Flere iherb-produkter…

Noen utvalgte iherb-produkter jeg har prøvd:

Jarrow Formulas Extra Virgin kokosolje. Lukter og smaker like godt som Cocosa!

Now Foods Extra Virgin kokosolje. Smaker godt i Bounty, men lukter ikke så godt. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen!

Yaconsirup fra Navitas Natural. Smaker nydelig, men kraftig, så den passer best for mor her i huset. Brukes i sjokolade, men har for kraftig smak til å lage karamellfyll til ungene.

Yaconsirup fra Amazon Therapeutics. Mildere smak enn Navitas sin, og passer fint til å lage karamellfyll i stedet for agavenektar. Flaska er mye større enn den bitte lille krukka fra Navitas!

Almond crunch clusters – ikke helt lavkarbo, men supergodt mandelknask. Jeg lagde en bedre variant selv, med mandler, salt og agavenektar. Se her.

Til kroppen:

 Jojobaolje fra Desert Essence. Kan brukes til alt! Jeg bruker den til å fjerne sminke, og som olje i ansiktet på kvelden. Kan anbefales til tørr eksemhud. Det er et fantastisk produkt!

Øyekrem fra Desert Essence. Luktfri, men knallgod! Og rimelig 🙂

Persona barberhøvel. Litt lite hode, men passer fint til de som har lett hårvekst.

Fantastisk håndkrem fra Desert Essence. Jeg bruker vanligvis den langt dyrere fra l’Occitane, men denne er like god. Prisbelønnet er den også!

Super deodorant fra Desert Essence. Lukter ikke noe, men jeg digger den! Og som dere skjønner, digger jeg Desert Essence 🙂

Lipbalm fra Desert Essence. Red raspberry er fantastisk, jeg er ikke så glad i smaken på vanilla chai!

Når du handler på iherb første gang, får du din egen kode. Denne koden kan du dele ut til venner og bekjente eller via sosiale medier. Da får de 5 dollar i rabatt første gang de handler, og du får en liten prosent av alt de handler for på en «iherb-konto.» Dette systemet bruker iherb i stedet for å bruke penger på reklame!

Hvis du ikke har handlet på iherb før, kan du for eksempel bruke min kode, CEC253. Da får du fem dollar i rabatt, og jeg får penger på kontoen min! Etter at jeg la ut det på bloggen første gang, har noen av dere brukt koden min, og jeg har fått penger å handle for. Fantastisk 🙂 Del ut kodene deres, folkens!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

27 svar til Flere iherb-produkter…

 1. Elisabeth sier:

  Nå har både gubben og jeg fått våre pakker, spennende og veldig bra handel syns jeg. Lette etter min kode, men kan ikke finne den. Hvor står den oppført? Har en kollega som ønsker å handle, men hun kan jo også bruke din:) Du fortjener en liten bonus for alt du deler her:)

  • Del ut din egen, du! Jeg får 4 % av verdien hver gang du handler, og når du gir bort din kode, får du det 🙂 Koden din finner du ved å logge inn på iherb. Gå til iherb.com og klikk på My account øverst til høyre. Klikk deretter på iherb rewards, en av linkene som kommer opp. Der kan du se koden din, og hvor mye du har til gode. Jeg ante ikke helt hvordan dette fungerte før jeg skrev det iherb-innlegget her om dagen. Men vet du, 23 har brukt min kode, og jeg har nå 93 dollar i «banken». Jeg fikk hakeslipp når jeg så det, hadde ikke trodd det kunne bli så mye så lett.

   Bruk din egen kode!! 🙂

 2. Linda sier:

  Så fint at du deler med oss og tipser om Iherb produktene!
  Må vel kikke innom, og da skal jeg selvfølgelig bruke koden din!
  Bounty er kjempegodt, denne oppskriften skal garantert prøves.
  Kommenterte ikke ditt 2 års jubileum, men gjør det nå…det er imponerende hva du har klart å prestere, vær stolt av deg selv!!
  De musklene er det vel flere som misunner deg ;O)
  Har såvidt kommet i gang på treningstudio, det blir nok litt styrke, men er mest glad i å trene step, sumba ol.
  Det skal bli så godt å få «tilbake « kroppen min, for jeg vet jeg klarer det ;O)

  Ha en fin ny uke!

  • Takk for koselig kommentar! Den varmer!

   Jeg synes det er viktig å trene noe man synes er gøy, og så noe som er fornuftig i tillegg 😉 Å trene styrke mens man går ned i vekt, gjør jo at man har lettere for å bli stram også – ikke bare slank! Jeg heier på deg!

   Ha en fin uke du også!

 3. Elisabeth sier:

  Det var jammen en bra bonus for andres handling, interessant at de gjør det på den måten. Og veldig hyggelig å ha en slik konto. Jeg fant ut av det, takk skal du ha. Og jeg har bestilt en ny pakke i dag. Virkelig mye jeg kan bestille der. Tror jeg må sjekke alt jeg bruker, unntatt mat fra butikk, før jeg handler her hjemme. Synd at det er sånn, det undergraver jo litt forretningslivet her hjemme. Men det må være noen som tjener sinnsykt mye penger på disse produktene når det kan være så billig å kjøpe det fra USA. Og sånn som prisene er hos iherb, er det jo mulig å kjøpe en del jeg ikke har hatt råd til.

  • Det er veldig synd at det er slik, men det er vel i hovedsak avgifter til staten som gjør at det blir så dyrt?

   Systemet deres er veldig enkelt, og hvis det stemmer at de har gjort det slik i stedet for å satse på reklame, tror jeg neppe de taper på det! Du må si fra hvis du bestiller noe spennende. Jeg tar i mot tips!

 4. Elisabeth sier:

  Det skal jeg gjøre:) Bestilte og har mottatt tart cherry. Men til min skuffelse oppdaget jeg at den inneholder 19 gr. karbo pr. 30 ml. Det vil si at en ss blir 10 karbo, og det vet jeg ikke om det er verdt! Nydelig smak, og masse nyttig, men disse karbohydratene trekke litt ned, gitt. Skal bruke opp flaska, men må vurdere hva jeg skal satse på når jeg skal innta karbohydrater. Har blitt ganske streng, oppdager jeg etterhvert:)

  • Jeg lurer veldig på hva man tar tart cherry for? Husk at det er en forskjell på utregning av karber i USA og her. I USA er ikke fiber trukket fra, det er det her. Jeg er ikke redd for litt karbohydrater, så lenge jeg kjenner at kroppen fortsatt er i balanse! Men det jeg prøver å holde meg under 70 gram om dagen, og tror jeg gjør det med god margin, selv om jeg spiser en del nøtter og grønnsaker. Etter at jeg kuttet meieriprodukter også, tror jeg nok jeg er langt unna. Har aldri regnet ut, så jeg bare gjetter!

 5. Janicke sier:

  iHerb er fantastisk 😀 Jarrow sin kokosolje er jeg også veldig fornøyd med!! Skal se på noen av de andre produktene du har listet opp…må ha påfyll av litt av hvert snart!!

 6. e84 sier:

  Så bra at du har kommet med et iherb innlegg i dag. Jeg sitter og bestiller vettu og suger til meg alle anbefalinger… Har fått helt dilla jeg, de har jo bare så mye bra! Må passe meg litt, brått snør postkontoret mitt ned av pakker…hihi 😉

 7. Trine RJ sier:

  Da har jeg bestillt fra iHerb for første gang, og brukte koden din 😉
  Er det sånn at du får 4% hver gang jeg bestiller heretter eller er det bare på den første bestillingen? Får jeg selv noen bonus av det jeg bestiller i fremtiden eller er det bare når andre bruker min kode?
  Håper du orker å svare på spørsmålene mine. Tusen takk:-)

 8. Trine RJ sier:

  Jeg har nå fått begge pakkene mine 🙂
  Jeg bestilte den extra virgin kokosoljen du anbefaler i innlegget, kokosmel, Atkinsbar (jeg er ikke så nøye på kunstige søtningsmidler), sukrin, Yogite, deodorant (en sånn krystallstein. Jeg er kjempefornøyd så langt! Og jeg har litt trøbbel med å finne deo som virker…) og omega 3-kapsler. Det er ikke så mange ting, og det kom vel strengt tatt så vidt over 200 kr til sammen! Men pga vekten måtte jeg dele opp.
  Har veeeeldig lhyst til å bestille mer… 😉
  Men du, bestiller du steviadråper med smak fra iHerb? Jeg fant ikke den med karamellsmak. Har begynt å prøve meg litt på sjokolade og synes de dråpene høres gode ut.

  • Å, så mye nydelig! Herlige pakker! Ja, jeg har bestilt steviadråper med smak! Den med karamell heter stevia english toffee! Stevia vanilla creme er nydelig i te 😉

   • Trine RJ sier:

    Da må jeg lete igjen. Har hatt eksamen i dag. Da fortjener jeg vel en liten belønning, synes du ikke? 😉
    Jeg tar gjerne imot flere tips. Har tenkt og bestille mandelmel. Har du noen erfaring med det?
    🙂

   • Å, det er klart du fortjener belønning! Hva har du hatt eksamen i? Mandelmelet fra Now er flott, men det er rett og slett finkvernede mandler med skall, det er ikke som mandelmelet til Funksjonell mat. Klikk på iherb i kategorier på siden, så ser du litt. Det samme kan du gjøre på bloggen til Mjuuugly. Mange gode tips der!

 9. Trine RJ sier:

  Takk 😉 Jeg hadde eksamen i Grunnkurs arbeidshelse.
  Skal sjekke litt mer på tipsene. Liker at andre har sjekket ut for meg. Litt lat, vettu 😉
  Er det mandelmelet fra Now du bruker når du baker (hvis du baker med mandelmel, da)?

  • Oi! Det var da litt av et tema! Du, jeg veksler litt mellom å bruke kvernete mandler og mandelmel. Når det står mandelmel, så er det melet fra Funksjonell mat. Kan fint bruke det andre og, men da må du bruke mer!

   • Trine RJ sier:

    Neida, ikke så drøyt tema som det høres ut som 🙂 Når man er interessert i helse fra før så er det mye det samme, bare i et arbeidsperspektiv. Handler mest om sunn fornuft 😉
    Men altså, jeg finner ikke den stevia english toffee… tror jeg bestiller sjokolade jeg. Og i forhold til svaret ditt om mandelmel var det akkurat det jeg lurte på. Har skjønt at det er stor forskjell på evnen til å ta opp veske mellom malte mandler og mandelmel.
    Ha en fin lørdagskveld! 🙂

   • Her er den: http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-English-Toffee-2-fl-oz-60-ml/9674?at=0 Men den er utsolgt. Det du gjør, er å klikke der det står Notify me. Da får du mail med en gang den er inne igjen.

    Det er sikkert et veldig interessant tema! Helse er jo generelt det 🙂

    Mandelmelet er jo fettredusert, samt fiberrikt. Derfor oppfører det seg annerledes samt suger mer væske. Ha en nydelig kveld du og, Trine!

 10. Tilbaketråkk: ..og litt mer iHerb.. « Drømmeveversken

 11. Renate sier:

  Hei!

  Har bestilt mengder med iHerb produkter og benyttet meg av rabattkoden din!
  Relativt fersk i «livet uten sukker». Oppdaget etter at jeg hadde bestilt på iHerb at både kakaoen fra Navitas, mandelmelet fra Bob’s Red Mill, Gojibærene fra Dragon Herbs inneholder masse karbohydrater. Det var litt nedtur, men sånne feil gjør man vel i starten. Prøver å holde meg til varer som har 5g karbo/100g.

  Men hvordan oppbevarer du kokosolje? Jeg puttet den i kjøleskapet men da blir den steinhard og nesten umulig å forsyne seg av, redd den harskner om den står i romtemperatur.

  Har også prøvd å lage sjokolade etter din oppskrift, men har prøvd meg uten yaconsirupen. Jeg er ikke helt overbevist ennå, så den må jeg nok jobbe med. Synes ikke det smaker sjokolade og at den får litt for «delfiakake-konsistens». kanskje for mye eller lite kakao eller stevia. Må vel bare eksperimentere litt:)

  Bloggen din er en flott inspirasjon:)

  • Hei! Så snilt at du brukte min kode 🙂 Du, jeg spiser litt gojiberries likevel av og til, selv om de inneholder en del karber. Med litt mener jeg 10-15 gram en gang i blant. Mandelmelet har jeg ikke prøvd. Sjokoladen blir jo ikke karbofri, men jeg tenker at det er et godt alternativ. Men jeg er fortsatt aller mest glad i 70 og 86% sjokkis fra Freia, så det er det det går mest i. Hvis du vil prøve noe veldig godt, foreslår jeg Bountyen min 🙂

   Kokosolje bor i skuffen her 🙂 Jeg bruker ikke så mye av den kaldpressete, så jeg tror jeg hadde forrige boks i skuffen i et år. Den ble ikke dårlig!

   Tuuusen takk for kompliment 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s