Hva drikker vi?

Jeg fikk en mail fra en leser som lurte på hva jeg drikker? Det er jo en utfrodring for mange av oss, når vi kutter ut juice, melk og saft!

I starten drakk jeg fun light og pepsi max. Etter at jeg leste et innlegg hos kostdoktorn om hva fun light inneholdt, kuttet jeg den ut. Det betyr ikke at jeg aldri kommer til å drikke det igjen, men det er ute av mitt daglige kosthold.

Jeg drikker pepsi max på lørdager og noen dager når vi er ute eller på besøk. Jeg tror på ingen måte at det er et produkt som gjør kroppen noe særlig godt, men jeg koser meg med litt likevel.

I hverdagen drikker jeg tre ting: vann, kaffe og te. Jeg drikker kaffe, helst espresso med kokoskrem, på morgenen og etter middag. Te drikker jeg på jobb og på kvelden. Jeg drakk ikke så mye te før, det er kommet etterhvert. Jeg spiser sjelden kveldsmat, og koser meg med te i stedet. Favorittene er Pukka og Yogi. Men why oh why er Pukka så dyr? (En liten digresjon: blivakker.no har salg på Pukkate, men frakten er så svindyr. 49 kroner for ei pakke te, og 89 for frakt! Jeg skjekket ikke hvor mange pakker man kunne få i den fraktprisen).

Et tips er jo å smaksette vann med friske jordbær, appelsin, sitron… Og så kan man jo drikke Farris! Hva drikker dere andre?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

16 svar til Hva drikker vi?

 1. Tina sier:

  Interesan dette, jeg drakk som deg pesi max og fun ligth i starten, men nå går det på taffelvann, farris og bris + masse vann naturell, med sitron eller agurkskiver. Så blir det jo et par kopper med kaffe og fløte iløpet av dagen.

 2. Mamma sier:

  Blander Farris og vann!

 3. Tina sier:

  Takk for info:-)

 4. Tina sier:

  Javel….. da var farris og vann testa ut:-) Jeg hadde farri med lime og vann isammen. Blanda 2/3 farris og 1/3 vann nå første gang:-) var veldig skeptisk:-) Mye av kullsyren forsvant i takt med vannet, så min konklusjon er samme smak med vanlig vann og sitron eller lime dråper i. Men nå er det iallefall testa ut.

 5. hannem sier:

  Jeg er så heldig å ha godt drikkevann, så det går endel i vann i løpet av dagen. (Egentlig litt for lite.) Drikker et par små kopper kaffe etter frokost og etter middag, og noen ganger te (ingefærte er favoritten) seint på kvelden. I helgene et glass vin om kvelden, evt et til maten, hvis det passer.

 6. Hilja sier:

  Jeg pleier å lage egen mandelmelk av mandler og vann (kjempe enkelt). Den blir så god! Og jeg bruker den både i iskaffe, smoothies, shakes og annet.
  Vet foresten at de selger Yogi-te for 30 kr på Centra v Coloseum Oslo. Tror det er ca halv pris i forhold til noen helsekost.

 7. Maya sier:

  Jeg anbefaler å bestille Pukka-te fra pukkaherbs.com. MYE billigere og stort utvalg 🙂

 8. Ane sier:

  Hei! Bestill Pukka-te på http://www.pukkaherbs.com/, selve teen er billigere enn i Norge og frakten er billig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s