Svar på iherb-spørsmål

Jeg har ikke tenkt å reklamere for iherb i hytt og pine, altså! Men jeg har fått en del spørsmål, og tenkte jeg kunne prøve å forklare litt. I tillegg kan dere spørre i vei i denne tråden, og kanskje noen av dere snille lesere også kan svare?

*Etter å ha bestilt første gang, trenger du bare å ha mailadressen din og iherb-passordet ditt tilgjengelig for å bestille på ny. Svært praktisk – kanskje til og med litt for praktisk?

*Du kan legge produkter i en ønskeliste. Klikk deg inn på produktet og trykk på «wish list.» Svært praktisk!

*Du kan stå på notification list på utsolgte produkter. Da får du en mail med en gang produktet er inne. Det er ofte mange som gjør det på populære produkter, så vær rask!

*Når du har bestilt en gang, får du din egen kode som du kan dele ut. Den finner du ved å logge inn og klikke på iherb rewards.

*Reward-programmet er 4-leddet, og erstatter store reklameutgifter. I et år etter at en har brukt din kode, får du 4% av summen h*n handler for. Hvis h*n deler ut sin kode videre, får h*n 4%, og du 3% av det denne handler for. Slik går det i to ledd til.

*Pengene du tjener, kommer inn på en iherb-konto. Den kan du sjekke ved å gå inn på iherb rewards. Det tar cirka 30 dager fra noen har brukt koden din, til du kan handle for pengene dine. I oversikten står det pending credit og available credit. Pending er «penger på vent.» Og available er…til å bruke! Jeg tror du må bruke pengene innen et halvt år.

*Frakten teller IKKE inn i tollgrensa. 200 kroner er litt over 33 dollar. Det er enkelt å sjekke dagens valutakurs på valutakalkulator på aftenposten.no for eksempel.

*Billigste frakt koster 4 dollar. Pakken kan da ikke spores, og er normalt framme innen to uker. Jeg har mottatt 20 pakker fra iherb, ikke en er blitt borte eller tatt lengre tid.

*Nest billigste frakt koster ca 17 dollar. Da får du et sporingsnummer, og kan følge pakken hele veien. Leveringstiden er da normalt 2-5 dager, og pakken blir levert der du er 🙂

*Fram til 28. februar er det midtvintersalg på iherb. Det er 6% avslag på alle varer. Rabatten trekkes fra i kassa.

*Fram til 28.februar får du også 10% i stedet for 4% på det noen som bruker din kode handler for. En perfekt anledning å inspirere venner på!

Og min kode er CEC253. Helt utrolig at noen av dere faktisk har brukt den, bloggverden flommer jo over av iherb-koder. Men jeg er så takknemlig, tusen takk skal dere ha 🙂 Og dere: tips gjerne om gode helsekostprodukter!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

3 svar til Svar på iherb-spørsmål

 1. Lillemor sier:

  Jeg må bare si tusen takk for oppskrift på bounty! De smaker bare helt fantastisk! Jeg brukte sjokolade med 81% og syns det ble en slager. Tenk at det fins LCHF-vennlig godteri… 🙂

  Så et spørsmål om kokosolje. Jeg har lest at mange anbefaler å ta en skje av dette hver dag som kosttilskudd for å få fart på forbrenningen. Vet du noe om dette ? Den jeg har er helt fast, men smelter over 25 grader. Hvis man da bare skal ha litt hver dag, kan man så f eks holde glasset under rennende varmt vann slik at det smelter eller vil oljen til skade av dette hvis det skjer ofte ?

  • Å, så hyggelig å høre! Tusen takk!

   Jeg har ikke hørt at oljen kan skades. Du kan jo bare ta den mengden du skal ha over i et glass og holde det under vann? Mange har kokosoljen i te, jeg også. Eller i smoothies. Det er verdt et forsøk det! Hvis du bruker pure-varianten, er det lettest å venne seg til den i te og kaffe!

 2. Nathallie sier:

  Bruk rabattkoden VOR833 på http://www.iherb.com & spar 5 dollar på din første ordre)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s