Å hente seg inn – på spikermatte

Dere er så skjønne, takk for kommentarene i forrige innlegg!

Da jeg våknet i dag morges, kjente jeg meg så trøtt og sliten. Æsj! Stort sett henter jeg meg raskt inn igjen, og det gjøres gjerne på følgende måte:

Jeg kryper tidlig til sengs, og legger meg godt til rette på spikermatta mi. Har dere prøvd? Det er stor forskjell på å ligge på den rett på gulvet, eller i en myk seng. Sistnevnte er langt mer behagelig.

Kroppen min er svært mottagelig, og selv om jeg stadig prøver å drikke te og lese litt, blir jeg så trøtt at jeg gjerne ikke holder ut lenge. Jeg prøver å puste litt dypt inn og ut først. Det er forøvrig ikke noe problem å sovne på spikermatta!

Hvis du likevel synes det gjør vondt, så er det lov å ha på seg en tynn trøye. Det har en effekt likevel. For meg er det å ligge på matta et supert verktøy for å klare å slappe helt av. Jeg er ikke alltid så flink å slappe av, men jeg kommer meg ikke noe sted når jeg ligger der.

I tillegg spiser jeg ekstra mye når jeg er sliten. Det er egentlig ikke bevisst, det er nok sånn at kroppen signaliserer at den trenger ekstra energi. Litt dumt akkurat i dag – siden jeg har klart å styre unna vekta siden helgen, og har avtalt med dere lesere at den bare skal benyttes på fredager… Jaja 🙂

Ellers gleder jeg meg så til å lage sjokolade i morgen! Det blir samme sjokolade som forrige helg, fy den var god! I tillegg skal jeg prøve å lage noe til dere – min aller første egenkomponerte lavkarbo-oppskrift. Om den har med sjokkis å gjøre? Jada!

Ha en nydelig kveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Småplukk. Bokmerk permalenken.

12 svar til Å hente seg inn – på spikermatte

 1. Henriette sier:

  Jeg er så sjalu på den sjokoladen! Den ser så sykt god ut!! Ikke at jeg ikke unner deg den altså…Det gjør jeg absolutt! Gleder meg til Iherb får sakene på lager igjen!

 2. Tina sier:

  Sjokolade, nam,nam……. hadde tenkt å lage selv nå i helga, men…… har ikke fått kjøpt inn alle tingene så det får bli noe annet lavkarbo smågodt:-) Som fudg eller karamell. Ellers så forstår jeg deg godt med at du henter deg inn på spikermatta. Jeg var en flittig bruker for 1 års tid siden, da lå jeg på den hver kveld før jeg sovnet, hm….. 🙂 sovnet faktisk på den av og til også. Men så er det som så mye annet, det sklir ut in det blå. Kanskje jeg skulle finne den frem igjen og børste støv av den og se om jeg klarer å nyte det like mye nå som sist:-) Ellers så kjenner jeg at jeg begynner å få abstinenser ang. veiing imorgen, gru gleder meg til å trå på vekta igjen, men hysterisk redd for at jeg har gått opp i vekt siden jeg ikke har kontrollveid meg morgen, middag og kveld iløpet av uka:-) Men i det store og hele så har det gått ganske så bra, selv om det har vært laaaaaaaaaange blikk på vekta noen ganger. Men i morgen er det DAGEN.

  • Jeg har også hatt en lang periode uten matta, men den er med hell funnet fram igjen!

   Det du skriver om vekta er jo som å lese om meg. Det har jammen holdt hardt denne uka, men jeg har holdt meg unna. Jeg har spist så mye i dag at det neppe går bra. Menmen! Uansett utfall blir det sjokkis i morgen kveld. Det er viktigere enn tallet på vekta 😉

   • Tina sier:

    Jaaaaaaaaaaaaaaaa det kan jeg skrive under på:-) Men,men. Nå er jo en uke gått og jeg har jo overlevd:-) Så kanskje jeg prøver en uke til……. er du med på det…..? Uææææ… Men MÅ være flinker med maten neste uke. Har spist lavkarbo,men mye hurten og styrten mat denne uka. Så neste uke får jeg være superflink. Håpe eg:-)

   • Nå som det er fredag morgen og jeg dermed har steget opp på den etterlengtede vekta, kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg skulle det? Æsj, sier jeg bare. Jeg tar en uke veieforbud til! Forresten har jeg spist kjempebra, men litt mye kokosmelk og nøtter 😉

 3. madeleine sier:

  Spikermatte høres bare vondt ut uansett om matta ligger i senga eller på gulvet 🙂
  Lykke til med å veie deg i morgen, det kommer til å gå kjempe bra!! Jeg har ikke veid/målt meg på en stund og det kommer ikke til å skje med det første heller kjenner/ser jeg 🙂

  • Det gjør egentlig ikke vondt! Å veie seg gikk rett i do, men hovedpoenget er å øve seg på å bare gjøre det en gang i uka, i stedet for to ganger om dagen! Jeg kan ikke skjønne at du føler det sånn! Det måtte da være en suksess å veie seg for deg?

 4. Tina sier:

  Spikermatte er supert!!! Har idet siste brukt den til leggen, og det funker også bra. Er ikke noe problem å sovne på den heller 🙂

 5. Elisabeth sier:

  Den vekta er ikke grei, høres ut som det ble en liten nedtur for deg i morges, Cecilie? Og det er akkurat det som er så forbasket med den, at den kan gjøre så mye med psyken. Har jobbet mye for å skyve sånne «nedturer» bort gjennom årene. Og selv om jeg veier meg ca 1 gang pr måned, er det fortsatt nesten like tøft å takle at det ikke er som forventet. Tror det der har satt seg dypt i ryggmargen.
  Spikermatte er heavenly, vi ligger på dobbelt matte ved siden av hverandre hver kveld nå. Har brukt en lenge, men samboer`n kjøpte en til til oss hver nettopp, så nå har vi nesten full lengde. Herlig:) Herlig var også sjokoladen jeg lagde i går kveld, smeltet den på vedovnen på en rist, det funket bra. Og til kvelds lagde jeg lchf-kakao for første gang, etter din oppskrift, og det var full nytelse. Så takk til deg, ha en god dag:)

  • Egentlig ikke nedtur. Bare ikke helt tilbake til der det var før magen blåste seg opp for noen uker siden. Jaja 🙂

   To spikermatter var lurt! Vi bytter ofte på. Først ligger jeg på den, så overtar han, og da sovner jeg på armen hans 😉 Kos deg med sjokoladen! Jeg skal snart i gang med å lage, gleeeeder meg! Ha en nydelig kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s