God morgen :)

Her er jeg 🙂

Jeg har fredagsfølelse de luxe, men så er det bare torsdag! Makan! Jeg skal lese gjennom kommentarene dere har lagt inn de siste dagene i kveld, det gleder jeg meg til!

Jeg tenkte bare at jeg skulle tipse om at det er et midtvintersalg på iherb. Det er 6% avslag på alle varer. Det trekkes fra i kassa, og salget varer til 28. februar. Noen lurte på om det blir mye i pakka når man må bestille for under 200 kroner. Det synes jeg – men det kommer selvfølgelig an på hva du bestiller!

I går bestilte jeg 4 pakker yogi te, to krukker med pure kokosolje, en tannkrem fra Kiss my face og en liten pose med kjærligheter til jentene. Da ble det et dyrere fraktalternativ på grunn av vekta, men det kom bare på 277 kroner totalt. Til sammenligning koster det cirka 260 kroner for to krukker med pure kokosolje på helsekosten her. Leveringstiden er kortere, 2-5 dager, og pakka blir levert der du er.

Husk å dele ut kodene dere får når dere har bestilt! Da får venner 5 dollar rabatt på sin første bestilling, og du får penger til gode hos iherb. Min kode CEC253. Jeg trodde ikke noen kom til å bruke den da jeg la den ut første gang – alle andre bloggere har jo lagt ut sine koder. Men det har dere gjort! 29 stykker har brukt min kode, og jeg har nå nesten 130 dollar til gode hos iherb. TUSEN TAKK! Det tar cirka 30 dager fra noen har brukt koden din til du kan bruke pengene. Del ut koden din!

Og: Ha en nydelig dag, skjønne mennesker 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

15 svar til God morgen :)

 1. Christine sier:

  Å da skal jeg inn å handle mer. Jeg fikk første pakken min i går. Venter på en til. Kjenner at dette kan bli en uvane! Fikk Spirulina i går. Å fy hvordan skal jeg klare å få i meg den??? Å blande i vann var ikke noe suksess for å si det sånn.
  Ha en fortreffelig fre… Nei torsdag!! 🙂

 2. Tina sier:

  God morgen, takker for info:-) Må nok inn og bestille mer godbiter da før den 28. Ha en superduper flotte dag selv om det ikke er fredag:-)

 3. Elisabeth sier:

  Jeg har også fredagsfølelse i dag, og det er så herlig. Og min 14 år gamle datter skal på skoleball for første gang i dag, og de siste ukene har mye blitt planlagt. Spennende:)
  Christine: jeg lager smoothie av spirulina nå. Fast frokost hver dag, et stort glass. Det er en underlig og ikke spesielt god smak de første gangene, men nå elsker jeg den. Og den er supersunn og holder meg fornøyd i ca 6 timer fram til lunsj:
  2 egg
  en neve frosne bær (bringebær har minst karbo)
  1 ss udo`s choice eller linfrøolje
  1,5 dl vann
  1 ss smeltet kokosfett

  Kjøres i blender. Den blir kald og frisk av bærene og som sagt elsker jeg den nå:)
  3 ts spirulina
  i tillegg har jeg oppi chiafrø og hempfrø, evt. nøtter eller annet

 4. Elisabeth sier:

  Oida, det ble en miks av setninger der ser jeg. Kjøres i blender skal det stå helt til slutt:)

 5. Elisabeth sier:

  Og iherb er blitt et skummelt herlig sted å handle. Det er jo så lettvint når man først har vært inne en gang og bestilt. Alle data ligger jo inne, og det er bare å trykke på knappene. Fristende:)

 6. Mona Dahl sier:

  Da må vel jeg også snar få hivd me over og bestilt !
  Tusen takk for informasjonen jeg har fått 🙂

 7. Catrine sier:

  Jeg fikk min pakke fra iHerb i går, med diverste stevia-smaker og yacon-sirup. Har laget muffinsene dine en gang tidligere uten dette, men nå laget jeg med. Må si at jeg ikke merket veldig stor forskjell, men jeg er litt rar i smaken 🙂 Men uansett er muffinsene veldig gode, med enten litt sjokoladebiter eller litt blåbær.

 8. mjuuugly sier:

  Iherb er fantastisk. Nettshopping i fred og ro i sofakroken. Passer meg perfekt ❤

 9. Sara sier:

  Digger at iHerb ofte har slike «lokketilbud». Hehe! Da har man grunn til å handle der, right? 😉 heheh!

 10. e84 sier:

  Welcome Back! 🙂 Godt å ha deg tilbake! I know, skikkelig fredagsfølelse i dag jeg også….men…, ikke lenge igjen nå! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s