Åååååå!

Vet dere hva, i kveld er jeg helt ukonsentret. Vil dere vite hva jeg tenker på? Disse:

bildet er linket

Og langt viktigere: hvilken grunn kan jeg bruke for å kjøpe de? Helsekostprodukter kan alltid forsvares, det samme kan nesten alltid treningstøy. Jeg har i overkant mange løpesko, og bygger opp en argumentrekke nå for hvorfor jeg må bestille et par til. Men disse?

Jeg lurer på om jeg kan bestille de som gave til meg selv fordi jeg skal holde foredrag for første gang snart? Eller holder det at jeg er snill og grei og varter opp mannen min med hjemmelaget sjokolade hver helg? Jeg har forresten bakt muffins til han i dag, med sjokoladebiter i. Kanskje hvis jeg serverer de med champagne når han kommer hjem fra trening etterpå?

I gamle dager kunne vi jo spise havregrøt en måned for å handle litt ekstra. Det går ikke lenger, altså. Hjelp, hvordan skal jeg forsvare disse? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde SÅ lyst på noe! Tips mottas med takk!

Skoene er forresten fra heels.com, merket er Naughty Monkey. Jeg bestilte sko til bryllupet derfra, og vet at det er rask levering – på døra. Hjelp!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

22 svar til Åååååå!

 1. Hilde sier:

  Kjøp di!! tenk hvor vakre ben du får med dem!!

 2. Løvinnen sier:

  Snasne sko altså!
  Hvor kjøper du forresten treningssko?:)

  • Jeg kjøper treningssko på ebay, stort sett. Alltid Nike, så jeg er trygg på størrelse! Så lenge det er top-rated selgere, er det helt trygt. Jeg har også kjøpt fra runningwarehouse.com. Joggeshop.no er også et alternativ!

 3. Cathrin sier:

  Disse var utrolig lekre! Jeg synes du fortjener dem, fordi du har så fin blogg 🙂 Si det til mannen din, he he. Kan du ikke bare kjøpe dem fordi du har lyst? Synes ikke prisen var så ille heller. Tror ikke jeg hadde klart å gå i dem så veldig lenge uten å få vondt, men man må jo lide for skjønnheten 🙂

 4. Gymsokkbaby sier:

  De var jo ikke så ille dyre? Noen ganger så fortjener man noe til seg selv også – hvis man skal ha argumenter for alt man kjøper til seg selv så får man ikke akkurat oppdatert klesskapet. Så, kjøøøøp! Sikker på mannen din syns du fortjener det også 🙂

 5. Tina sier:

  Skikkelig lekre:-) du har jo alt komt med argument for å kjøpe. Du er snill og grei med mann og barn og det MÅ da være god nok grunn:-) Ellers så kan det være forskudd på bursdagspresang, he,he vet jo ikke når du fyller år, eller du hadde jo nettopp 2 års jubileum på lavkarbo, det må da være en god grunn eller?

 6. LenaBeatrice sier:

  Du trenger ingen unnskylding! Det holder lenge med at skoene er fine og at du liker de. Du får «deale» med lommeboka ;-))

 7. e84 sier:

  Disse skoene er din belønning for at du har vært så flink å trene den siste tiden. Fullt lov med slike sunne og smarte belønninger i stedet for å spisbare belønninger 😉

 8. Ennah sier:

  Løp og kjøp! Lilla er lekkert!

 9. Elin sier:

  Jeg hadde trengt krykker for å gått med de,men de var lekre!!
  Regner med å se de på føttene den 30. 🙂

 10. Lilalife sier:

  Hot hot, sier jeg bare!

 11. Anette sier:

  Hello, du har vel ikke lilla sandaler fra før av? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s