm og Bjørkelangen. Med muligheter for turer rett ut i flott natur med skog og vann som omgivelser.
  Startet på lavkarbo i aug. i fjor, ikke for å gå ned i vekt men fordi søtsuget stadig meldte seg. Ble ikke mindre lysten på lavkarbo da oppblåstheten forsvant etter kort tid. Følger ikke slavisk, men prøver å være nøye med at det er fleste hverdager.
  Derfor er gleden stor når man finner hyggelige og nyttige blogger som din. Her står det passe om alt:) Fortsett slik!!
  Akkurat nå gleder jeg meg veldig til å komme igang med styrketrening igjen. Etter nærmere 5 uker uten pga. ribbeina skal det bli deilig å trene litt forsiktig med vekter.
  Sånn, nå nærmer det seg sengetid, selv om det kjennes ut som om jeg har lakenskrekk i kveld. Ønsker deg en flott uke:)

  • Koselig å lese om deg!

   Jeg har stort sett bare trent i perioder. Har stadig hatt joggeperioder, men de har gjerne vært korte. Først i sommer oppdaget jeg at det gikk an å løpe lenger enn fem kilometer sammenhengende… Jeg har hatt dårlig selvtillit i forhold til løping, for jeg er jo ganske treg. Men så viser det seg at jeg kan være ganske utholdende! For meg har det vært viktig å erkjenne at jeg aldri blir rask, for å kunne utvikle løpeglede. Hver gang jeg løper på mølla nå, ser jeg for meg avslutningen på halvmaraton og kjenner det kiler i magen 🙂

   Det høres ut som du bor nydelig til! Det blir mange flotte løpeturer framover! Lykke til med treningen framover, men ta det med ro 🙂 I fjor fikk jeg smertefullt prolaps i ryggen, og trente ikke i det hele tatt på 3 måneder, og turte ikke trene styrke på over 4 måneder. Jeg er så takknemlig nå for at kroppen fungerer! Må det vare lenge, lenge, for oss begge!

   Ha en nydelig uke du også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s