Skal det være en kopp te?

Dere altså! Som om jeg ikke handler nok fra før, så har et par av dere tipset meg om siden pukkaherbs.com. Påstanden deres var at det var rimelig Pukka-te der, og at frakten var billig. Gjett hvem som måtte inn og sjekke? (Alle bildene er direkte linket, klikk på de :))

Jeg har aldri vært noe te-menneske, kaffe har vært min greie. Men etter at jeg i høst kuttet ut å drikke kaffe på jobben, så har jeg begynt å drikke te på jobb i stedet. Når jeg først gjorde den endringen, føltes det riktig å velge urtete, og helst koffeinfri. Pukka og Yogi ble favorittene! Jeg lærte meg raskt å bestille Yogi fra iherb, og ga dere jo et hjertesukk her om dagen om prisen på Pukka-te.

Well, I’ll cry no more! For jeg måtte selvfølgelig sjekke tipset deres! Og jammen stemte det, det dere sa! En pakke te koster 2.09 pund. Ett pund er forøvrig rett under 10 kroner nå. En trippelpakke av min elskede Love-tea kostet 5 pund. Dermed bestilte jeg 4 pakker te pluss en trippelpakke Love. Det kom på cirka 130 kroner, og frakten i tillegg kostet 45 kroner. Et kupp, jo! Til sammenligning koster en pakke 60 kroner her.

Jaja, kanskje ikke så lavkarbo-relatert, men definitivt helse og glede relatert, eller hva?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s